אם היה לך כבוד אליי זה לא היה נגמר ככה, אתה יודע לאיזה רמה זה הגיע? הם הורידו לי גישות לכל הפורומים. אחלה גבר. ושתדע אני לא מוותר, אני נחוש בדעתי ואני עוד אוכיח שזה לא אני.
סלאביק, אני רוצה לשאול אותך משהו, היה לי סכסוך איתך מתישהו?
ניסיתי להעלות לך לשרת תמונה, My IP address is: 79.179.0.88 My IP Address Location: Tel Aviv in Israel ISP of my IP: Bezeq International-Ltd מהאתר: http://www.ip-adress.com/
אוקי..מה ה IP שלך?
זה לא רק זה, אני מוכן להישבע בבן דוד שלי שנולד לפני יומיים שזה לא אני, ואתה יודע איזה עוול אתה עושה לי? תודה רבה.
תראה אני לא הלכתי וחיפשתי אנשים לאשים, יש לי תמונה שמראה שהסיסמא שונתה ע''י IP מסוים. אני מוכן להראות לך את התמונה אם אתה רוצה... אני מצטער על כך שירד מניהול, אני בכלל לא חשבתי שזה יגיע לכזאת רמה
אוקיי, לפי מה ששמעתי אתה פירסמת סיסמא לMU, איתרתם אייפי וזה הגיע אליי. כמה דברים לי אליך, אני ירדתי מניהול לאחר שהשקעתי את הנשמה שלי בפורום, הייתי אמור לעלות לעוד ניהול ופשוט איכזבתי מלא מפקחים, אנשים שולחים לי הטרדות ויש לי משהו לומר לך, אני לא לקחתי לך שום MU, אני מוכן גם להוכיח, אני רק אתמול קניתי עוד שנה לVIP FF כך שאני לא ממש צריך את הMU הזה. בכל מקרה אנשים ממש מתאכזבים ממני וזה ממש מבאס אותי. אני השקעתי את הנשמה שלי בפורום ועכשיו יורקים עליי בפנים. היה שלום.
אני לא משתמש...תגיד מה שאתה רוצה באטרף...תשלח ה''פ אם אתה רוצה
אתה מוכן להביא לי מסן שלך ?
אחי...אני אקנה דולרים ב5800 נק'