אין לי אפילו מה לומר לך לגבי זה .. http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post6476377 ממש מראה על בגרותך .
לא סותר.. תבין דבר אחד .. במחיר של GTS250 אין לו מתחרים . ואם אתה מסתכל על הביצועים הטרמיים שלו וצריכת החשמל , אז למה שלא תיקח את 8400GS ואת HD5670 כן תיקח.. ? בדיוק מאותה הסיבה . אין לזה וויכוח , תאמין לי שהשתיקה יפה .
ובנוסף על כח בלבלתה תמוח שהוא משתווה ל9600 וסתרתה את עצמך שראיתה את הבנאצ'ים,מעכשיו לפני שאתה מבלבל תמוח,תראה באנצ'ים,סתכל על נושאים בפורומים,תלמד קצת,אחרי זה תשווה,ואחרי זה תדבר.
ואו לא נכון! 5-10% וגם זה רק במשחקים של NVIDIA! פשוט מטורף,ושוב פעם,רק כוח אתה מחפש?,בוא תחשוב ותסתכל בכל פורום בארץ תשאל מה יותר משתלם תראה בעצמך שHD5670 לוקח. למה?,פחות חשמל,יותר קריר,תומך בDX11. בקיצור,I REST MY CASE,הHD5670 יותר משתלם,כאן נגמר הדיון הזה.
מצאתי באנצ'ים אמינים יותר לגבי ה - HD5670 , הוא חלש כ - 9% מ - GT9800 . http://www.techpowerup.com/reviews/A...D_5670/29.html על FHD זה מגיע ל - 11% , אז אין שום סיבה ללכת על הכרטיס הלא משתלם ומבוזבז הזה .. עוד משהו ?
וותק , וותק , וותק .. לצבור ידע . אני מבסס את דבריי על ידי מקורות , תוכל לצפות כאן בבאנצ'ים http://www.bit-tech.net/hardware/gra...-5670-review/7 הוא חלש מ - 9800GT ולא שווה את מחירו .
משתווה ל9800. על פי איזה ידע אתה מבסס את מה שאתה כיביכול מספר?
זה ש - HD5670 צורך כמות נמוכה יותר של חשמל זה נתון ידוע, ובצדק .. הוא משמעותית יותר חזק , ובכלל מה זה משנה ? הרי לקונה אמור להיות ספק אשר מתאים לשניהם. אם היית צופה ב HD5670 בזמן משחק על הגדרות DX11,סביר להניח שלא היית מכנה את זה כיתרון , מפני ש - 16FPS זה ממש לא "שחיק" .. כעקרון , HD5670 משתווה ל GT9600 משמע- הוא כלל לא משתלם כאשר יש את GTS250 במחיר . זה לא נתון לוויכוח , חד משמעית HD5670 לא משתם כלל לאף אחד ( אלא אם כן נוכל למצוא אותו במחיר מאוד נמוך וזה גם בתקווה .. ) . עוד משהו ?
ההבדל ביניהם הוא ממש מיניאטורי,ואתה לא לוקח בחשבון ש : HD5670 קריר יותר. HD5670 צורך פחות חשמל. ובנוסף לשני אלו הוא גם תומך בDX11.
תראה , GTS250 הרבה יותר חזק ומוציא את HD5670 לגמרי לא משתלם , כאשר הוא נמצא בטווח מחיריו . תוכל לצפות בסיקורים וביקורות שונים כמו TPU , ולראות שהפרש ביצועיו הם די משמעותיים . אני הייתי מבקש שתראה את פעילותי , אני ירים את הפורום הזה לרמה גבוהה יותר .