אתגר ספורט מדיה ממשיך בעוד פחות מ-10 דקות, התכונן! http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=611431 יש היום פי 2 שאלות מהרגיל, אם אתה לא שם - אתה לא קיים.
בוקר טוב היום אתגר ספורט מדיה ממשיך בשעה 15:30, הולכות להתחלק המון נקודות היום, שאלות עם המון בשר! מקווה שתשתתף גם היום, על הסיכוי לזכות באחד משלושת הפרסים הראשונים, הקופה עומדת על 120 נקודות. לכניסה לאתגר ופרטים נוספים: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=611431 מצפה לראותך
שלום לך. להזכירך, היום אתגר פורום ספורט מדיה ממשיך בשעה 19:30. חוק חדש נוסח, שאין אפשרות לענות על שתי שאלות ברצף, לכן כל אחד יכול להשתתף לא משנה אם הוא מהיר או לא! יש לכולם הזדמנות לזכות באחד מהמקומות הראשונים עם הפרסים השווים לאתגר: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=611431 מקווה מאוד שתשתתף הערב , סיכויים אדירים לזכות באחד מהמקומות הזוכים!
שלום לך היום מתקיים האתגר המחודש בפורום ספורט מדיה, אשמח אם תשתתף, יש אחלה פרסים, לשלושת המקומות הראשונים! האתגר מתחיל כבר הערב, תתכונן אשמח אם תביט בחוקים ובפרטים: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=611431 בהצלחה!