תפנה מקום בתיבת ההודעות להודעה פרטית
כי אני יודע שצריך לאכול יותר, אני מבין את זה. רציתי לשאול בקשר לשייקים, ואני לא יכול לפתח מסת שריר כי אני לא במכון.
אין מה לעשות אם אתה רוצה להשמין תצתרך לאכול יותר! ושמע אתה רוצה להשמין? זה אומר עליה ברקמת השומן. אתה גם יכול להעלות ברקמת השריר ולהראות מנופח ( תהליך זה ארוך יותר) . קח בחשבון שגם את תגיע למאזן חיובי אתה תתנפח כמו שמן, יענו כרס וכאלה. ולמה רשמת בפרופיל במקום לפתוח אשכול?
אין לימושג, אני אוכל לחמנית קוטג' בבוקר עם שוקו, 300-200 גרם בשר עוף בצהרים 250 גרם מקרוני בערב איזה 5 כוסות מיץ תפוזים ושמע אני לא מרזה ולא משמין.
התשובה של המורה שלי: אין קסמים... מאזן קלורי חיובי! תברר עם הבחור אם הוא מעוניין בעליה באחוזי שומן או מסת שריר. בכל מקרה חייב לייצר מאזן קלורי חיובי.
כמה בערך אתה מכניס?
עכשיו תחשוב כמה אני מכניס...כמעט כלום. ואני לא רוצה להיות רזה, אני רוצה להיות בריון, ואני מצטרף למכון באוקטובר, אתה חושב שברגע שאני ירשם למכון שייקים יהיו רלוונטים?
אז זה לא כזה הרבה... אני מעריך שזה באזור ה800 קלוריות ביום
בכללי כל אימון אני רץ בסה"כ שעה שלמה, וזה לא כולל ספרינטים של 60 מטר, וזה לא כולל שכיבות סמיכה או בטן, או תרגילים לרגליים. אני מטר 75 שוקל 62.
שלחתי אימייל למורה שלי אני אחכה לתשובה ממנו. כמה קלוריות בערך אתה שורף?