מתי אתה בוחר מנהל לע"ע
psytrance לא מוכן לשלוח לי את הנק' אתה צריך להעביר לי אותם מתוקף התיווך אני עשיתי את הכל לפי הספר והחוקים ועדיין מרמים אותי זה ממש מעצבן!!!! אני השקעתי בדפוק הזה 60 ש"ח עשיתי את כל מה שמוטל עליי בעיסקה הזאתי והוא לא מוכן לשלוח את הנק' זה אבסורד.
שלח לי בפרטי את הפרטים
שלום רב, המשתמש שמכרתי באשכול הבא http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=625331 עובד אני בדקתי פעמיים לפני ששלחתי ועכשיו בדקתי עוד פעם אני יכול לשלוח לך את הפרטים כדי להוכיח זה שאולי יש לו בעיה במחשב זוהי לא אשמתי אני מעוניין לקבל את הנק' שמגיעות לי.
איך נשמע לך 150$ ?
תגיד אתה מוכר חשבון לכל החיים לMU? ואם כן אז בכמה?
יש סיכוי שיגייסו נהלים חדשים לע"ע בקרוב?
אני יודע שאתה לא חייב לי דין וחשבון אבל אני אשמח אם תשתף אותי מה גרם לך לבחור במנהלת לע"ע ולא באחרים?
מזל טוב על הפיקוח. בהצלחה!!
אני אשמח לנהל בעשינו עסק ואני לא יודע אם אתה זוכר אבל אני הייתי פעיל מאוד בעשינו עסק יש לי ידע וניסיון בעסקאות שם אני אשמח אם תעלה אותי לניהול שם. לשיקולך.