סעמקקקקקקקקקקק איך בא לי גדנע!!!!!!!!!!!!!!! אבל הביה"ס המכוער שלי לא עושה....איך היתבאסתי.......
שמח שנהנת חח....נשמע שהיה כיף
סעמקקקקקקקקקקק איך בא לי גדנע!!!!!!!!!!!!!!! אבל הביה"ס המכוער שלי לא עושה....איך היתבאסתי.......
שמח שנהנת חח....נשמע שהיה כיף
|
|
גם אני הייתי לא מזמן..
איזה חוויה יא אללה..
חחחחח זה יהיה קטן עלי. עוד שנתיים גולני וכולם יכולים למצוץ!
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
שמח שנהנת חח
ברוך שובך..
ילדים לא לריב=\
אתה צודק זה סתם קריעת תחת אתה נתון לפקודות של מפקד יותר גדול בחצי שנה ממך שיכול להגיד לך מה לעשות אתה ישן באוהלים או במיטות עם חלודה האוכל חרא מטרטרים אותך אתה לא יכול לעשות כלום לפי איך שאתה חושב אני עוד לא בצבא אבל אני כנראה משתחרר אצל קב"ן וראיתי שכתבת שהשתחררת מהצבא השתחררת על קב"ן או על אי התאמה או משהו כזה?
תגידו מה עובר איתכם? קצת קשה אז לא עושים? מה אתה שונה בכל אחד אחר סעמק, תקדישו 3 שנים למדינה שאתה חיי בה כמו כל אחד אחר.
כן על 21
בקשר לדיון של "למה שלא תתרום למדינה שלך"
הייתי מת לפתוח איתכם תעסק ולדון איתכם בזה אבל זה וואחת חפירה ל40 עמודים לפחות ובסופו של דבר אני יודע שאני "אשכנע" אותכם אבל אין לי טעם בזה ..
איש איש באמנותו יחייה.
אבל לסיכום כללי אתם יכולים להגיב לי על זה כי אני לא אגיב לכם כי אין לי כוח לפתוח את זה אבל לדעתי לנקות שירותים , לקבל פקודות מילדים (חצי שנה - שנה וחצי גדולים ממך שתופסים וואחת תחת ) , לאכול אוכל שבכלא אוכלים טוב יותר , לקבל יחס של כלב , לדעתי זה לא צבא וזו לא תרומה זה אונס של המדינה וניצול(שלא נדבר על "התשלומים" שהצבא מספק לך) .
אני לא אומר שהכל צריך להיות ורוד צבא בכל זאת זה צבא ורוצים להכניס לך משמעת צבאית זה מובן , החיים לא אמורים להיות קלים זה גם מובן מבחינה פיזית והכל , אבל לכל דבר יש דרך והדרך שנוהגים בה כיום זו לא דרך של בני אדם.
דוגמה טובה לקחת דרך היא צבא ארה"ב שלא פחות גרוע מצבא ישראל , אישית יצא לי לדבר עם משהו אומנם לא אישית אבל וירטואלית עם משהו ששירת בצבא שם והדברים שונים לגמרי , התנאים שונים לגמרי , והיחס שלא נדבר בכלל כמה שהוא שונה.
עכשיו תתחילו להביא לי תסיבות המפגרות שלכם של "אבל לנו אין את התקציב שיש לארה"ב" , חאלס אנשים אתם לא מבינים כמה כסף יש לישראל שתאם מזיינים בשכל שכל החיים אין כסף , 60-70% מהכסף של המדינה ו80% מהמיסים שלכם הולכים לממן את הצבא.
ובקיצור למילת סיכום לפני שכולם פותחים עלי את הפה , אני מאוד מעריך את החיילים שיושבים עכשיו ושומרים על התחת שלי כי הם לא אשמים ואותם אני מאוד מעריך כי אין להם ברירה, אבל אם תשאלו את אותם חיילים 90% מהם יגיד לכם שהוא מת לצאת משם ולחזור הביתה , וכל זה למה? , בגלל הדרך והיחס.
בקיצור חפרתי שיהיה לכם אחלה סוף שבוע ,
יום טוב.
יש בזה משהו אני לא יכול להגיד לך שאתה טועה כי אתה לא אבל מצד שני אם אני רוצה לעשות דברים יותר חשובים בזמן הזה? ובהתחלה שהיה לי צו ראשון אבא שלי רצה שאני אהיה בצבא וכל זה אבל הוא אמר שאחרי מה שקרה בלבנון שהצבא הזה לא אחראי ולא יזיז לו אם אני לא ארצה להיות בצבא והרבה היום חושבים כמוהו אבא שלי לא היחידי שחושב ככה וגם לא אני