אז הנה ה-ECW להיום:

כריסטיאן פותח את הערב ונכנס לבמה עם האליפות שלו...הוא לוקח את המיק' ואומר שלא נשאר לו את מי לנצח כבר...לפתע נשמעת המוזיקה של זאק ריידר והוא נכנס הוא אומר שהוא הפנים של ה-ECW והוא זה שצריך להחזיק באליפות אבל כריסטיאן אומר שהוא כבר קיבל אתההזדמנות שלו והפסיד אותה...ריידר בא לענות אבל אז נשמעת המוזיקה של וויליאם ריגל והוא נכנס...הוא לוקח את המיק':
''לשניכם לא מגיע להחזיק באליפות הזאת,הקרב שהיה לי נגדך כריסטיאן היה לא הוגן ואני רוצה קרב חוזר''
ריידר לוקח את המיק':
''אתה הפסדת,אין עוד הזדמנות!''
כריסטיאן אומר ששניהם הפסידו ואן להם עוד הזדמנות!נשמעת המוזיקה של שלטון בנג'מין,הוא נכנס ואומר שהוא יודע שהוא כבר קיבל הזדמנות אבל הוא הכי טוב כאן אז מגיעה לו עוד הזדמנות,ריידר,ריגל ושלטון מתחילים לריב עד שלפתע נשמעת המוזיקה של טיפאני והיא נכנסת:
''אף אחד מכם לא יזכה בהזדמנות לאליפות!יש לי כבר מועמד!מי שיהיה נגדך הערב הוא לא אחר מאשר ואנס ארצ'ר!!!!
נשמעת המוזיקה של ואנס...עוברות 3 דקות והוא עדיין לא נכנס טיפאני שואלת איפה הוא...המצלמה עוברת למאחורי הקלעים ורואים אותו מעולף במגרש החנייה!!!!!
טיפאני לא מבינה מה קורה...גם שאר המתאבקים...לפתע נכבים האורות ושומעים מישהו לוחש:I'M BACK וצוחק!
האורות חוזרים וכולם רצים החוצה למאחורי הקלעים!

טיפאני אומרת שהיא לא יודעת מה זה אבל הם ממשיכים בתוכנית...

קרב ראשון-גולדאסט נגד זאק ריידר
המנצח:זאק ריידר

קרב שני-וויליאם ריגל נגד ההוריקן
המנצח:וויליאם ריגל

רואים את טיפאני הולכת למשרד שלה היא רואה משהו דרך החלון ומתחילה לצרוח!כתוב על החלון:I'M BACK בכתב אדום!!!טיפאני מנסה לצאת מהמשרד אבל הדלת נעולה!!!המנורה במשרד מתפוצצת ונהיה חושך!!!

קרב שלישי-קיילן קרופט וטרנט בארטה נגד ולדימיר קוזלוב ואיזקיאל ג'קסון
המנצחים:קיילן קרופט וטרנט בארטה אחרי הקרב ולדימיר ואיזקיאל מרביצים אחד לשני

קרב רביעי-שלטון בנג'מין נגד יושי טסטו
המנצח:שלטון בנג'מין

כריסטיאן נכנס לבמה,שם את האליפות שלו בפינה לוקח את המיק' ומתחיל לדבר:
''מי שזה לא יהיה תהיה גבר ותצא לפה עכשיו!''
אף אחד לא יוצא...
''תקשיב,אני לא יודע מי אתה אבל אתה פשוט פחדן ענק אם אתה מפחד ל...''
פתאום שוב נכבים האורות!הם נדלקים ורואים שהאליפות נעלמה!!
''תחזיר את האליפות שלי עכשיו יא חתיכת *****''
כריסטיאן עצבני ולא יודע מה לעשות...

התוכנית יורדת משידור...

זהו להפעם(: