נכתב במקור על ידי
rodney1
התכוונתי במניות לא אמיתיות, לזה שכל החברות שם הם וירטואליות כי אתה בעצם סוחר במניות, אבל עם כסף וירטואלי אז מן הסתם שהמניות יהיו וירטואליות וכך גם החברות. לא אמיתיות. זה ככה? או שאתה כן רואה את החברות האמיתיות ואת המסחר בבורסה האמיתי?
לגבי המניות PINK SHEET שאמרת, למה לא להתקרב אלייהם? כרגע אין לי סכומי כסף גדולים להשקיע (לא מעבר ל500 שקל ), אבל אם אני יכול לקנות מנייה ב100-200 שקל, ולעשות רווח נקי של 20-30 שקל בדקה של לחיצה עכבר..זה שווה. אם זה לא ככה, אז אני רוצה להבין קצת יותר מה זה בעצם המניות האלה.
לגבי המניות הבטוחות, הבן אדם שדיברתי איתו אמר שהמניות האלה הם מניות שיכולות ליפול מן הסתם. אבל הסיכוי שזה יקרה הוא קלוש. בגלל זה הם נקראות "בטוחות". כאילו מניות שכדי ורצוי להשקיע בהם מבלי להסתכן יותר מידי.
" (בדיוק כמו בחודש נובמבר האחרון בו ירדה כ 8 דולר למעלה מ 10 אחוזים)" אין לי מושג על אתה מדבר חחח..כמו שאמרתי, אני לא מבין בבורסה יותר מכמה מושגים פשוטים..אני לא מחובר בכלל לנושא עדיין.
אני חושב שכרגע אני רוצה להשקיע לטווח קצר בגלל המגבלה של הכסף שלי, אבל אם זה לא צעד נכון ועדיף לי כרגע לחסוך כסף ולעשות ערמה קטנה בצד ואז להשקיע קצת יותר בגדול אז תגיד לי.
בקשר לספרים, אני יבדוק את העניין..נראה מה באפשרותי לקנות..
"(גרפים, מתנדים, נרות יפנים וכד')" אין לי מושג מה כל כאלה.
ושאלה נוספת- איפה אתה התחלת את הדרך? מה הספר או הקורס או לא משנה מה, הדבר הראשון שלקחת כדי להכנס לעולם הבורסה?