הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
|
|
הגודל ועוד איך חשוב לי, אני יעדיף הרבה יותר מסך גדול ורחב שאני יוכל להחזיק בנוחות טובה יותר ב-2 ידיים ולא יד אחת שזה מעצבן אותי וגם יותר כיף בהרבה אבל זה משהו שאפשר להתרגל אליו אני מניח אז אני יתעלם פשוט מהקטע הזה.
בכל מקרה אתה בטוח בקטע הזה? ב100%? כי חדות מסך זה פרמטר עיקרי ביותר אצלי!
אם כן אז כרגע האייפון מוביל בניצחון כמעט מוחלט אצלי, כשהפרמטר האחרון והכי פחות חביב אבל הכי רציני מגיע : מערכת הפעלה...
שמע אתה מסתכל יותר מדי 'על הנייר'.
תצריך להבין מה חשוב לך, לא איזה מכשיר דחוס יותר בפיצ'רים.
וגם, רשמת באחת התגובות שלך 'לא גודל רק חדות וצבעוניות ותאורה. אז מי הכי טוב בנושא הזה?'
מכאן הסקתי שהגודל לא משחק תפקיד חשוב.
תראה אני אעשה לך את זה יותר פשוט:
שני המכשירים, בתכלס, מציעים פי'צרים דומים אם לא זהים. יש פיצ'רים שיש בגלאקסי שאין באייפון, וש פיצ'רים שיש באייפון ואין בגלאקסי.
אתה מתלבט קשה ואני מכיר תהרגשה חח אז פשוט תלך על מה שהכי נראה לך ו'הלב אומר'.
יש לך 14 יום ליבטול\החלפת עסקה אם אתה רוכש את המכשיר בארץ, כך שתוכל לעשות החלפה במידה ולא תאהב את הבחירה הראשונה שלך.
לדעתי, כרגע ההבדל היחידי במכשירים זה גודל המסך. אני לא אכנס לויכוח על מי שיגיב לי 'אנדרואיד' כי די, אני לא אסביר את עצמי בפעם המליון למה זה לא יתרון.
הורדות מוזיקה:
Psychedelic Trance | Progressive Trance | Dubstep | Brostep | Electro House |Complextro | Dance Music
צודק ב100% בקטע של האנדרואיד.
להגיד לך את האמת? כבר לא יודע מה הלב אומר, מאז שהחזקתי את הגלקסי 3 ביד כשהוא פעל וראיתי בו סרטון של 2 שניות התלהבתי ממנו רצח אבל גם האייפון 5 מלהיב אותי ממש, פחות מלהיב אבל עדיין, הקטע הוא שאני בטוח שאם אני יחזיק את האייפון 5 ביד, גם אז אני יתלהב רצח מהאייפון - אפילו שאת זה אני עדיין לא יודע.
כרגע הוצאתי את הHTC מההשוואה קצת, כי אם אנדרואיד אז כבר גלקסי 3, כי הוא כל כך נוח ויפה ואני פשוט אוהב אותו יותר, אפילו שהוא מעט חלש יותר והרבה פחות חד (לפי מה שהבנתי).
יש איזהשהי דרך שבה אני יוכל להחזיק את האייפון ביד? אפילו לא להדליק אותו! כי הרי הבנתי שאין אותו עדיין בארץ, אלא רק בחנות בשם iStore שאני לא יודע אם בכלל נותנים לך לראות את האייפון 5 ולהחזיק אותו או שכל האייפונים חתומים בקופסה ואתה יכול לראות רק בעת רכישה או אחריה.
הורדות מוזיקה:
תגידו איזה מכשיר מביא את הביצועים הכי טובים? HTC One X Plus החדש (מרובע ליבות, 1.7 GHZ כל ליבה, מעבד TEGRA 3 משהו כמו שהיה בHOX הרגיל רק 0.2 GHZ יותר) או אייפון 5 (2 ליבות, 1.3 GHZ כל ליבה, מעבד A6 שמותאם במיוחד לאפל ולכן יביא ביצועים הרבה יותר טובים - פי 2 מהA5)
ולאיזה מהם המאיץ הגרפי הטוב ביותר?
אז איך? בעצם לא משנה, רק פשווט תפשטו לי, מי יביא ביצועים יותר טובים בסה"כ!
נ.ב
חץ מזה, כיפה בוי, עובדה שגם לHOX הרגיל יש יותר מ4.0 לפי שיכלול שלך ועדיין האייפון 5 מביא ביצועים יותר טובים. כנראה שכאוס צודק.
עוד נ.ב
תתיחסו לשאלה בבקשה, לא לנ.ב הראשון
מה האייפון 5 כבר הגיע לשם?!?!
ושכחתם להתייחס לשאלה האחרונה ששאלתי על הביצועים!
נערך לאחרונה על ידי avinoam134; 05-10-2012 בשעה 16:22.