לא רלוונטי
לא רלוונטי
נערך לאחרונה על ידי surfer26; 07-05-2014 בשעה 18:17. סיבה: עדכון לפי טופס
|
|
אני מעדיף לא לתת דוגמה מוחשית של וידאו בשביל לא להגביל לאנשים את הדימיון ולקבע אותם למשהו מסויים
הצורך הוא לכל סוג סרטון עם פואנטה שמעורר עניין ורצון לצפות בו
רשמתי נושאי מיקוד כללים משם, כל דרכי הביצוע הרעיונות והאפשרויות פתוחים,
אם רוצים בכל זאת לראות רעיונות מוחשי ים אפשר לחפש ביוטיוב סרטונים קיימים בקטגויות הנל:
בדיחות באנימציה - נתתי לדוגמה את שרוטונים, כמובן שסגנונות אחרים גם יתאימו
סרטונים מצחיקים - נתתי לדוגמה מתיחות/פיספוסים שעושים לאנשים, בעליי חיים שעושים דברים מיוחדים ומשעשעים
מדריכי אלקטרוניקה- לדוגמה סיקורים קצרים להשוואה בין מכשירי סלולר מבוקשים, מדריכים איך להשתמש בתוכנות מבוקשות או מיוחדות , מדריכים איך להרוויח כסף באינטרנט ועוד דברים שמעניינים בתחום האלקטרוניקה
מדריכי בישול- הדרכה איך להכין מאכל מיוחד (כמו תוכניות בישול) סיקור/השוואה בין מסעדות וכו
ילדים וסיפורי ילדים- סירטונים בהם אתם מעבירים סיפור קצר שרשמתם באנימציה/תיאתרון בובות, רעיונות להפעלות מיוחדות לילדים, או כל דבר שיכול להעסיק ולעורר עניין בילדים קטנים (גלאי 0-10) ובהורים לילדים
stop motion - צילומים מעניינים במקטעים של תהליכים מיוחדים לדוגמה גדילת בטן של הריון במהלך 9 חודשים, תהליך של יצירת מוצר כלשהו , התחשות בטבע או כל רעיון אחר
סרטונים מיוחדים ומרתקים בנושאים נוספים - כל נושא אחר שעולה לכם בראש
אני משאיר לכם את האופצויות פתוחות ככל האפשר, כרגע אני מתמקד בכמה נושאי וידאו כלליים שמעוררי עניין ובעלי פוטנציאל ויראלי
ואני מחפש את "כתבי הוידאו" לערוצים האלה
תחשבו יצירתי תעשו הפקה ועריכה מעניינת לקטעי הוידאו בנושא שהכי מעניין אתכם ותתוגמלו בהתאם....
מי שיעשה וידאו חפיף בהשקעה של 5 דקות עבודה באיכות ירודה ובלי פואנטה שלא יצפה להתעשר ולקבל הצעות רכישה גבוהה, לאומת זו מי שישקיע בעריכה/אביזרים/הפקה יקבל הצעות של סכומים גבוהים לרכישה וגם הסיכוי שלו להיות מתוגמל שוב על הצלחת הוידאו יגדל
מזכיר שהסרטונים צריכים להיות באורך של כדקה (5-10 שניות הבדל +- זה בסדר)
נערך לאחרונה על ידי surfer26; 18-12-2013 בשעה 06:23.
-----------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
גבר יש לי סירטון שצילמתי את הפאג סיני שלי עושה משהו מצחיק הסירטון באורך של כמעט 20 שניות אתה מעוניין ?
אם כן דבר איתי בסקייפ : yossi1200 או תצטט אותי .