אולי תדברו על כל מה שקשור לצו הראשון?
מתי מקבלים,איך,למה,ממי... כי יש מלא ביא כמוני שצריכים להיות מוכנים לקראת זה
אולי תדברו על כל מה שקשור לצו הראשון?
מתי מקבלים,איך,למה,ממי... כי יש מלא ביא כמוני שצריכים להיות מוכנים לקראת זה
|
|
גם אני מצטרף
יש לי גם השנה צו ראשון
טוב אז אני יתחיל:
מתייצבים בלשכת הגיוס הקרובה לאיזור מגוריכם,תשתדלו בערך לקראת 7 וחצי בבוקר כדי שלא תתקעו שם כול היום.
חשוב להביא:תעודת זהות,את הצו עצמו כולל הטופס שהרופא שלכם מילא וחתם שהכול אצלכם בסדר,שתייה ואוכל או כסף קטן למכונת שתייה,סיגריות למי שמעשן,ונגן אמפי 3 שלא ישעמם.
נכנסים ללשכת הגיוס עומדים בשער בד"כ שתי בחורים יבקשו מכם להראות ת"ז ואת הצו ויתנו לכם לעבור אחרי שבדקו,אתם נכנסים הולכים לקבלה/מודיעין שם אתם גם מראים ת"ז ואת הצו ויתנו לכם את הכרטיס המגנטי שישמש אותכם למעבר בתחנות,תשמרו עליו כי הוא הכניסה שלכם לתחנות.
תחנה ראשונה:אימות נתונים-תעבירו את הכרטיס המגנטי במכונה ותשבו עד שיצא חייל או חיילת ויקרא בשמכם,תיכנסו תישבו ואז הוא יתחיל לשאול אותכם שאלות על מה שמכם,מס' ת"ז,שם ההורים,כתובת,מס' טלפון,ב"ס שאתם לומדים וכמה יחידות אתם עושים.
אח"כ באותה תחנה אותו חייל יקריא לכם משפטים כאלה מסובכים ואתם תצטרכו לפרש לו אותם,לא ממש קשה אלא אם כן אתם לא יודעים לדבר עברית,אח"כ תצטרכו לכתוב משפטים באותו סגנון שהוא יקריא לכם-פה זה לא בושה לטעות כי הבן זונה מקריא אותם מהר ולא מבין שיש כאלה עם דיסלקציה קצת חחחח בקיצור תכתבו אותם ואז הוא יתן לכם שאלוןכזה עם שאלות שזכור לי משם-"האם בשעת לחץ אתם מזיעים בידיים" תמלאו את זה חח לא הרבה שאלות.
יוצאים עוברים לתחנה הבאה-בדיקת שתן.
ההמלצה-לא לשתות בלילה וודקה או כל אלכוהול אחרת חחח תסתבכו...סתם.
אמממ ניגשים לחדר החיילת תביא לכם כוס פלסטיק,תלכו לשירותים ותטילו את השתן בה.תחזירו אותה לחייל או החיילת היא תבדוק את זה משו כמו חצי דקה ותגיד לכם שהכול בסדר ויאללה לתחנה הבאה.
תחנה הבאה-בדיקת ראייה-לא משו קשה במיוחד בדיקת ראייה פשוטה מספרים ואותיות,פה יקבעו אם תשרתו בטיס למי שרוצה חחח אם אין לכם 6/6 נדפקתם,אני באתי הפוך לגמרי ואמרתי לה מספרים לא נכונים אמרתי לה תעשי לי עוד פעם היא בדקה לי ואמרתי לה הכול נכון.קיצר לא קשה מקבלים את התוצאה ומוסרים לאיזה פקידה ולתחנה הבאה.
התחנה הבאה-בדיקות פיזיות,התחנה שכול הבנים נרגשים לקראתה כי רופא הולך לשחק לכם בביצים.
בקיצור מחכים בתחנה הזו די הרבה זמן אז תאכלו משהו,יקראו לכם ולעוד כמה חבר'ה תיכנסו לחדר תורידו נעליים יגידו לכם לעלות על המשקל תישקלו,יבדקו לכם גובה,ואז אתם נכנסים לחדרון קטן שם תצטרכו להתפשט ולחכות לרופא שיכנס הוא יגיד לכם להתכופף לבדוק אם יש עקמת ואז ישחק לכם בביצים אל תתרגשו.אח"כ[כמובן אחרי שתתלבשו]הוא ישאל אותכם כמה שאלות בנוגע למצב הרפואי שלכם,תספרו הכול ובלי לשקר או משהו אם קרה פעם משהו תספרו חבל שבטירונות או אח"כ יקרה משהו בגלל שלא סיפרתם.
בקיצור עוברים לתחנה הבאה-מבדקים פסיכוטכניים-החלק אולי הכי מפחיד בצו ראשון,מושיבים אותכם מול מחשב ויש לכם שאלות בנושאים:עברית,מתמטיקה,הנדסה ועוד כמה,תשקיעו בהם למי שרוצה חיל האוויר וקצונה כו'.
חשוב-אם אתם לא מרגישים טוב אתם יכולים להגיד להם שאתם לא יכולים לעשות את המבדקים היום והם יתנו לכם תאריך חדש לעשות את המבדקים,יש זמן אז אל תדאגו אתם תסיימו הכול.
אח"כ לתחנה הבאה-ראיון אישי עם החיילת הכי חופרת בעולם אבל נחמדה,היא תשאל אותכם כמה חברים יש לכם,כמה חברים טובים מאוד יש לכם,אם אתם מבריזים הרבה,אתם מעשנים,איפה אתם רוצים לשרת בצבא,ומה יקרה אם לא תגיעו לשרת איפה שתרצו בקיצור חופרת רצח,מומלץ לא לשקר לה כיהיא ראיינה אלפים כמוכם וידעת איפה אתם משקרים ותמיד תסתכלו לה בעיניים שאתם עונים,בד"כ הם חיילות נחמדות מאוד ולפעמים כוסיות ככה שאם תהיו נחמדים תקבלו נשיקה גם.
ופה נגמר היום בערך בשעה 2 וחצי בצהריים אתם נחשבים לרכוש הצבא עד גיל 45 שבהמשך הזמן תקבלו תאריך גיוס כלל צהל"י שישתנה בהתאם לשיבוץ שלכם אם בחרתם בקרבי תקבלו תאריך חדש.
מקווה שהיה מובן...
נערך לאחרונה על ידי Gigi Buffon; 06-09-2005 בשעה 23:31.
מובן סחתיין עלייך אחלה תשובה תודה![]()
חחחחחחחחחח תודה לך אלירן על המידע.
אבל מה קורה אם השתנת בבוקר ואין לך מה להוציא ? בטח זה קורה..
לא יודע אני באתי אליהם הם הפיג'מה שלי והנעלי בית[זה היה בחופש שעבר חחח אחרי שהלכתי לישון רק ב4 לפנות בוקר]נכתב במקור על ידי Hoobastank
אז את הצרכי בוקר שלי עשיתי שם.
לא אבל אם אתה לא מוציא אז תבקש ממנה מים היא תביא לך חחחח איזה בקבוק מי עדן.
אהה ותמיד אתם יכולים לעשות בבית את הפיפי ולהביא לשם חוסך בערך כמה דקות חחח
הנה:
http://www.atraf-f.com/showthread.php?t=103129
עריכה:
[אוופס אלירן, לא ראיתי שכתבת, סורי :/ ]
....
גלעד שליט, אלדד רגב ואהוד גולדווסר - מי ייתן ותחזרו הביתה במהרה ובשלום!!
לזכר סמ"ר לירן סעדיה הי"ד. לנצח תהיה בלבנו, לירן.
לזכר סמל בן כובאני הי"ד. נזכור אותך תמיד.