נפצע באימון של נבחרת איטליה יממה לפני ה4-1 על בלארוס.
נבדק ע"י הרופאים של יובה שהודיעו שדל פיירו יעדר שבועיים לפחות מה שאומר שאלכס יחמיץ את המשחק ליגה הקרוב ואף אולי את משחק הפתיחה של יובה בליגת האלופות.את מקומו אמור לתפוס אדריאן מוטו.
נפצע באימון של נבחרת איטליה יממה לפני ה4-1 על בלארוס.
נבדק ע"י הרופאים של יובה שהודיעו שדל פיירו יעדר שבועיים לפחות מה שאומר שאלכס יחמיץ את המשחק ליגה הקרוב ואף אולי את משחק הפתיחה של יובה בליגת האלופות.את מקומו אמור לתפוס אדריאן מוטו.
|
|
בהצלחה לאדריאן שרמוטו
אני לא זוכר שהעבירו אותו בכלל=\
שמעתי ממקורות ממש ממש אמינים שאלכס בדרך לאנגליה=\
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
שישבור ת'רגליים.
Nobody knows it but you've got a secret smile
And you use it only for me
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
מתי המשחק הראשון בליגת האלופות?
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
תודה,אני אמסור לו.נכתב במקור על ידי ArIeL
יואב מוטו ישב בחוץ שנה על סמים לא יכל לשחק אז יובה שלחה אותו לליבורונו לעונה אחת להתאמן איתם,העונה הוא חזר והוא נראה חם.
סעמק טוב נו זה רק שבועיים יחמיץ משחק אחד.. במקום זה שתהיה בהצלחה למוטו במשחק הראשון
תמסור את זה "לתותח" שבחתימה שלך ..נכתב במקור על ידי ArIeL
Indianapolis colts Champions!!!
מי ?
אההה הוא ... כן .. פעם ראיתי אותו מבקיע
שיט מה יובה יעשו בלעדיו
God loves to tease
"הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם."
חחח גבר זה אחד השחקנים הכי טובים ביובנטוס אם לא הטוב ביותרנכתב במקור על ידי Alonh
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLנכתב במקור על ידי ג.ב
כמה דברים פחחחחחחחחח:
1.)אלון מבין בכדורגל-הוא יודע מי זה דל פיירו....... הוא צחק עליו על זה שהוא פשוט אפס מכוער.
2.)דל פיירו השחקן הטוב ביובה? או אחד הטובים? שחקן ספסל בלחץ הייתי נותן לו..
ArIeL-BaRcA AKA Messi AKA EmP3RoR AKA ArIeL
גם ככה היכולת של מטוטו טובה יותר...
כמה שלא תצחק דל פיירו הסמל של יובה ואולי הוא לא טוב כמו פעם אבל מהלך אחד שלו יכול להביא תארים בקלות ..נכתב במקור על ידי ArIeL
Indianapolis colts Champions!!!
להלן תמונה:נכתב במקור על ידי MikE BibbY
=]
אתם נכנסתם יותר מדי מלוכלך במיוחד אתה אריאל.אפשר לחשוב מה עשה הכוכב שאתה כול כך מעריץ בקבוצה שאתה אוהד,הרי רק מאז שהוא הגיע התחילה כל האהדה המטורפת סביבו,תכלס הביא אליפות אחת וגם את זה כמעט ברצלונה פיספסה.
אתה מראה בתגובה הזו עד כמה אתה ילד קטן וקנאי שלא מסוגל להבין שדל פיירו הוא אחד מאותם שחקנים שמקומם בהיכל התהילה.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
כמה דברים פחחחחחחחחח:
1.)אלון מבין בכדורגל-הוא יודע מי זה דל פיירו....... הוא צחק עליו על זה שהוא פשוט אפס מכוער.
2.)דל פיירו השחקן הטוב ביובה? או אחד הטובים? שחקן ספסל בלחץ הייתי נותן לו..
אני לא יבוא פה ויתחיל להשוות את דל פיירו לרונאלדיניו הכוכב שלך כי זה יהיה דבר אידיוטי,אבל אם תסתכל על התרומה של דל פיירו לקבוצה שלו תראה כמה היא ענקית בין אם זה ב6 אליפויות האחרונות שהוא היה שותף להם כולל עונת 01/02 שבו הוא סחב את הקבוצה כמעט לבדו ביחד עם נדבד לאליפות במחזור האחרון אחרי שעוד "קבוצה" שאתה "אוהד" הפסידה במחזור האחרון.אתה צוחק פה על סמל הכדורגל האיטלקי ביחד עם פאולו מאלדיני כבר עשור,אתה צוחק על שחקן שכמות התארים והשערים שהוא כבש לדעתי גדולה יותר ממנת המשכל שלך אבל בלב אתה מתפלל:"הלוואי שהיה לברצלונה שחקן כמו דל פיירו".אתה צוחק על אחד האנשים מתוך 125 שנבחרו לאחד הגדולים של פיפא ב100 שנות קיומה מתוך חלוקת כבוד לשחקן האיטלקי הגדול ביותר בעשור האחרון[יותר מטוטי ויותר מכל איטלקי אחר אולי פרט למאלדיני,דבר שהאליל השלך עשה לדעת הרבה בגלל היותו ברזיאלי והאדם שבחר היה פלה[לבורים-ברזיאלי].
כן אותו אחד שיש לו 6 אליפויות,גביע אלופות אחד,אותו אחד שמזוהה כסמל הגדול ביותר של יובה בכל הזמנים,אותו אחד שבמהלך אחד לקח למילאן אליפות בעונה שעברה,אותו אחד שעוד 5 שערים בערך הולך להיות מלך השערים של יובה בכל הזמנים,אותו אחד נקרא דל פיירו.מי ?
אההה הוא ... כן .. פעם ראיתי אותו מבקיע
שיט מה יובה יעשו בלעדיו
מה יובה יעשו בלעדיו?עונות שהוא היה פצוע יובנטוס לא התסדרה בלעדיו.מקריות?לא נראה לי.
אני לא ממש זוכר שהביאו אותונכתב במקור על ידי Gigi Buffon
צלסקי הביאה אותו ואז הוא נחשד בסמים
ואז הורחק לשנה
ואז.. לא זווכר אותו
בורונה הוא היה יותר טוב
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]