היי,
מי שלא מכיר יש בנאדם בשם Boc1ka שהיה מההתחלה ב- PPD ועוסק בזה כמה שנים ומצליח ובענק, הוא מרוויח כ- 3000~4000$ ביום בממוצע והוא אחרי לשיאים הגדולים ביותר XX.XXX$. הוא פירסם כמה מדריכים חדשים [2014!] להרוויח בעזרת פייסבוק וכו', אלה השיטות שהוא עושה בהן את רוב הכסף בהתחלה ואת רוב השיאים שלו, הכל מבוסס על עיקרון אחד בפייסבוק, אתם יכולים להשתמש בשיטות שהוא פרסם שם ובנישות או לקחת את זה למקום שלכם, בעיקרון הוא מספר ומסביר מאוד מפורט איך הוא קם בבוקר עם עוד עשרות אלפי לייקים לכל עמוד בפייסבוק, כל הלייקים מובילים ל- PPD סקרים, בעיקר מאירופה כסף מטורף כאן וזה הכל חדש וזה רק משהו קטן ממדריך שקראתי שם ואני מתחיל להשתמש בהם כרגע.
אם מישהו מעוניין אני יכול לשלוח לכם בחינם בלי סקרים וכו' בלי בולשיט את המדריכים, יש המון המון המון תוכן חדש ובקרוב המטרה שלו שהשיטות האלה יהיו #1 בעולם, הכל בחינם בלי שום דבר, שום דבר לא קסם מדובר בעבודה, אומנם לא קשה אלה חכמה אבל תצפו שלא תעשו כלום ותרוויח, מה שכן זה אפשרי זה עובד וזה חדש.
רווחים של Boc1ka מאחד מהמדריכים מנישה ישנה - כך הוא עשה את השיאים הראשונים שלו: [ גם את זה יש שם ]
זאת השיטה אחת המועדפות אליי הפצה הכי מטורפת שתראו בפייסבוק
יום הראשון:
אפשר לראות שהרוחחים אתמול 2619$+
היום השני:
אפשר לראות רווחים אתמול 3800$+
סטטיסטיקה של הקבצים - נישה אחת! ( זה רק אני או שלמספרים כבר אין מקום? )
מי שמעוניין פשוט תוסיפו אותי בסקייפ matan.she ועד 24 שעות מעכשיו אני מבטיח לשלוח ולאשר את כולכם, זה לא עולה כסף ואתם יכולים לבדוק אותי.
פעם אחרונה הכל בחינם והכל זמין רק עד מחר - ממליץ בחום מאוד
הודעה כאן באשכול / הודעה פרטית / להוסיף אותי בסקייפ matan.she
הכל רק עד מחר.
20.1- עדיין אפשר
שאני יהיה מחובר לסקייפ ולאתר בשעה 20:00 +- מדי יום או כמה ימים אני אשלח.