קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מסכים כחולים ] לא יכול לבצע סריקה עם KASPERSKY
    על ידי zvovon בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 23-03-2008, 00:07
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 06-02-2008, 20:47
  3. [מדריך]להמציא מחדש את המחשב
    על ידי APOLO 555 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-02-2008, 14:09
  4. [עזרה] מסכים כחולים
    על ידי grimRocker בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 23-09-2007, 03:00
  5. תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 17-07-2007, 17:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

מסכים כחולים שגורמים לכיבוי והפעלה מחדש של המחשב

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מסכים כחולים שגורמים לכיבוי והפעלה מחדש של המחשב

שלום

ברשותי מחשב נייד דל E5420 (עדיין באחריות)
    פעם בכמה זמן אני מקבל מסך כחול שלאחר כמה שניות מכבה את המחשב ומפעיל מחדש, ואז מופיעה הודעה של ווינדוס על הפעלה לאחר קריסה (המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת החשמל באופן פתאומי), עם הפניה לקבצי התקלה שנשמרו במחשב.

מצ"ב צילום מסך של התקלה כפי שמופיעה במציג אירועים:

חשוב לציין שאני משתשמש במחשב באופן קבוע כשהוא מחובר לחשמל, כך שאני לא תלוי בסוללה.

הרצתי בדיקת דיאגנוסטיקה דרך האתר של 'דל', עשיתי כמה וכמה בדיקות, הכל תקין מלבד כשאני בודק ספציפית Blue Screen התוצאה יוצאת שיש שגיאה קריטית, וההמלצה לטפל בבעיה זה להריץ בדיקה מלאה, הרצתי בדיקה מלאה (של שעה) והכל יוצא תקין.

כמו כן פתחתי את קובץ השגיאה ששמור במחשב בתיקיית Minidump באמצעות התוכנה " WinDbg " ובסיכום נכתב שהבעיה ככל הנראה b57nd60a sys

תודה למשיבים
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות     

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

נתחיל מהתוכנה:
    מחק את הדריברים של כרטיס המסך ושל כרטיס הקול הפעל את המחשב מחדש והתקן את הדריברים העדכניים ביותר (אתה אמור למצוא את הדריברים במתאימים באתר שלDELL אבל תאכלס, פשוט תסתכל על שם החברה של כרטיס הקול וכנס לאתר הבית שלה וכרטיס המסך שלך עד כמה שנאי מבין הוא מובנה של אינטל->אז היכנס לאתר הבית של אינטל והורד משם דריבר עדכני).
    כעט ראה אם הבעיה ממשיכה.
    אם כן נעבור לחומרה:
    הורד AIDA64 או SPEEDFAN או כל תוכנה אחרת לניטור טמפרטורות.. הפעל את התוכנה ועקוב אחרי הטמפרטורות נסה לגרום למחשב לקרוס (הפעלה של תוכנות כבדות במקביל בדרך כלל תעשה את העבודה) לפני שהמחשב קורס שים לה מה היו הטמפרטורות וכתוב לי אותם כאן בפורום. אם אתה לא מצליח לגרום למחשב לקרוס הפעל משחק או תוכנה כבדה עבוד איתה מעט, כווץ אותה וצלם תמונה של הטמפרטורות. והעלה לכאן.

אם כבר לבד אתה מבין שהבעיה היא לא טמפרטורה נסה להטעין את הסוללה במלואה, לנתק את המחשב מהחשמל ולבדוק אם הוא קורס גם על בטריה (אם לא, יכול להיות שהמטען דפוק או שיחידת ההטענה בתוך המחשב דפוקה
    אם כן קורס גם על בטריה: הייתי ממליץ לך שני דברים
    אחד לנסות לשחזר את המערכת לברירת מחדל (שיחזור להגדרות מקור של DELL דרך תוכנה השיחזור שלהם)
    אם גם זה לא עוזר->או שאתה ממש לא מעונין לשחזר את המערכת פנה למעבדה מורשית של DELL או לחנות ממנה קנית את המחשב, ובקש לנצל את האחריות.

בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ערב טוב

ראשית, תודה על המענה המהיר והמושקע
    וכעת לתשובתך:

1. איך מוחקים דרייברים של כרטיס קול ומסך? דרך מנהל התקנים (ובחירה בהסר התקן) ?
    2. מה הסיבה שבגללה אתה ממליץ על הסרת הדרייברים של כרטיס מסך וקול? והאם תקלה בדרייברים הללו יכולה להסביר מסכים כחולים וכיבוי והפעלה של המחשב.
    3. לגבי לגרום למחשב לקרוס, אני לא משתמש במשחקים במחשב (והאמת גם לא מכיר) יש לך רעיון במה אוכל להשתמש כדי לגרום באופן יזום למחשב לקרוס כתוצאה מחום? האם מחשב תקין בכלל אמור לקרוס מעומס?
    4. לגבי בדיקת הסוללה, זה לא ממש מעשי, כי התופעה של מסך כחול וקריסה של המחשב זה לא דבר שקורה לי על בסיס יומי, כך שניסוי כזה או אחר בנקודת זמן כלשהי לא יתן מענה כלשהו.
    5. אם היתה בעיה בהטענה (מכל סוג) זה לא היה אמור לבוא לידי ביטוי גם בתוצאות בדיקת הדיאגנוסטיקה של החומרה?
    6. לגבי לגשת לחברה, זו האופציה שאולי הכי קלה, אבל גם הכי מסובכת עבורי, זה אומר שעלי לגבות הכל, זה אומר שלא אהיה עם מחשב במשך כמה ימים, וגם האחריות היא רק על חומרה, כך שאם לא ימצאו בעיית חומרה ייתכן ואצטרך גם לשלם.
    יש לך עוד רעיונות?

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

1) מ"הוספה/הסרה של תוכנות" בלוח הבקרה.
    2)כן דריבר בעיתיים בהחלט יכולים לגרום למסכים כחולים וקריסות של המערכת
    3)מחשב תקין לא אמור לקרוב מעומס, אני לא יודע מה יגרום במקרה שלך לקריסה כיוון שאני לא יודע מה היו סיבות הקריסה בכל הפעמים שזה קרה לך. לכן הייתי ממליץ פשוט לנסות לעבוד כרגיל אך בצורה שתאמץ יותר את המחשב (כיווץ תוכנות למשל במקום סגירתן)
    4)מה שאתה אומר מעודד.. אם זה לא קורה על בסיס יומי וקבוע זה בהחלט מאשש את העובדה שזאת כנראה בעיה תוכנתית שאפשר לפתור בקלות.
    5)לא בהכרח
    6)לכן אמרתי שלפנות לחברה צריך להיות הצעד האחרון מבחינתך לאחר שבדקת את כל הענין התוכנתי.. לא מדויק שאתה צריך לגבות את הכל כיוון שהבעיה במקרה שלך בוודאות לא נובעת מכונן קשיח תקול, כל עוד לא יוחלף כונן קשיח אין שום סיבה שיקרה משהו לחומר שעליו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

בעיית זיכרון קשה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect