קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [ייעוץ] די דחוף!! מחפש מחשב נייד באיזור ה 3000 ש"ח
    על ידי alex3380413 בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 10-10-2013, 15:08
  2. [עזרה] מחפש מחשב נייד
    על ידי Sex Devil בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-05-2012, 13:45
  3. [ייעוץ] מחפש מחשב נייד חזק מאוד !
    על ידי Mr. Ingidao בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-11-2011, 22:13
  4. [ייעוץ] מחפש מחשב נייד באזור ה 3500
    על ידי avni6495 בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-08-2010, 23:44
  5. [ייעוץ] מחפש מחשב נייד/נייח במחיר 2500-3000 ש"ח
    על ידי Fix4u בפורום מפרטי מחשב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-07-2010, 16:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

מחפש מחשב נייד להזמנה מחו"ל

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל טופס בקשה מחשב נייד להזמנה מחו"ל

התקציב: (עד 400$ )כתוב בסוגריים את החריגה המקסימאלית
    השימושים של המחשב:פרט למה המחשב הנייד יהיה מיועד
    • המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן. אני בין היתר צריך את זה בשביל לימודים.
    • המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים:כן, אולי משחק אחד מידי פעם. למשל AMERICA'S ARMY או פרוטוטייפ (אלו המשחקים היחידים שאני מכיר) או משחקים חדישים אחרים. זה לא הכרחי, אבל אשמח אם אפשר למצוא משהו כזה.
    • המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: IBM SPSS (תוכנת סטטיטסיקה), ZOOM (תוכנת פגישות אנטרנטיות- כיתות או הרצאות וכו'- זה כמו SKYPE רק ביותר מורחב ואפשר לראות את כולם דרך המצלמה גם).
    • המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבדו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: אשמח אם אוכל למצוא משהו שבו אני יכול להפעיל תוכנות כמו VIRTUAL DJ או TRAKTOR
    • המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: לא
    בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה לכם במחשב. ציין בכמה מקום אתה מעוניין ב GB: לא פחות מ 250GB. משם לא אכפט לי כמה.מאפיינים נוספים:גודל מסך: "15.6מצלמה מובנת: כןמיקרופון מובנה: כןהאם משקל יהווה פקטור משמעותי בקניית המחשב הנייד? לא, אבל אשמח שהוא יהיה כמה שיותר קל כי אצטרך להיסחב איתו ימים שלמים בשביל הלימודים.האם יש לכם חברה מועדפת ממנה תרצו לקנות את המחשב הנייד? לא ממש. אני רק מחפש משהו שיחזיק לי לאורך זמן ולא ימות תוך שנה או שנתיים. לפי מה שמעתי, HP גרועים כי המחשבים שלהם נהים גרועים אחרי שנה בערך ורק עושים בעיות- אני לא יודע עד כמה זה נכון. אני לא מבין במחשבים.קנייה ותשלום:האם יש חנות מועדפת שהינכם מעוניינים לקנות ממנה: אני מתכנן לקנות באינטרנט מאתרים אמינים כמו EBAY AMAZON ואחרים, אבל גם לא חשוב אם לא תוכלו להפנות אותי. מקסימום אני אחפש בעצמי (אני גם יכול לחפש באתרים צרפתיים). הכי חשוב לי לדעת זה דגם מחשב. איפה אתם גרים: ירושלים, אבל אני יכול לשלוח את המחשב לצרפת ומישהו יביא לי אותו כדי להיפטר מהמכס.אחרמקום לכתיבה חופשית: אני לא מבין כל כך במחשבים אבל עד כמה שהבנתי, אני מעדיף I5 או I7, עם מספיק RAM כדי לעשות כמה דברים במקביל, וכדי לשחק משחק מידי פעם (לא שיהיה לי כל כך הרבה זמן לזה). אני גם מחפש משהו דק, אם חיי בטריה יחסית ארוכים. לפני שנה הציעו לי לקנות את זה: http://www.amazon.com/Acer-Aspire-V5...4E6_B00811VCMK אבל ירדתי מהרעיון כי עם תחילת הלימודים מצאתי את עצמי בלי כסף מיותר.
    נערך לאחרונה על ידי TheMale; 28-03-2014 בשעה 10:49.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect