נערך לאחרונה על ידי baldingcorpse; 19-08-2014 בשעה 19:24.
|
|
לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד לנו ?
חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
זו בדיוק התגובה שאני נותנת לגברים שמתחילים איתי במסיבות![]()
נערך לאחרונה על ידי dracula1; 23-08-2014 בשעה 18:53.
מה שהיא אמרה בדיוק... חחח בנים שמתחילים איתי במסיבות האמת שלרוב הם חתיכים שמוליק... אני פשוט לא מחפשת "לזרום" במסיבות אני יוצאת נטו להנות עם החברות\ חברים שלי ולא כדי להכיר דושבאגים מעפנים. ואם לא הבנתם אני יותר הבחורה של קשרים רציניים אפשר להגיד חחחח יצא לי משהו לא רציני מתמשך האמת פעם אחת בתקופת בצבא אבל באופן כללי אני לא מחפשת את זה, אז זה פשוט קרה והתאים אבל אני עדיין מי שאניורודני התגעגעתי! חחחח תעדכן קצת בפרטי...
יש כאלה שכן באים למסיבות ופאבים כדי להכיר בנות לא סתם כדי להגיע לכן לתחתונים את יודעת...
בדרך כלל הגברים באמת מתחילים עם בנות כדי להזרים לאיזה מזמוז או סטוץ..אבל לא כולם כאלה, גם אני אישית השגתי בחורה לקשר רציני מתוך פאב..אז אם את אומרת שאת מסננת את כל הגברים שמתחילים איתך, את פה הדושבאגית..לא הם.
הם לפחות מנסים, יש גם חלק שרוצים קשר רציני ואת מפספסת אותם
חחחחחח אדיר ! ולגלית - זה שמתחילים איתך במסיבה לא רוצים רק להזדיין איתך.
אני לא כזה לפחות . תנסי להיות פחות סטריאוטיפית![]()
אני לא סטריאוטיפית פשוט שנוגעים בי במסיבות זה ממש לא לעניין אני אוהבת את הספייס שלי!!!
הנה דוגמא מהשבוע מישהו כמעט הרביץ לחברה שלי כי היא העיפה אותו ממנה.. ואני גם נקלעתי לעניין בגללה מזל שפגשנו שם בנים שאנחנו מכירות אחרת לא יודעת איך זה היה נגמר... אז אני מעדיפה פשוט לא להתעסק עם זה.. עזוב את זה שעכשיו ביכלל יש לי חבר
נערך לאחרונה על ידי galit_e; 28-08-2014 בשעה 15:50.