ערב טוב !
היום החלק השלישי של המאמרים הגיע !
במאמרים הקודמים דיברנו על מטרות שאתם צריכים להגיע , נגענו על קצה המזלג בכלי של ה"אתגר" כלפי הצד השני.
היום נתקדם ומשם השמיים הם הגבול
דוגמא שארצה לפתוח בה:
כל מי שפגש את דני(אין לי רעיונות לשמות) אי פעם , לא חשב שהוא יפה , מהמם, נראה טוב או חכם במיוחד
אבל הוא בוודאי שם לב לצורת ההתנהגות שלו כאשר יש בחורה בסביבה. דני השתמש בכל הכלים שעמדו לרשותו
הוא יודע להתלבש, הוא יודע לאתגר את הבחורה, הוא יודע מתי להשתמש בקרוב רחוק , יודע מתי לתת נאג. פשוט ה-בחור המושלם!
שלא כמו אחרים - רודפים אחרי הבחורה. מתחננים על מנת שיהיה להם טיפה יחס ממנה ופשוט עומדים לרשות הבחורה תמיד שהיא צריכה.
דני יודע להפגיש אדישות - לעיתים הוא מרוחק, לעיתים הוא נחמד.
הוא תמיד:
1. מאושר ותמיד עסוק!
2. הוא לא מחזיר טלפונים.
3. לא נועץ עיניים בכל בחורה שעוברת לידו.
4. תמיד מסיים את השיחת טלפון ראשון: "יש לי מיליון דברים לסדר" - הוא סיום שמאוד אהוב עליו. לא לקח הרבה זמן ובחורות התחילו לרדוף אחריו , וביניהן הייתה אחת שהוא רצה אותה. ולבסוף הוא הציע לה נישואין והיא הסכימה
!בואו נהיה אמיתיים וריאליים לשניה, יש אחד מאיתנו שלא פגש בחור שכזה בחיים שלו?
מי מאיתנו לא מכיר בחור שנראה כאילו המומחיות שלו זה המין הנשי?
לגברים כאלו , לא יהיו בחורות שלא יתנהגו בנימוס וייענו ברצון לכל בקשה ( לרוב של הבקשות הנורמליות ! )
אותם גברים , מרגישים טוב עם עצמם. הם מסוגלים, באותה קלות, לקחת אישה או לעזוב אותה. עובדה הגורמת לאישה לרצות בחברתם.
תקראו לזה פסיכולוגיה הפוכה , או איך שאתם רוצים.
אבל אותם גברים תמיד משיגים את הבחורה שהם היו רוצים אותה!
כשאתה פוגש בחור שכזה, בעיקר, אם זה גבר שדווקא לא נראה טוב, מתחשק לך פשוט לגשת אליו ולשאול אותו :
" איך לעזאזל אתה עושה את זה?! "
" מה בדיוק הסוד שלך? "
" מה בדיוק אתה עושה שגורם לבחורות לרוץ אחריך? "
" מדוע לי דווקא זה לא מצליח?! "
בחור אמיתי , שעבר את התהליך שציינו במאמר הראשון , יענה לך בממתיק סוד: "כן, יש בזה סוד"
והסוד הוא:
ככל שתהיה כרוך פחות אחרי בחורות , ככה בחורות יהיו כרוכות אחריך יותר!
תן להן לצאת מגידרם כדי להשיג אותך!
שחק את העסוק תמיד.
ולפעמים פשוט תגיד להם "לא" , תעמיד אותן במקום שהן מתחילות לסטות מהמסלול
לאן שרק תפנה , אתה תפגוש בחורים כאלו. הסתכל בהם היטב ותגלה איך שהם הופכים שביעות רצון עצמית וחוסר תלות לסוג של אומנות.
הם לא מביטים סביב כדי לצוד מבט של בחורה, ולא מקדים שלום לכל בחורה חולפת.
כתבתי את זה במהירות , ייתכנו שגיאות ועוד דברים שכאלו.
שלכם להיום , קילרסיטי
תרגישו חופשי לפנות בפרטי.

ציטוט ההודעה