שלום לכולם, כפי ששמתם לב מדובר במשחק מאוד ישן מלפני 17 שנה בערך. אחי הקטן בכיתה ד' התקין את המשחק הזה במחשב לפני חודש, ומאז מופיע הבעיה הזאת במסך, שומעים את הרעש של האופנוע שומעים הכל, אבל פשוט זה מה שרואים. אני מבין די גדול במחשבים והפכתי את כל העולם בשביל לפתור את הבעיה הזאת ולא הצלחתי, ואחי בן ה-9 קצת מבואס.
עשיתי ארבעה דברים עיקריים שיכולים לפתור בעיות תצוגה:
1) עדכנתי directx 9 גרסא הכי אחרונה שיש כי הווינדוס שלנו הוא XP.
2) ההאצת חומרה של התצוגה מלאה
3) בתפריט הפעלה עשיתי dxdiag ותחת הלשונית תצוגה כל המאיצים מופעלים זמינים ותקינים גם בדקתי את זה, גם ה-direct3d זמין ועובד (נכנסתי לבדיקה עצמה והקוביה עם ה-X עליה מסתובבת בסבבה).
4) עדכנתי את הדרייבר הכי אחרון של כרטיס המסך שלנו (מה שמופיע בתור הכי עדכני באתר של NVIDIA).
עשיתי עוד כל מיני דברים פחות משמעותיים בתקווה שאלו אולי יפתרו את הבעיה כמו למשל לשנות רזולוציה, שיניתי קצב פריימים, בחרתי בלוח בקרה של NVIDIA פעם ביצועים ופעם איכות, אבל נראה ששום דבר לא פותר את הבעיה.
לי בגדול זה לא אכפת כי אחי הקטן משחק בזה, אבל פשוט קטע של עיקרון כי אני מבין נורא טוב במחשבים ובפתרון תקלות, אבל הדבר הזה אני חייב להודות - לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי בשום דרך לפתור את הבעיה... אני מעלה לפה תצלום מסך, אם אתם תוכלו לפתור לאחי הקטן את הבעיה בשביל שהוא יהיה מבסוט אני נורא אודה לכם, וגם בשבילי שאני אלמד עוד משהו שלא ידעתי איך לפתור אותו![]()

*^~דניאל~^*
ציטוט ההודעה