קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מקודמות אליפות אירופה עד גיל 21
    על ידי tomerlp בפורום כדורגל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 30-01-2015, 13:54
  2. זהו.. מחר מתכונת ראשונה שלי...
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 05-05-2006, 12:56
  3. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 23:43
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:47
  5. [הימור] גמר אליפות אירופה
    על ידי GuYB בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 21:45
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

אליפות אירופה נפתחת מחר והנה הסיקור שלי

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

Arrow אליפות אירופה נפתחת מחר והנה הסיקור שלי

טוב אז מחר מתחילה התחרות אולי הכי גדולה בכדורסל אחרי הNBA כמעט כל השחקנים הכי טובים באירופה יהיו שם ויתנו הצגה ככה אני מקווה ..
    אני ילך לפי הבתים בית א' :
    רוסיה ,גרמניה, איטליה ואוקראינה ..
    רוסיה לדעתי אחת המועמדות אין ספק בכלל נבחרת מצויינת בראשה כמובן קירילנקו שהיה פצוע רוב העונה ביוטה וינסה סוף סוף להוביל את הרוסים למשהו .. לרוסים יש המון כישרונות שממש בדרך לNBA ואם קצת שכל הם באמת יכולים להגיע רחוק לדעתי יש להם את הבית הכי קל באליפות ואם הם לא לוקחים מקום ראשון בבית הזה זאת תיהיה הפתעה ..

גרמניה , נבחרת של שחקן אחד והטוב באליפות נוביצקי כל השאר ברמה של נבחרת ישראל ומטה עם כל הכבוד לדרק כדורסל זה משחק של 5 נגד 5 ובאירופה הולכים להרביץ לו לעשות לו מלכודות אזוריות ומי יודע מה גם אם הוא יקלע 30 נקודות כל משחק זה ממש לא בטוח שיספיק למרות שבבית הזה גרמניה תגיע להצלבה בטוח השאלה מאיזה מקום ..

איטליה , הנבחרת בלי הכוכבים עם המאמן רקאלקטי שיודע לבנות נבחרת חזקה מאוד לא לשכוח סגנית האולימפיאדה אבל עכשיו כולם יודעים מי זאת איטליה ויתייחסו מאוד ברצינות לא יודע לי לא נראה שיש לאיטלקים איזה שהוא סיכוי להגיע רחוק הם יגיעו להצלבה אבל לא יותר .. אולי נפגוש אותם חח

אוקראינה , אם כל החיבה באוקראינה כדורסל לא יודעים לשחק לא מכיר את הנבחרת לא מאמין שהם יגיעו לאן שהוא ..
    גם עם מדבדנקו ישחק לא יעזור להם יותר מדי .. מקום אחרון שלהם ...

טוב אני ינסה לקצר יצא לי די הרבה בסוף לא תקראו ..
    בית ב': קוראטיה ,ליטא,טורקיה ,בולגריה ..
    הקוראטים נבחרת מעולה שמשחקת על זריקות מהשלוש בעיקר ועם ניקולה שלנו יכולה להגיע רחוק אבל יש להם שם של לוזרים הם תמיד מועמדים ועושים בושות בסוף (ספרד של הכדורגל)

ליטא: האלופה היא הביזיון של האליפות רכבת הברזות כולם הבריזו כולל שארס שמעדיף להתאמן במכבי מאשר לשחק בנבחרת שלו כל כוכבי הNBA המציאו תירוצים האחד מחפש קבוצה השני פוחד על הברכים הזקנים פרשו בקיצור ליטא נראים מאוד אבל מאוד רע ואם הם יגיעו לרבע גמר יהיה נס ..

טורקיה : קבוצת עם הרבה מאוד נציגי NBA שהפסידה לישראל פעמיים !! יש להם שחקנים מעולים אבל ממש לא נראה שהם משחקים כנבחרת הם סימן שאלה מאוד גדול למרות שעם הכישרון שלהם חצי גמר יהיה דבר מאוד רגיל ..

בולגריה : הביזיון של האליפות מזל אבל שאנחנו לא בבית הזה ..

בית ג': סלובניה ,צרפת, יוון בוסניה .
    סלובניה : הודריך פרש אבל בכל זאת לסלובנים יש הרבה מאוד כישרון והשחקנים דווקא כן הגיעו אני לא יודע לאן זה יכול להוביל אבל מקום 2 בבית הזה הם יקחו אולי נפגש איתם בהצלבה כמו באליפות הקודמת .. .

צרפת:הצרפתים רוצים מדליה הכוכב הגדול פארקר אמור לעשות את זה אולי הפעם סוף סוף יש לצרפת נבחרת טובה שיכולה להגיע רחוק ואני מהמר עליהם לחצי גמר לפחות ומקום ראשון בבית הזה ..

יוון: יוון היא כמו איטליה אבל עוד יותר אפורה הכדורסל ביוון בירידה אדירה הכדורסל לא מעניין אותם יותר לכן אף אחד לא יופתע עם יוון לא יגיעו לכלום אם אפשר לפגוש אותם בהצלבה יהיה מעולה לדעתי ...

בוסניה : אממ הבוסנים דווקא לא חלשים כמו אוקראינה ובולגריה אבל גם להם אין הרבה מה לחפש בבית הזה ..

בית ד, הבית שלנו !! ושל האלופה שבדרך .. סרביה,ספרד,ישראל,לטביה ..

סרביה : המאמן הטוב באירופה בנבחרת הטובה באירופה ..סרביה נראים מאוד נחושים לקחת את האליפות ובבית אני לא רואה מי כן יעצור אותם .. אוברדוביץ העיף את פג'ה כדי שלא יביא את האגו שלו ולקח שחקנים שרוצים להראות שהם לא סתם שמשיות בNBA ... בקיצור למי שיש לב חלש ביום שבת בערב אל תראו ספורט 5 ..
    ספרד: בלי גאסול הנבחרת הזאת לא מפחידה כל כך נבחרת של שחקנים טובים ..קלדרון ונאברו אין ספק הכוכבים ועוד כמה כישרונות ענקים על הספסל אבל זאת אליפות ראושנה שלהם לכן לא בטוח שהם יציגו כל מה שהם יודעים ... זה אפשרי לנצח את ספרד !! כי זה יהיה קרב גארדים ואני לא חושב שיש לנו גארדים פחות טובים מהם ! ..

לטביה : לטביה מסוכנת מאוד צולפת מבחוץ כמו מטורפים ומחר נראה את זה נבחרת מהירה בלי אגו כמה חבל שקמבלה לא משחק אבל בכל זאת אפשרי לנצח אותם גם לנו יש נבחרת לא פחות טובה ..

ואחורנה הנבחרת שלנו נבחרת ישראל אין הרבה מה להגיד שלא יודעים אפשר רק לאחל המון בהצלחה שיגיעו הכי רחוק שאפשר הם הנבחרת ששיחקה הכי הרבה משחקי הכנה מצד אחד זה מעולה הם מחוברים מאוד מצד שאני העניין של הכושר הגופני יכול ולא להפסיק למרות שמחר משחק שצריך לתת בו הכול בשבת אפשר להמיד את צביקה וג'ינו שישחקו כי זה לא משנה מי ישחק גם ככה נפסיד ביום ראשון לתת הכול כדי לנצח את ספרד ולקבל קבוצה יותר קלה בהצלבה ... !!
    מקווה שתקראו לקח לי איזה חצי שעה לכתוב את זה אני עושה הכול כדי שהפעילות תחזור לפורום כדורסל יאללה אליפות אירופה !! אני לא יתנגד עם יהיה נעוץ אבל החלטה שלכם

Indianapolis colts Champions!!!

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

השקעה פשוט אדירה אחי!!
    קראתי הכל הכל!!!
    זה היה דווקא מעניין לאללה, והתרחקתי מהכדורסל של אירופה בזמן האחרון, לא ידעתי שיש שם כל כך הרבה כישרונות! פשוט, כל כך הרבה!!

תודה רבה גבר זה עזר לי מאוד...
    תוכלו לעדכן אותי בתצואות של משחקים?
    לא מראים את זה בקנדה\ארה"ב (או שכן? )

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

מארק יש ONE

אמממ קראתי הכל פרום דה טופ טו דה באטום..
    ממש ממש מעניין יא חתיכת ג'ינו אחד
    מתי השידורים מתחילים?
    ישראל מסוגלתלהגיע להצלבה אבל המשחק מול סרביה עומד להיות נפילה\=\

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש כבוד האוואטר של AllenIverson
    שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ
    Every day i have a dream and in this dream there is no maccabi !

קודם כל ממש תודה מירו...
    השקעה ענקית.

לגבי התחרות -

בית א' :
    לדעתי בית חזק מאוד.. חוץ מאוקריאנה שקצת פחות טובה שלושת הקבוצות האחרות
    יתמודדו חזק מאוד על העלייה... אני יהמר על גרמניה ורוסיה =]

בית ב' :
    ליטא תעלה כמעט בלי בעיות, למרות שהם בלי שארנואס ושאר הקבוצות יילחמו על העלייה גם כן...
    אני הולך עם ליטא וטורקיה.

בית ג' :
    צרפת ויוון מבחינתי יעלו...
    עם סולבניה תעלה זאת תיהיה הפתעה .

בית ד' :
    הקרב הקשה ביותר, ישראל תפתיע לדעתי.
    ניצחונות גם על ספרד וגם על לטביה יעזרו לה...
    מול סרביה תיהיה מלחמת עולם. לא יודע למה
    אבל יש לי הרגשה טובה !
    בהצלחה ענקית לישראליםםםםם !!!!

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

בכיף אחים שלי אני שמח שנהנתם לקרוא ...
    ולגבי התגובות אממ פריקסי לא יודע עם משדרים בארה"ב או בקנדה לא שכל כך איכפת להם מהכדורסל האירופאי לא יודע עם ישדרו האמת .. מה שכן אני יעדכן פה תוצאות אבל סיקורים אני יוכל לעשות רק על בית ד' כי זה מה שמשדרים לנו ..
    יואב , חח הרגת אותי ג'ינו חחח .. והשידורים מתחילים היום ישראל נגד לטביה ב18:00 משהו כזה וספרד נגד סרביה ב21:00 אמור להיות מעניין..
    ועדן לגבי ליטא אני דווקא חושב שיהיו להם המון בעיות תראה שחקן כמו שארס הוא גם כמו מאמן והוא עוזר לשחקנים הרבה כי המאמן שלהם סתם מעפן ראינו עם זאלגריס מה הוא עושה והכול ועכשיו עוד אין לו את כל השחקנים הגדולים אז בכלל ..
    קוראטיה וטורקיה נבחרות שמסוגלות לנצח את הנבחרת הנוכחית של ליטא נבחרת ההברזות ...
    תחשבו רגע עם טל בורשטיין היה מבריז מהנבחרת מה היה קורה פה .. ואצלם הכדורסל זה הספורט מספר 1 במדינה וכל הכוכבים הבריזו ..
    בית ג' יוון יקחו מקום 3 סלובניה יותר כישרונית בהרבה מהיוונים . יוון זה כבר לא מה השהיה פעם ..
    ובית ד' ישראל אין ספק מסוגלת לנצח את לטביה וגם את ספרד אבל את סרביה אני באמת שלא רואה פה סיכויים כי הסרבים לא מזלזים אוברודוביץ יודע טוב מאוד שבישראל אסור לזלזל .. מי שכן מזלזל זה הספרדים הוא בכלל לא יודע עם מי הנבחרת שלו בקיצור אפשר לעשות את זה נגד ספרד !!

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ
    Give Me The Strength To Accept The Things I Cannot Change

סרביה באמת נבחרת מפחידה
    ספרד לא יודע מה להגיד עליהם אני רק זוכר אליפות קודמת הפסדנו להם ברבע הגמר בקושי והם לא נראו כזה טוב
    פאו גאסול מול יניב גרין לחחחח

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

למזלנו פאו לא ישחק.. אז למרקוביץ' גרין וקוז'יקרו שלום
    חח

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

כל הכבוד.
    סרביה תדבר חזק מאוד.
    חצי מהנבחרות מועמדות רציניות איטליה ספרד תורכיה רוסיה קרואטיה ליטא יוון אפילו...

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

בהצלחה לישראל
    שאר הנבחרות לא ממש מעניינות אותי

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect