חחחחחחחחחחחחחחח
ניסו לחשוף אותי באפאקספי בפורום מוזיקה שחורה סתם כי איזה אחד נדחף חשב שאני חבר שלו ואני צוחק(ואני מזיין את השכל,סוג מהמשתמשים שאני רגיל לפגוש כי מהסיפורים שלי אני נראה יותר מדי חרטטן) אז התחלנו לקלל אחד את השני (הייתי חצי רציני חצי ציני כזה לא יודע לא שמתי בדיוק,זרמתי עם הרגע) הוא מקלל ומקלל ובסוף איזה משתמש בא נדחף ושם את תמונת הפרופיל שלי,אני עם משקפיים שמה ואני לא בדיוק נראה הכי מאיים שמה ובטח לא אחד כמו שנראה מישהו שמסתובב עם שחורים(והסיבה היחידה שהשארתי היא כי דפקתי עלייה 250 לייקים ולא היה לי באמת זיין להחליף תמונה).הקטע היה גם שהוא הדביק לי את הקללות והאיומים ששמתי על התמונה שלי.סתם חיכיתי איזה 5 דקות לראות מה כולם אומרים לפניי שאני נכנס למשחק שלהם.קיללו אותי,צחקו עליי לא זוכר מה בדיוק אמרו לי,דברים שלא הייתי לוקח יפה אם זה היה באותו הזמן שלקחתי את התמונה הזאת.בקיצור אמרתי זין עם זה,התחלתי לדפוק שמה תמונות עם כל החבורה שלי,אחד אחריי השני,פרסמתי גם תמונות שלי הרבה יותר עדכניות,נראה לי היה שקט שלם של כל הפורום למשך 5 דקות שלמות,ישר שמתי לב בשינוי הגישה כלפיי,באותו יום גם איזה אחד שנראת ממש לא רע הצטרפה לפורום,כולם קפצו עלייה ונראה לי אני ועוד איזה משתמש אחד היו היחידים שהיא הוסיפה לפייס והתחילה שיחה איתי,בחורה ממש נחמדה.בקיצור אל תתביישו במי שאתם,אל תנסו להיות מישהו שאתם לא כי זה מוריד לכם.הסיפורים בשקל שלכם שאתם מביאים עשיריות עם בולבול של 20 סנטימטר תדחפו את הזיוני שכל האלו לעצמכם כי מה שאומרים פה אנשים על עצמם זה 97% שקר.
אני לא דוגמן,אני לא מביא עשיריות,אין לי זין של 20 סנטימטר(משהו בערך בין 16-17 בפעם האחרונה שבדקתי),אני לא שכיר שעושה 20 אלף בחודש,אין לי את החופש הפיננסי שיש לכולכם,אני כולה משלים ביצפר בגלל שאני באיחור,פספתי את אירוע השנה שלי בשביל סיום הביצפר,אז אני מחזיר לעצמי את מה שאיבדדתי בגלל שטויות (חברה הזמינה אותי לאירוע שלה p; )
הבתול שמסתובב עם 20 שחורים בשביל לשבור חלונות
פה קצת מסטול
עלייה הייתי צריך לשלם בני זונות בגלל שלא הייתי ממש קשור(כמו שאמרתי,את ההזדמנות שלי כבר פספסתי)
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
חבר וכמה ידידות שלי רוקדים(השחורה השמנה שמנסה לרקוד או לא יודע מה עושה,לא קשור אלייה אל תכניסו אותי לסיפורים איתה חחחחחח)
CHECK IT OUT
AWAKE ,בחור רגיל שגר בקנדה,ממוצע,18,ושהעתיד לפניו
נ.ב באירוע שידידה שלי הזמינה לקראת סיום הביצפר,אני הולך לדפוק את התמונות של החיים שלי והולך לספר מה הלך.רק כדי לגרום לכם להבין,אחריי סיום האירוע,אנחנו כולנו נוסעים לטבע (כשאני אומר כולם,זה כולם) לישון באוהלים (וזה קורה כל שנה) וה TRADITION זה אשכרה לזיין כמה שיותר בחורות.ככה שיש מה לצפות![]()

ציטוט ההודעה