ynet אושרת קוטלר בשידור: 'אייל גולן מעצבן אותי' - תרבות ובידור
לפני 18 שעות ... בסיום כתבה בחדשות 10 על הדי הראיון של אייל גולן ב"ידיעות אחרונות", התפרצה המגישה אושרת קוטלר בשידור ואמרה: "אני לא אשכנזיה, עוד לא התחלתי לקרוע אותך ...
www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4506798,00.html
אבוטבול ישלם 127 אלף ש"ח לזמר החילוני אייל גולן | כיכר השבת
לפני 15 שעות ... ניצח בזכות החרדים - ומתחנף לחילונים: עיריית בית שמש תשלם לזמר החילוני אייל גולן 127 אלף ש"ח על הגעתו והופעתו בעיר במהלך חגיגות יום העצמאות • בעיריית ...
www.kikarhashabat.co.il/אבוטבול-ישלם-127-אלף-שח-להופעה.html
אייל גולן עולה להתקפה: "לא היה שום דבר עם קטינות - מי שקרע אותי היו אשכנזים"
לפני יום 1 ... אתר Ynet, מבית ידיעות אחרונות, מפרסם היום חלקים מהראיון עם אייל גולן שמדבר לראשונה מאז שנחקר בחשד לקיום מסיבות מין עם קטינות □ גולן: "אני לא מכיר המון ...
www.themarker.com/advertising/1.2287854
אייל גולן - אני מקווה **2014 - חדש** /מזרחית + מילים - ***
אייל גולן - אני מקווה ♪♫ **2014 - חדש** /מזרחית + מילים : סינגל חדש ומטורף מהאלבום החדש שלאייל גולן שיוצא בקרוב, מי שרוצה את הסינגל שיבקש אני ישלח.
www.***.co.il/showthread.php?t=14343767
אייל גולן: "האשכנזים מהתקשורת קרעו אותי" - גלובס
לפני יום 1 ... אשכנזים בתקשורת פחות הגנו עלי, הרחוב הגן עלי והתקשורת קרעה אותי, אשכנזים יותר ממזרחיים, היד שלהם היתה קלה על ההדק", כך אומר הזמר אייל גולן, בתגובה ...
www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000929471
מה אמרו ברשת על הראיון החדש של אייל גולן
לפני יום 1 ... אייל גולן התראיין לידיעות אחרונות, הכחיש הכל והאשים את התקשורת האשכנזית שרקדה על דמו. פיד הטוויטר והפייסבוק לא נותר אדיש.
timeout.co.il/תרבות/מה-אמרו-ברשת-על-הראיון-של-אייל-גולן
אייל גולן יופיע ביום העצמאות
לפני 2 ימים ... אייל גולן היה כנראה הזמר המבוקש ביותר בערבי יום העצמאות. בשנה שעברה הוא דילג בין שלוש במות - כפר סבא, הוד השרון ואשדוד ובכל אחת מהן הרוויח, לפי ...
bidur.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1048328
rotter - אייל גולן יורה לכל הכיוונים: ''אלה שרקדו לי על הדם לא היו מזרחים.
אייל גולן הוא לא מהאנשים ששומרים דברים בבטן. אבל גם כשכל המדינה דיברה עליו, על אבא שלו והנערות - הוא שתק. עכשיו, כשגולן פותח את הפה - בראיון בלעדי ...
rotter.net/forum/scoops1/92104.shtml
אייל גולן יופיע בשדרות ובית שמש ביום העצמאות 2014
לפני 2 ימים ... ביום העצמאות הקרוב צפוי אייל גולן להופיע בערים שדרות ובית שמש. עוד שלוש ערים מתחרות על ההופעה השלישית שלו, והמיקום הסופי ייקבע בקרוב. המחיר של כל ...
www.mako.co.il/music-news/.../Article-2703afdba412541006.htm
mynet ירושלים - רגשות מעורבים: אייל גולן יופיע בבית שמש
לפני יום 1 ... הידיעה על הופעת הזמר בחגיגות יום העצמאות בעיר עוררה תגובות חלוקות. חלק מהתושבים תומכים בבחירת העירייה. אחרים טוענים כי מדובר בביזיון שכןגולן נחשד ...
www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4506111,00.html
אייל גולן מקדיש שיר לאלירז ואילנית?
לפני 3 ימים ... אייל גולן יוציא בקרוב מאוד את אלבומו החדש "ימים יגידו". באחד השירים בו הוא שר על גרושתו אילנית לוי ובן זוגה אלירז שדה: "רק שלא יחזור על אותה טעות, שעשיתי ...
www.mako.co.il/music-news/.../Article-9a0147fd35e1541006.htm
רדיו ללא הפסקה - אייל גולן שובר שתיקה ומצליח להכעיס את בן כספית וגבי ...
בעקבות התבטאותו של אייל גולן ב'ידיעות אחרונות' על האשכנזים בתקשורת, מבקר המוזיקה של YNET אבי שושן מסביר - האזינו. 03/04/2014 / 610 ...
103fm.thepost.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GDDLJM...
לקראת אלבום חדש: אייל גולן מדבר על הכל | News247
לפני יום 1 ... רגע לפני צאת אלבומו החדש, אייל גולן לראשונה מדבר על התקופה הקשה שעבר בראיון שיתפרסם מחר (4.4) במוסף.
www.news247.co.il/news/לקראת-אלבום-חדש-אייל-גולן-מדבר-על-הכל
18 מרס 2014 ... אייל גולן בסינגל חדש "הלילה תרקדי" להורדת האפליקציה הרשמית של אייל גולןלחצו כאן: http: //*******/EyalGolan_OfficialApp להצטרפות לעמוד הרשמי של אייל גולן ...
www.youtube.com/watch?v=AEo2I-oLF10
הכל כלול: האם אייל גולן לא יופיע בכלל ביום העצמאות?
לפני 3 ימים ... והפעם בתוכנית: האם אייל גולן לא יופיע בכלל ביום העצמאות, האיש שתבע את העירייה על דוחות החנייה וניצח, האם נשארו מקומות לחופשות בחג במחיר שפוי וגם: ...
hakolkalul.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1048028

ציטוט ההודעה