ראשית, אני רוצה לומר כי אני אני לא המזוהים עם
WorldVentures בכלל. יש לי ידע ההזדמנות
! mlm
WorldVentures
, אני גם יודע כמה אנשים המעורבים
WorldVentures
. שאני רק משתף הידע שלי WV עם כולם. אתה יכול להרגיש נוח לדעת כי מה אתה קורא ביקורת כנה לחלוטין של
WorldVentures
.
לנסוע יותר, לעשות את הדברים אתה באמת רוצה לעשות, לעשות כסף. מעל 8 טריליון המנוצלת על מסעות רחב בעולם כל שנה. מספר זה צפוי להגדיל את 15 טריליון בהשנים הקרובות כי יש כל כך הרבה הבייבי פרישתו. מה שהופך את זה הזדמנות
MLM
יוצאת דופן. ישנם לא מעט הזדמנויות עסקיות ביתי נישה הנסיעות והוא
WorldVentures
אחד פופולרי יותר של כולם. ב
WorldVentures
בשלוש השנים הראשונות בעסקים שהם עשו מעל 150 מיליון דולר הכנסות ומספר זה צפוי לעלות לאורך השנים הקרובות.
כאשר תצטרף
WorldVentures
אתה יכול גם להגיד להיות סוכן הנסיעות באינטרנט, בתחרות עם נוספים נסיעות חברות. אבל רוב האנשים המצטרפים
WorldVentures
לסמוך יותר על שיווק את ההזדמנות העסקית
MLM
. החומר לא נעימים רק אודות צירוף עסקים הנסיעות הוא צרור של התחרות בענף התיירות. אבל הנסיעות יש הכי הרבה כסף בשימוש בו ברחבי העולם.
מה המחיר להצטרף
WORLDVENTURES
, מה אתה מקבל?
דמי להצטרף
WorldVentures
הוא $199 בגלוי $24.95 עבור כל חודש. מה אתה מקבל עבור החברות שלך אתר האינטרנט של הנסיעות קמעוני מקוון, לימוד תיירות באינטרנט, מבחן, יחד עם רמה גבוהה יותר לנסוע הזדמנויות בתעשייה. ראשי שהמוצרים שלך חבילות נופש בלעדי "חלום טיולים". לאחר הצטרפות "
WorldVentures
חלום" שם יש טיולים מספר חבילות נופש לבחירה בכל ימות השנה. לקבל הנחות על נסיעות ברחבי העולם.
אתר האינטרנט שלך ב- LTC (יועץ תיירות פנאי) מופעל על-ידי Rovia. אנשים יכולים ללכת חבילות נופש שלך באתר אינטרנט, ספר, הפלגות, כרטיסי טיסה, מלונות, השכרת רכב, השכרת הדירה, ועוד.
כאשר אנשים להזמין באתר שלך, כמה אתה מסיק?
להלן בשכרך טיפוסי נלקח מאתר
WorldVentures
. הנה דוגמה עבור השכרת הדירה, מאפשרת לומר מחיר הדירה הוא אודות $399 בשבוע, אתה מרוויח כ $23. לדוגמה עבור חופשה עבור שני, מאפשר לומר העלות היא כ 1,478 ₪ לאדם, זה $2,956 סה כ, אתה מרוויח כ $177. לדוגמה עבור הפלגה קבוצתית, מאפשרת לומר הסכום הוא סך $31,980, אתה מקבל אודות $2,238.
כפי שניתן לראות, אם בכוונתכם רק האחרונה הנסיעות עבור לקוחות ולאחר מכן יהיה עליך להזמין כמות גדולה כדי לעשות כסף עם WV. רוב האנשים
WorldVentures
לבצע הכנסה באמצעות קידום ההזדמנות biz
mlm
. אם אתה רוצה רק ספר מסעות אתה אולי עדיף להיות סוכן של חברת הנסיעות במקום להצטרף חברת
mlm
.
אשר הוקם
WORLDVENTURES
על ידי, מי הם המנהיגים?
WorldVentures
הוקם על-ידי
Wayne
, מייק Azcue, וכן הוא ב דאלאס, טקסס, השיקה 10 בדצמבר 2005.
WorldVentures
יש משרדים הממוקם ב דאלאס, מעסיקה חברות גדולות ב- 165 ליותר אנשים. ב- 18 / 04/08 מייקל ג'יי קונווי, 30 שנה נסיעות ותיקה, מייסד איירליינס מערב אמריקה יש שם קצין בכיר (מנכ"ל) של
WorldVentures
. הוא יש פעמיים שם אדם טיסה של השנה על ידי מגזין סוכן הנסיעות, היה להוביל חברת התעופה האווירית מומחה עבור
Office ניו יורק מחיר וטרהאוס, במהלך הקריירה שלו שהוא מוגבה מעל 1 מיליארד דולר בוללווים, כולל של התזמורת הפילהרמונית הישראלית. לשעבר מנכ ל דן
Stammen הוא כעת מנהל שיווק ראשי שיווק קצין (ומכירות). במהלך שנותיו 25 בשיווק,
Stammen
בנתה קבוצות מכירות בהיקף של יותר מ- 1.2 מיליון נציגי שהפיק מעל 900 מיליון דולר במכירות. אם אתה הופך להיות חבר של
WorldVentures
לך שלום הנפש בידיעה כי החברה להיות מובא בידיים הגדול על ידי מנהיגים אדיר.
תוכנית השכר
WORLDVENTURES
יש הרבה דרכים שונות כי אתה מקבל תשלום במיזמים העולם. הנה הסבר פשוט יותר של תוכנית התשלומים.
1. ישירה עמלות - אתה מרוויח עמלות עבור כל מכירה חדשה שתבצע באופן אישי. זה יכול להיות Dreamtrips חברות מכירה, מכירה החבילה יועץ נסיעות פנאי או שניהם. סכום העמלה הממוצעת הוא $20 לכל מכירה.
2. בונוס מכירות אישי - כל 6 אישי המכירות, אתה יכול לקבל בונוס על מכירות אישיות. בונוס זה מורכב 250 $ במזומן ו- $100 בדולרים הדרכה. הדרכה דולרים יכול לשמש עבור כל אירועי הדרכה שלהשתתף החברה.
3. שבוע צוות בניין בונוס (מחזורים) -
Worldventures
, תבנה שני צוותי: הצוות הנכון, צוות השמאלי. בתוך אלה שני צוותי מכירות יבוצעו. בכל פעם יש 3 המכירות שבוצעו ב- הצוות הנכון 3 המכירות שבוצעו בצוות השמאלי, בונוס מחזור $100 מקבל לשלם לך. המכירות יכול להתבצע על ידי מישהו בצוות שלך. יש עוד דבר אחד שעושה את זה אפילו טוב יותר, החברה משלמת החוצה בונוס מחזור $200 לך בכל פעם מחזור תוך 60 יום הראשון שלך. כמה מפרנסים העליון בחברה הם אופניים 20 - 30 פעמים ביום אחד.
4. הכנסה שיורית - על כל מחזור 6, אתה מרוויח $20-40 ש"ח בפסיבי, הקפאת הכנסה שיורית. המשמעות היא שאם אתה מחזור מספיק פעמים אתה יכול להרוויח מספיק הכנסה שיורית כדי לשלם את החשבונות שלך בבית. זו תהיה זכות מדהים!? לעולם לא יצטרך לדאוג להרוויח מספיק כסף שוב כמו רכיבה על אופניים מספיק פעמים.
5. הנסיעות דולר - בדומה התשלום הכנסה שיורית, עבור כל מחזור ו', גם תרוויח $100 דולרים הנסיעות. אלה דולרים יכולים להיגאל לנסיעה הוזמנו ב- Rovia. מישהו מבני המשפחה הקרובה יכול לפצות אותם.
6. חיים בונוסים - שם הם כמה בונוסים מאוד מועיל אורח חיים שאתה יכול להרוויח. פעם אחת אתה מכה את המיקום של מנהל שיווק אזורית, החברה ייתן לך 1000 $ בונוס רכב חלום החודש שבו באפשרותך להשתמש כדי לבצע תשלום חודשי מכוניתו של הבחירה שלך. לאחר שתלחץ על המיקום של מנהלת שיווק בינלאומי, תקבל 1500 $ בונוס רכב חלום החודש, 3000 $ חלום חודש בית בונוס בהם באפשרותך להשתמש עבור התשלום הבית שלך.
אז כפי שאתה רואה, בתוכנית השכר של
WorldVentures
מדהים והיא תוכל לקבל כמות משמעותית של הכנסה עם
WorldVentures
. הכל תלוי כמה אתה רוצה, כמה אתה מוכן לעבוד עליו. שום דבר לא מגיע בקלות, שסביר להניח עליך לעבוד עסק כדי להגיע לכל מקום עם זה.