ואני מזמין אותכם לפתוח סירה מתנפחת (של הילדים) ומצופים וללמוד איתי אספרנטו ולהקים צוויליזציה חדשה ונפלאה שתשרוד את האפוקליפסה על האיים הנפלאים שמסביב לאינדונזיה כולנו נחיה כבדלים (דת חדשה שהקמתי עקב גילוי אלוהים הבחורה).
הדת הבדלית אומרת שאלוהים הוא בחורה אשר אוהבת מין וסאדו מאזו אך עקב היותה רוח לא הייתה יכולה לקיים יחסי מין סאדו מאזו כמו שהיא אוהבת.
היא בראה את בני האדם אבל שראתה כי הם לא מקיימים יחסי מין בגן עדן גירשה אותם כדי שאחרי יום קשה של עבודות אפר ירצו השתיים להירגע במין.
הדבר אכן קרה אך לא בסאדו מאזו ולכן בראה אלוהים את השוביניזם.
הדת אומרת כי כאשר קללת הפמניזם תתחיל להתפשט בעולם וגם גברים יתחילו לחיות לפיה תרד אלוהים מן השמיים ותשמיד את כל הלסביות והאפסים הליברלים האילה וכל השוביניסטים יחטפו להם אישה ויברחו איתה לאיי אינדוניזה בירת השוביניזם שם היא לא תפגע באיש.
למה דווקא לדבר אספרנטו? בגלל שהאינדונזים הם ברברים איסלמים לא מפותחים ואלוהים כן רוצה קצת תרבות היא רוצה שנפיץ צוויליזציה תרבותית חדשה על ידי האספרנטו.
איך מצטרפים לדת? זה די קל אתם צריכים פשוט להגיד לחמש נשים "לכי למטבח אישה! אני רעב! אחרי זה אני רוצה מין! אני חרמן ארר ארר אני גבר יש לי צרכים ובריכות של הורמונים ארר אררר!!!!"

ציטוט ההודעה