בעונה שעברה הוא היה בחוד של צ'לסי יחד עם דרוגבה..אבל לקבוצה עשירה כמו צ'לסי שיכולה להביא חלוץ טוב יותר הוא הספיק. אבל לדעתי זה חלוץ שאפילו בארץ יש יותר טובים ממנו. מה הקטע שלו?
בעונה שעברה הוא היה בחוד של צ'לסי יחד עם דרוגבה..אבל לקבוצה עשירה כמו צ'לסי שיכולה להביא חלוץ טוב יותר הוא הספיק. אבל לדעתי זה חלוץ שאפילו בארץ יש יותר טובים ממנו. מה הקטע שלו?
|
|
נכתב במקור על ידי Friend
הייתי אומר שהגזמת. לדעתי הוא דווקא חלוץ דיי טוב, האמת אני לא חושב שהוא ממש חלוץ קלאסי, הוא יותר כזה מאחורי החלוץ המרכזי ועוזר גם לקישור אם אני לא טועה.
LOLנכתב במקור על ידי Friend
אנשים פה באמת מצחיקים, ברור שיש בארץ יותר טובים ממנו, כמו פיני בלילי שבטוח היה נותן הצגה מול בארסה בצ'מפיונס, או עומר גולן הטכני.
מה עובר עליך איש?
חחחחחחח השתגעת לגמרי בארץ אין חלוצים נקודה.אולי רק זרים.
גודיונסן שחקן שאפילו אם גאידמק ישלם לו הוא לא יבוא לארץ הוא חלוץ גדול למרות שצ'לסי לא נותנת לו קרדיט מאז הגעתו של אבראמוביץ' וחזרתו של קרספו..הוא פחות משחק אבל מי אתה חושב החזיק את צ'לסי עד שמוטו,קרספו,דרוגבה השתלטו על עמדת החלוץ?רק גודיונסן וקרספו אולי אבל גודינסן תמיד ליווה את צ'לסי
טחחחחח יש חלוצים יותר טובים ממנו בארץ?חחח יש פה אנשים ממש "מבינים".
גודיונסון חלוץ מעולה הבעיה שהיא שלצ'לסי יש חלוצים עם שם יותר גדול ממנו,לדעתי הוא צריך ללכת לחפש את עצמו בקבוצה אחרה.
האסלבנק וגודי החזיקו את צ'לסי כשהיא הייתה קבוצה בינונית
בשביל קבוצה גדולה צריך יות
ר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
וגם לא נראה לי שדרוגבה הוא אחד מאולי 5 החלוצים הטובים בעולם היום.
הם הביאו שחקנים טובים, לא שמות, אולי בקטנה אבל השם הכי גדול שם זה מוריניו.