הסאגה של מאמן הנבחרת כנירא נמשכה זמן רק מידי בישביל אברהם גרנט והוא הגיש התפטרות!
הסאגה של מאמן הנבחרת כנירא נמשכה זמן רק מידי בישביל אברהם גרנט והוא הגיש התפטרות!
|
|
חיחי בידיקו באתי לכתוב על זה נושא...
אני בכל אופן די עצוב שהוא מתפטר דווקא מאמן טוב ולא אחרי כל כישלון [אם אפשר לקרוא לזה ככה( כי היו גם הצלחות בקמפיין)]
צריך לקרוא למאמן להתפטר וכל הלחץ הזה שהיה סביבו לא היה לעניין...
זה בכל אופן לדעתי יכול להיות כאלה שיסכימו ויכול להיות שלא... /:
נ.ב- אני מקווה שהוא ימשיך את קריירת האימון שלו עם זה בארץ ועם זה בחו"ל...
שחושבים על זה עכשיו יש מצב שהוא יילך לביתר לא?!
=-O
חבל...לדעתי היה צריך לתת לו עוד קדנציה....וזה גם היה מרחיק את בלילי מהנבחרת.....שיביאו את קשטן ואוחנה לאמן נראה מה הם שווים:\.....זה מסדר לסיני ג'וב בהפועל.....
הייתי רוצה לראות את אברם מטיח באיצ'ה האשמות...=]
אתם יודעים מה אני מת שיהיה?....שקשטן יתמנה להיות המאמן של הנבחרת וגם לא יזמין את ברקוביץ'...זה יראה לוווו
בדיוק ראיתי..
הוא היה צריך להישאר עשה קמפיין מצויין לדעתי
כמעט עלינו הרבה יותר קרוב משל שלמה שרף
למשל...
אבל זה היה די ברור :\
תפתחו ספורט 5+
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
חבל חבל מי שהתחיל את הקמפיין עם הצעירים צריך להיות איתם עד שייו מבוגרים יותר ככה זה הכי טוב למרות הכישלון אם לא הפעם אז פעם הבאה. חבל חבל חבל
לא ממש חבל אם היינו עולים למונדיאל זו הייתה הצלחה מבחינת גרנט..אבל אין ספק שהוא עשה עבודה מעולה בנבחרת הוא בא עם תכנית מוכנה מההתחלה של חיבור בין הצעירים לותיקים ורצה להצעיר את הנבחרת והצליח..שלומי ארבייטמן קיבל דקות,עומר גולן הפך לחלוץ חוד בנבחרת,ועוד כשרונות שהתגלו בהזמנתם לנבחרת...אבל אנחנו צריכים את המאמן שיש לו ראיית עולם אחרת לא ישראלית והוא יוכל לתת לנו את הכדורגל שלו בכך שינחה אותנו לדרך חדשה ונעלה סופסוף למפעל בסדר גודל...
מסכן המאמן הבא...
לא יעלה ליורו ולא יבינו למה? הרי אנחנו כל כך מוכשרים איך אנחנו מעיזים בכלל לשחק על תיקו בשוויץ בחוץ ששוויץ חייבת ניצחון?
איך אנחנו מעיזים לסיים 3 בהפרש שערים ממקום שני הרי אנחנו כל הזמן עולים למודינאל.
סיימתי את הציניותשלי.
The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!
ניב, איך זה שלא דיווחת ראשון על כך ?נכתב במקור על ידי -Alon-
כנסו לאתר ספורט 5 יש תגובות של שרף חחח