לפי דעתי המשחק אכזב אין ממש שינוי בין 4 ל 5 אפילו 4 יותר טוב! בו נגיד שאהבתי יותר פיפא 2006 מ Pro Evolution Soccer 5 .
פשוט אכזבהההההההההההההההההההההה!
לפי דעתי המשחק אכזב אין ממש שינוי בין 4 ל 5 אפילו 4 יותר טוב! בו נגיד שאהבתי יותר פיפא 2006 מ Pro Evolution Soccer 5 .
פשוט אכזבהההההההההההההההההההההה!
|
|
אחי, זה עצוב מאוד מה שאתה אומר כאן מצטער :\
ממש לא מסכים איתך.
אין תקציב לחתימה
Niv-S
שמע פיפא 2006 ניראה הרבה יותר טוב מ Pes5 ואפילו אין מה להתווכח. שמע הגרפיקה נישארה אותו דבר אני יגיד לך ת'אמת לא ממש שיפרו מ 4 .
אבל בין פיפא 2005 ל 2006 יש שינוי גדול!
לדעתי הם די שווים,כי פיפא 2006 בעצם חיקה את פרו אבולושיין 4 שהיה מצוין,פרו אבולושיין 5 פשוט שמר על רמה גבוהה והוא מעולה לדעתי,הפיא קצת פחות טוב אבל מבחינת גרפיקה הוא הרבה יותר יפה מפרו אבולושיין.
חחח ההפך.. בגרפיקה PES דווקא יותר טוב מFIFA, בעיקר בפרצופים.. אבל השחקנים אמיתיים וב7 צעדים הם גומרים מגרש..
זה לא ממש אמיתי.. ופיפא קצת חוזר על עצמו.. אבל גם לדעתי שווים פחות או יותר..
כן לדעתי הם די שווים אבל בכלליות PES5 לוקח רק בגלל הAI האדיר ובגלל שלוקחים את השחקנים עם אלונקה כשהם פצועים ושיש חילופי שחקנים אמיתיים, וגם בגלל שאפשר לשחק בשלג (שזה ניראה פשוט מדהים, ד"א) והשחקנים אשכרה לובשים כפפות וחולצות ארוכות והם מחליקים כזה על הקרח לפעמים חחח זה אדייירר!!!
PES5 זה פשוט מעולה זה גם עלה בדרגת הקושי וזה הרבה יותר מציאותי.. עכשיו כשמנסים לעבור שחקן ישר חוטף לך וקשה מאוד לעבור כמו במציאות
על איזה רמה אתם משחקים? אני על 3 כוכבים...
גם אני 3.. מה שמוזר העליתי ל5 כוכבים ושיחקתי עם ברסה נגד רומא, ונצחתי בפנדלים 5:4 אחרי קרב קשוח בתוספת הזמן.. קרב שנגמר ב0:0 לול.. 3 כוכבים היה לי יותר קשה![]()