איך הגיעו לכזה מצב בהאבקות בין 2 הארגונים שהפערים ברמה בין ראו לסמאקדאון נוטים לטובת ראו בהפרשי ענק..?
איך הגיעו לכזה מצב בהאבקות בין 2 הארגונים שהפערים ברמה בין ראו לסמאקדאון נוטים לטובת ראו בהפרשי ענק..?
|
|
לעומת ראו הוא מאוד חלש..
מממ סבבה תודה על התשובה למרות שלעתי הרמה בסד יחסית לראו נמוכה נכון שטייקר שם וזה אבל אם אתה מבחין בזה כל פרק כמעט חוזר על עצמו אותם קרבות תקועים על הסטורי ליין הד משעמם אפשר לומר
אין הרבה כוכבים כמו בראו אין הרבה אקשן כמו בראו והצבע הכחול בנינו מזה מגעיל לעומת האדום
XD
חחח לעומת צבעים אפשר להתווכח תמיד
לעומת רמה לא..הרמה בסמאקדאון יחסית לשנים האחרונות ללא ספק עלתה בכמה רמות..אבל ראו כמו שאמרתי תמיד תהיה המובילה בקטע מי יודע אולי יהיה גל של נדידה מראו לסד וסד תתחיל לשלוט בWWE אבל ראו פיתחה לעצמה כבר שם ומקמהון רוצה לשמור על המסורת הזו ואם יהיה ברצונו של מקמהון לעשות את סד יותר חזקים(מה שלא נראה לי יקרה)הוא יעשה...
בוא אני אספר לך סוד:
סמאק כרגע הרבה יותר טובה מראו.
הקרבות בראו עלובים, הסטוריליין עם המקמנים דפוק והכל שם התחרבן לאחרונה.
סמאק הרבה יותר טוב.
כי בסמאקדאון לא מחליפים אלוף או משהו וראו כול הזמן תוקפים את סינה וכול הזמן יש קרבות גדולים לאללה כמו 3 על 3
Whose shaded man's blood,
by man shall his blood be shed.
Orphaned Land, Genesis
TomeR says:
ספר לי משו
ישי says:
אני גיי
כי לסמאק יש את קקקקקקננננננננננדדדדדדדדדדדייייייייייי
ADAM חתיכת ספאמר מה זה קשור לשאלה ולמה אתה סתם מקפיץ שטויות
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
ראו הרבה יותר טובים מסמאקדאון בהכל
גם הרייטינג של ראו יותר גבוה
WWE בתקופה האחרונה משמעממים קרבות גרועים, סטוריליינים לא משהו וגם יותר מדי זמן סינה ובטיסטה אלופים
תן לי להפתיע אותך:נכתב במקור על ידי Michael
לסד הריטינג הרבה יותר גבוה מראו.