קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ***להורדה-גבריאל גבסו-שקרנית***
    על ידי אוראל1001 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 30-08-2007, 15:55
  2. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 13:14
  3. שיר יפה מאוד (גבריאל גבסו בדקות של געגוע)
    על ידי אוראל1001 בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-08-2007, 00:51
  4. גבריאל היינצה יגיע למדריד?
    על ידי sequin בפורום כדורגל
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 02-06-2007, 15:05
  5. כוסעמק בית גבריאל
    על ידי B-mister בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 10-05-2007, 09:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

גבריאל "באטיגול" באטיסטוטה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ברירת מחדל גבריאל "באטיגול" באטיסטוטה

גבריאל עומאר באטיסטוטה, נולד ב-1 בפברואר 1969 בריקונקיואסטה,בסנטה פה, ארגנטינה.
    בצעירותו גבי דווקא התעניין יותר בכדורסל מאשר בכדורגל בשל גובהו, אך לאחר זכייתה של ארגנטינה באליפות העולם במונדיאל 1978 שבה הוא התרשם מהיכולות של מאריו קאמפס החליט גבי להקדיש את חייו לכדורגל. גבי החל לשחק עם חבריו כדורגל ברחובות ומועדון קטן "אלגריה", לאחר מכן הצטרף לקבוצת הנערים של "פלאטנס". לאחר מכן הוא נבחר לקבוצת המחוז שלו ריקוניואסטה אשר שיחקה מול "ניואלס אולד ביוז" מרוסאריו, במשחק הוא כבש שתי שערים שמשכו את צומת לב הקבוצה (ניואלס אולד בויז) אשר סגרה איתו מיד בשנת 1988.
    הוא הצטרף לנבחרת הבוגרת של "ניואלס אולד בויז" אשר מאמנה היה מארסלו בייאלסה (שלאחר מכן הפך למאמן הנבחרת הלאומית של ארגנטינה).
    הדברים לא הלכו לו חלק שם בשנתו הראשונה, ולכן הוא הושאל לקבוצה קטנה יותר בשם "דפורטיבו איטליאנו" מבואנוס איירס, איתה הוא השתתף ב"גביע קארניבאלה" באיטליה שם הוא סיים ככובש המצטיין עם 3 שערים.
    באמצע שנת 1989 באטיסטוטה קפץ לאחד המועדונים הגדולים ביותר בארגנטינה, "ריבר פלייט". שם הוא גם התקשה בתחילה ולא הצליח למצוא את מקומו בקבוצה.
    בשנת 1991 הגיע לקבוצה אוסקר טאבארז אשר האמין ביכולות של גבי ותמך בו כל הדרך עד לזכייה באליפות המקומית ובתואר הכובש המצטיין.
    כמו כן בשנת 1991 נבחר גבי להצטרף לנבחרת הלאומית ב"קופה אמריקה" אשר התקיים בצ'ילה, אשר גם שם הוא זכה בגביע וגם בתואר הכובש המצטיין עם 6 שערים.
    ב"קופה אמריקה" גילו אותו בפיורנטינה והוא חתם שם מייד. למרות 13 גולים של באטיסטוטה הקבוצה ירדה לserie B. אך לאחר שנתיים הם חזרו לseria A עם 16 גולים של גבי ותחת הדרכתו של קלאודיו ריניירי. בשנת 1993 גבי שיחק ב"קופה אמריקה" השני שלו שהתקיים באקוודור שם ארגנטינה שוב זכתה.
    בשנת 1994 המונדיאל בארה"ב הייתה אכזבה לאחר פתיחה מצוינת ארגנטינה הפסידה לרומניה ברבע הגמר, ופרשיית הסמים של דייגו מארדונה.
    כאשר חזר לפיורנטינה הראה גבי שדבק בו הכינוי "באטיגול" את הכדורגל הכי טוב שלו כאשר הבקיע 26 גולים בעונת 1994-1995 ושבר את שיאו של אזיו פסאקוטי בן ה-30 שנה כאשר כבש בכל 11 המשחקים הראשונים של העונה. בשנת 1995-1996 פיורנטינה זכתה בגביע האיטלקי ובסופר קאפ האיטלקי.
    במוקדמות המונדיאל של 1998 גבי ישב על הספסל ברוב המשחקים אך במונדיאל עצמו קיבל את ההזדמנות וכבש 5 שערים עד רבע הגמר בו הודחה ארגנטינה ע"י הולנד (2:1).
    בעונת 1999-2000 שוב ניסה באטיסטוטה לזכות באליפות עם פיורנטינה אך הצליח רק להשיג כרטיס לליגת האלופות.
    באטיסטוטה אשר התאכזב מכך שלא הצליח לזכות באליפות הליגה האיטלקית החליט לשפר את סיכויו ועבר לרומא בשנת 2000 בהעברה ששברה שיאים באותה תקופה (30 מיליון דולר).
    למרות פציעה שגרמה לו לא לשחק במספר משחקים הוא הבקיע באותה עונה 20 שערים שעזרו לו להגשים את חלומו ולזכות באליפות הליגה ( הראשונה של רומא מאז 1983).
    גבי תיכנן לפרוש לאחר מונדיאל 2002 וקיווה לעשות זאת ביחד עם גביע, אחר לאחר הופעות עלובות של ארגנטינה ב"בית המוות" של התחרות ארגנטינה לא עלתה מהשלב המוקדם ופרש מהנבחרת.
    בחזרה באיטליה גבי התקשה למצוא עצמו ברומא ולאחר מכן הושאל לאינטר שם גם לא צלח במיוחד ולא השאיר רושם, את הקריירה שלו סיים גבי ב"אל ערבי" שבקאטר.
    במרץ 2005 פרש גבי לאחר מספר פציעות שמנעו ממנו להמשיך ולשחק בעונתו האחרונה.

הישגיו:
    אליפות איטליה עם רומא בעונת 2000-2001.
    סופר-קאפ איטלקי עם רומא בעונת 2000-2001.
    שחקן העונה של ארגנטינה 1998.
    גביע איטלקי עם פיורנטינה בעונת 1995-1996.
    אליפות הליגה השנייה באיטלליה עם פיורנטינה בעונת 1993-1994.
    הכובש המצטיין, 26 גולים, עם פיורנטינה בעונת 1993-1994.
    קופה אמריקה עם ארגנטינה 1991 ועוד אחד ב1993.
    הכובש המצטיין בקופה אמריקה,6 גולים, עם ארגנטינה בשנת 1991.

במדי רומא נראה מצוין כמו תמיד.
    במדי הנבחרת הלאומית.

בתקופות היפות שלו בפיורנטינה.

במדי רומא, שם הגשים את חלומו וזכה באליפות איטליה.

עם מארדונה במונדיאל 94', אכזבה לאחר הפסד ברבע הגמר.

בפרסומת לשמפו...או שלא.

עם מארדונה מודל 2005.

בשיא כושרו מול ארסנל.

באטיסטוטה מראה קצת רגשות לאחר האכזבה במונדיאל האחרון שלו ב2002.

באטיסטוטה בתחנתו האחרונה בקאטר מסובב ערבים.

מבחינתי באטיסטוטה היה החלוץ האולטימטיבי, שחקן שאהב את המשחק והראה איך חלוץ צריך להיות.
    אחד המושלמים של עולם הכדורגל וגם כוסון לא קטן, סובב הרבה בחורות איטלקיות בזמנו (היה נשוי כבר מגיל צעיר).
    אני זוכר שאמרו עליו פעם ש:"ממצב אחד הוא היה יכול להכניס שתי גולים" וזה אומר הרבה על השחקן הנדיר הזה.
    אין הרבה כאלה וחבל.

[האשכול הזה נעשה מתוך שיעמום טוטאלי אז לפחות ניצלתי את הזמן לעשות משהו לפורום]

2. קישורים ממומנים

Gigi Buffon
    אורח

שחקן ענק,האליל שלי מבחינת חלוצים,כול מה שרואים היום שהנרי ורונאלדו עושים ממי אתם חושבים הם למדו?מבאיסטוטה.
    זה החלוץ אולי באמת אחד הכי גדולים שיצא לי לראות אותו משחק,פשוט ענק יכולת יצירת מצב לעצמו כזו מדהימה וגם הניצול מצבים שלו פשוט אדיר.
    אני יכול רק לתת לו שבחים ולהגיד שבאטיסטוטה הוא אחד השחקנים הכי גדולים ששיחקו אי פעם כדורגל ואחד החלוצים הטובים אי פעם.
    הפרישה שלו בהחלט הייתה רגע עצוב,ובזכותו עד היום אני מחבב את פיורנטינה הרבה יותר מכול קבוצה אחרת בעולם[חוץ מאהובתי הנצחית].

משתמש משקיע האוואטר של MeToRaF
    שם פרטי
    רומאר
    לייקים
    0
    נקודות
    1,083
    משפט מחץ
    VISCA BARCA

בתור שחקן נשמה ומלחמה, לא היה עליו בארגנטינה וגם לא מראדונה , לדעתי ההערצה אליו בארגנטינה אפילו השתוותה למראדונה או גברה עליה כי זה היה שחקן שהיה מזוהה עם כל שכב' האוכ' בארגנטינה וכולם ידעו שהוא בכל משחק יתן 150 אחוז מעצמו למען הקבוצה/נבחרת מה גם שהוא אישיות מדהימה

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

מלך פשוט מלך
    אחד הכובשים הגדולים שהיו אחד החלוצים הגדולים שהיו
    כל משחק שלו זה היה תענוג ממש ועוד בליגה האיטלקית אם היה משחק פיורנטינה-אינטר היית זוכה לראות את 2 החלוצים הגדולים בעולם מצד אחד באטיגול מצד שני רונאלדו זה היה תענוג של ממש

בפרישה שלו כל כך התבעסתי כמו שהתבעסתי מהפרישה שלפיט סאמפרס ומהפרישה של מייקל ג'ורדן[כל אחת מהן] ומהעלמות של סאלאס
    שחקנים שאני אוהב כל כך

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

Sheva
    אורח

כול הכבוד על ההקשעה אחד השחקניים שפחות אהבתי!

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    9

לא מכירה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    100

החלוץ לדעתי השני הטוב ביותר בכדורגל המודרני--אחרי ואן באסטן

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    913
    משפט מחץ
    Karma Police

ציטוט נכתב במקור על ידי Sheva
    כול הכבוד על ההקשעה אחד השחקניים שפחות אהבתי!
    זה בגלל האהדה שלך למילאן או סתם בכללי כשחקן לא אהבת אותו ?
    אני אישית שלא ממש אוהב את הליגה האיטלקית ממש אהבתי לראות אותו משחק.

ויעל הנה עכשיו את מכירה.

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    ~MV OnE wOrD aNd YoU WilL dIe`

כל הכבוד על ההשקעה בהחלט היה שחקן גדול אבא שלי סיפר לי שכל בעיטה שלו השדרן נכנס להיסטריה חחח
    אבא שלי גם אומר שהוא מאוד דומה למסי לא בטכניקה שהוא יכול לרוץ אלא שהוא יכול מכל מצב לעשות גול משהו כמו רונאלדיניו הוא היה שחקן ענק ראיתי קלטות שלו גולים שלא כל יום רואים כאלה

8 בדם! - משתמש כבוד
    שם פרטי
    ראול
    לייקים
    1
    נקודות
    460
    משפט מחץ
    "אם תיתן למישהו דג זהב יהיה לו דג זהב"..

לא לא כמו רונאלדיניו
    לבאטיסטוטה כרגע אין מישהו שממש דומה לו או אולי רונאלדו בכושר שיא
    חלוץ כל כך עוצמתי יאאא אני גומר רק ממשחקים שלו חח ואני ידוע בתור אחד שמעדיפ קשרים יצירתיים/הגנתיים יותר

27.07.08
    "הקוצים של ארץ ישראל"

למענו=\

[/CENTER]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,451,256 | הודעות: 8,151,838 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect