קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] קיין נגד צ'אבו גאררו-רסלמניה24
    על ידי Taker בפורום היאבקות מדיה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-07-2010, 17:49
  2. תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 16-03-2008, 17:29
  3. הראיון המלא עם אירית קפלן/יפית
    על ידי zombe בפורום האלופה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-08-2007, 22:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

הראיון המלא של וינס וצ'אבו גאררו על מות אדי

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    1,820
    משפט מחץ
    אין דבר יותר שנוא מהשנאה..!

ברירת מחדל הראיון המלא של וינס וצ'אבו גאררו על מות אדי

הנה תירגום הראיון עם וינס וצ'אבו:-לא אני תירגמתי קרדיט לרז מפורום ***

וינס: אני וינס מקמן יו"ר WWE וזה צ'אבו גאררו ג'וניור, שכמובן היה האדם הקרוב ביותר לאדי מהבחינה המקצועית, אתמול בלילה צ'אבו ואדי טסו למיניאפוליס מפיניקס, צ'אבו היה עם אדי אתמול בלילה, ואנחנו ניקח את כל השאלות שלכם.

עיתונאית: אתם יודעים איך הוא מת?

צ'אבו: זה עדיין נקבע ברגע זה, הם ייעשו נתיחת גופה בבוקר אני מאמין, אבל אנחנו עדיין לא כלום.

עיתונאית: האם היית בחדר איתו? מה קרה?

צ'אבו: לא, לא הייתי בחדר, קיבלתי טלפון מהאבטחה בבוקר שאמרו שהוא פספס את ההשכמה שלו, אז הם התקשרו אליי כי הם זכרו אותנו מלפני שנים אז הוא צלצל אליי, עליתי לחדר שלו ומצאנו אותו.. פשוט מחוסר הכרה. אז לא חשבתי שקרה משהו, חשבתי 'הוא בסדר? מה קורה?', הרמתי אותו והפכתי אותו, ראיתי שמשהו לא בסדר,התקשרתי ל911, ביצעתי בו הנשמה וכשהם הגיעו.. נקבע מותו.

עיתונאית: קרה משהו יוצא דופן אתמול בלילה?

צ'אבו: לא גברתי, טסנו יחד, צפינו בסרט על המטוס, נכנסו למלון, הוא עמד ללכת לאכול, זה מה שהיה כל כך משונה בזה, דיברתי איתו חצי שעה אחרי שהוא נכנס. הוא היה בסדר גמור.

עיתונאי: מתי קיבלת את ההודעה מהאבטחה?

צ'אבו: נכנסו בערך ב12:30 בבוקר, וקיבלתי הודעה היום ב7:00 בבוקר.

עיתונאית: מר מקמן, כמה גדול האובדן הזה לWWE?

וינס: זה אובדן ענקי לWWE. אדי גאררו היה אחד מהמופיעים המדהימים בWWE, אני מעיז לומר אחד המתאבקים המדהימים ביותר בהסטוריה של העסק. משפחתו מאוד השפיעה על ההסטוריה של היאבקות מקצועית, ולמעשה צ'אבו הוא בעצם האחרון בחבורה.. למשפחת גאררו הייתה מורשת עשירה בעסק הזה ואדי היה מתאבקן שכולם היו רוצים להיות. אדי היה אדם נותן, נפלא ואוהב ליהנות שהיה לו כל כך הרבה לתת במונחים של ההופעה שלו ובמודל שלו של 'לשקר, לרמות ולגנוב'. ואדי היה מתאבק נפלא והוא יהיה כל כך חסר לאוהדי הWWE. היה רק אדי גאררו אחד.

עיתונאית: אתם הולכים לעשות משהו הערב? מחווה אחרונה למענו?

וינס: כן למעשה.. אנחנו הולכים לעשות הופעה מיוחדת למען אדי הלילה, RAW וסמאקדאון למעשה, לאדי היו כל כך הרבה חברים וגם כל כך הרבה מעריצים, הרבה חברים בחדר ההלבשה וכל כך הרבה מהמתאבקים שלנו רצו לומר שלום לאדי. והם רוצים לעשות מחווה למה שאדי היווה עבורם ועבור חייהם, אז הלילה, שישודר ביום שני בRAW וביום שישי בסמאקדאון, זה בערך מה שתראו, אתם תראו יותר את בני האדם ולא את המתאבקים, תראו אותם בתור חברים של אדי גאררו שרוצים לומר משהו על ולאדי. אתם תראו מחווה, ובנוסף גם כמה מהקרבות הטובים ביותר שאדי השתתף בהם, וגם כמובן אקשן בזירה, ואולי אני גם אוסיף שכל המופיעים היום הם מתנדבים ואף אחד לא אמר להם שהם צריכים להשתתף, אתם יכולים לדמיין איזה השפעה זה עורר בחדר ההלבשה שלנו, חדר ההלבשה הרוס לגמרי, אבל כל אחד בחדר ההלבשה הזה מרגיש שאדי גאררו היה כוכב ענק ושהוא היה רוצה שהתכנית תמשיך. אז הם רוצים להיות חלק מהמחווה הזו, הם רוצים שהתכנית תמשיך והם רוצים להיות חלק מהתכנית.

עיתונאית: זה נשמע כאילו התכנית תעבור שינויים רציניים.

וינס: משתנה באופן רציני ומשתנה ברגע זה שאנו מדברים.

עיתונאית: ברגע האחרון.

וינס: כן. זה לא בשום דרך מה שהיה מתוכנן.

עיתונאית: צ'אבו האם אתה הולך להשתתף הערב?

צ'אבו: כן. הם נתנו לי את האפשרות לסוע הביתה או להשאר במלון, אבל אם זאת תכנית מחווה לאדי אני בטוח שאני רוצה להיות שם ואני יודע שהוא היה רוצה שאני אהיה חלק ממנה.

עיתונאית: מר מקמן, דיברנו על האובדן לWWE, מה עם האובדן למשפחת גאררו?

צ'אבו: זה.. זה לא ניתן להשוואה. בחיים לא היה לנו טרגדייה כמו זו כשסבי וכשאבי נפטרו, הם היו מבוגרים מאוד אז זה היה צפוי, אבל בחיים לא הייתה לנו טרגדייה כמו זה כשמישהו נלקח כל כך צעיר.. וזה.. זה הולך לזעזע את המשפחה, זה כבר זעזע.. ואנחנו מנסים להרים את עצמנו..

עיתונאית: האם זה לימד אותך לקח?

צ'אבו: לכולנו היה חלק בחיים אחד של השני.. גורי, הסבא שלי, אבא שלו, צ'אבו האב, מונדו הקטור ואדי, לכולנו היה חלק בלעזור אחד לשני.

עיתונאי: בן כמה הוא היה?

צ'אבו: אדי? 38.

עיתונאית: ויש לו שתי בנות..

צ'אבו: 3 בנות.

עיתונאית: שלוש בנות. בת כמה הן?

צ'אבו: שול, אני מאמין שהיא בת 12, 12 ומשהו, שרלין היא כמעט בת 10, 9-10, ויש לו בת חדשה שהיא קיילי, שבת.. 2. 3.

עיתונאית: האם המשפחה שלך רוצה שתהיה כאן או שהיא רוצה שתהיה בבית?

צ'אבו: הם רוצים שאני אהיה כאן. הם רוצים שאשאר, ואעזור איך שאני יכול כאן.

עיתונאי: האם המשפחה שלו פה?

צ'אבו: לא, המשפחה שלו לא כאן עדיין.

עיתונאי: הוא מאל-פאסו?

צ'אבו: הוא במקור מאל-פאסו טקסס, כן.

וינס: באופן אירוני אדי העביר את המשפחה שלו לפיניקס רק לפני כמה שבועות..

עיתונאית: האם דיברת עם אשתו?

צ'אבו: כן.

עיתונאית: איך היא?

צ'אבו: אה.. היא לא מסתדרת עם זה כל כך טוב. אבל לא עשינו את זה דרך הטלפון, אמו ואשתו חיות בפיניקס גם, אז אנחנו התקשרנו עם אחותו שדברה עם אמו, שאחר כך הודיעה לאשתו.

עיתונאית: בחמש דקות האחרונות שבילית איתו, היה משהו מוזר בו? משהו לא רגיל?

צ'אבו: הוא הרגיש בסדר, שנינו קיבלנו השכמה, התכוונו להפגש למטה וללכת לאכול ואז להתאמן בחדר כושר, הוא אמר שהוא הולך להזמין שירות חדרים, אבל הוא היה סגור אז הוא הזמין טייק-אוויי שבא לחדר שלו ו..זה בעצם מה שהיה, נפרדנו לשלום. היינו על המטוס, אני נכנסתי בקונקשן מקליפורניה דרך, פיניקס, וראיתי אותו עולה על המטוס, פתאום בלי הפתעה: 'הי, מה אתה עושה?' אז ישבנו אחד ליד השני, ראינו סרט, דיברנו, הכל היה בסדר..

עיתונאית: אדי היה די פתוח לגבי ההתמכרות שלו, האם יכול להיות שלזה היה איזה תפקיד במותו?

צ'אבו: אדי בדיוק אמר לי במטוס שהוא נקי כבר 4 שנים, אז הוא פשוט אמר לי. הוא היה מאוד גאה בזה. נתתי לו כיף, חיבקתי אותו, נישקתי אותו, אמרתי לו שאני גאה בו..

עיתונאי: הוא היה נקי 3 שנים?

צ'אבו: 4,4 שנים. אני לא הייתי מפקפק בזה. תודה רבה.

עיתונאית: מה היו ההתמכרויות של אדי?

צ'אבו: אה, הוא היה מכור.. הוא היה מכור להכל, אבל הוא היה בעיקר מכור לאלכוהול, תרופת מרשם כמו מששכי כאבים..

עיתונאית: האם שמעת פעם על מקרה שמישהו מת אחרי שהיה מכור ואז נקי 4 שנים?

צ'אבו: אה-

וינס: יש השערות, אבל ההסטורייה האישית של אדי, אתם יודעים עם ההתעללות שהוא העביר את עצמו לפני שהוא התנקה, אני חושב שזה לוקח חלק מהגוף שלך, בין אם זה היה קשור לזה או לא אין לי מושג אבל אני מניח שנתיחת הגופה תגלה לנו.

עיתונאית: כמה זמן הוא היה מתאבק מקצועי?

צ'אבו: 17 שנים... אולי בעצם, קרב הבכורה שלו היה בגיל 18 אז זה בעצם 20 שנים..

עיתונאית: אז היית אומר שההתנקות שלו הייתה השראה למתאבקים אחרים לפעול ולהתנקות?

צ'אבו: 100 אחוז. לא רק מתאבקים אחרים, גם מעריצים, הוא היה מאוד פתוח לגבי זה, וכל הזמן אנשים היו ניגשים אליו במיוחד כשהייתי איתו, אנשים היו אומרים לו שהם עברו את זה או שהם עוברים את זה, ואיזה השראה הוא היה בשבילם.

וינס: הוא גם היה מאוד פתוח לגבי האמונה המחודשת שלו בנוסף. הוא היה נוצרי שנולד מחדש.

צ'אבו: כן.

וינס: אדי הופיע ברחבי העולם, כולל בWCW והוא הגיע לWWE בערך ב2000.

עיתונאית: האם יש לאדי הון שהוא מוריש למישהו?

וינס: כן, לאדי יהיו הונים לעד, וההונים האלה ייעברו למשפחתו.

עיתונאית: עוד משהו שאתה רוצה שנדע, שאתם רוצים לומר?

וינס: לא, רק שכולנו מאוד עצובים בעקבות לכתו של אדי, ו..יהיה קשה להתגבר, אבל אדי היה רוצה שהתכנית תמשיך, וזה מה שננסה לעשות כאן הלילה.

עיתונאית: אתה חושב שהאוהדים כבר יודעים?

וינס: כן, אין שאלה. אם הם לא, למרות שאני בטוח שכן, הם יידעו הערב כשנעשה מחווה לאדי.

עיתונאית: יש עוד משהו צ'אבו שתרצה להוסיף?

צ'אבו: כמו שמר מקמן אמר, אני יודע שאדי היה רוצה שהתכנית תימשך, הוא היה עסקים ב100 אחוז, ויש עוד אנשים שמאכילים את הילדים שלהם מהתכנית הזו ואני יודע שהוא בטוח לא היה רוצה שהיא תיעצר, שימשיכו אותה ושתמשיך, וזה.. היה לו לב ענקי, אחד הלבבות הענקיים ביותר היו של אדי שאני מכיר באופן אישי, והוא קיבל הרבה אהבה מהאנשים האלה, ומכל המעריצים. אני יודע שהולכים להתגעגע אליו, לא רק המעריצים אלא גם כולנו בחדר ההלבשה באופן עצום.

וינס: תודה רבה לכולכם.

עצוב מאוד....

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אבירם
    לייקים
    2
    נקודות
    195

תודה...

חיפשתי את זה..!

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    ~MV OnE wOrD aNd YoU WilL dIe`

thx

משתמש ותיק
    שם פרטי
    רון
    לייקים
    3
    נקודות
    0

"תודה"
    זה מה שאתם מגיבים באשכול הזה תביישו לכם הוא היה בנאדם גדול ונפטר זה כבוד זה?!

וואי ירד לי דמעות שקראתי
    לצפייה בכל הקליפים המתורגמים שלי:
    http://youtube.com/user/RapDictionary

משתמש משקיע
    שם פרטי
    מתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    to beer or not to beer

תודה
    וכל הכבוד על התרגום לרז(WHO EVER U R)

"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלום
    לפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכל סבבה מה איתך?

תודה אחי שתירגמת!!זה לא יהיה אותו דבר בל אדי

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect