שמי אלמוג עזבו משפחה
ואני בן 13 וחצי
ויש לי קצת בעיות חברתיות אני לא מדבר מהשתמש האנונמי כי אני חושב שמפה אני מדבר הכי גלוי שיש וזה יותר נחשב עבורי..
בקיצור הכל התחיל מהמעבר מהיסודי לחטיבה
[עכישו אני כתה ח']
בכתה ז' בהחלה היה סבבה... יש איתי בכתה 2 בנות שהכרתי טוב ואפילו היה בקשר ממש טוב אם אחת מהם..
אבל בכל זאתי פחדתי קצת לצאת החוצה והלכיר אנשים אבל בסוף גם יצאתי ווואלה הכרתי די הרבה אנשיפם...
אבל פתאום משו קרה.. בזמן שכולם המשיכו להכיר את כל שאר המקומבלים כזה תמבינים לה אני מתכוון אני םשוט לא מוצתאמילה מתאימה.. ואני נשארתי אם אלה שהכרתי וואלה לא ממש רע לי אבל לא אכפת לי למצוא עוד בקיצור הבעיה מתחילה עכשיו.. בהתחלה אלה שהכרתי שמרתי איתם על קשר מצוין גם בבצפר וגם אחרי הצוהרים והכל.. אבל פיתאו משו קרה.. השקר אם אלה שהכרתי טוב נהיה חלש כזה.. האומנם אני הכרתי עוד אנישים אבל הקשר שלנו מעפן של שלום בבוקר.. וזהו.. ואני כבר לא יודע מה לעשות יש תילדים שתמיד מצליח להם עכשיו תגידו לי תמיד יש כאלה שמצליחים יותר אבל זה לא זה.. יש ממש כל אלה שאני הכרתי מכרירים את כל הבנות ועזבו את זה אפילו הבנים בשכבה.. אני כמובן מכיר אותם גם אבל כמו שאמרתי בקשר ממש חלש וזה מתבטא בזה שבימי שישי שכולם יוצאים אני או נישאר בבית או דוחף תעצמי לאן שהם הולכים.. [אני יודע לאן הם הולכים כי יש לי חבר שאני מכי אותו מגיל שנה שאיתו הקשר תמיד היה טוב והוא מכיר אותם כי הם למד איתו באותו בצפר [ביוסדי למדנו אני והחבר בבתי ספםר שונים שמרנו על קשר אחרי הצוהורים וכאלה]
ואני לא אוהב תקטע הזה כי אני יודע שכשה אני כן יוצא איתם וזה הם כן אוהבים ליהיות איתי זה לא שאני יצור כזה שאפחד לא מתתיחס אליו זה במיוחד מתבטא בקטע שבאיסיקיו ובמסנג'ר אני מדבר עם בנות וגם בנים כאילו וזורם והכל ופתאום הם נחמדים ולפעמים שאני משגע אנשים ביום שישי הם אפילו יעני מזימינ ם אותי לצאת איתם..
אבל אחרי ה שאני בבצפר והכל פיתאום הם שוכחים ממני כאילו אומרים לי שלום וזה אבל כלום.. והקטע זה במיוחד אם בנות שכשה אני מדבר אתיתם באינטרנט והכל.. אנחנו מגיעים לשיחות אני לא בטוח שהם עושות ע ם אנשים אחרים אבל בבצפר בקושי נשיקה אני מקבל.. ועזבו זה אפילו יחס לא...
לאומת אחרים שתאמינו לי לא יותר טובים ממני...
וגם יש איזה שנייים וואלה חרא של אנשים בדקו אחת אחת בשכבה פגעו בכמה בנות.. והם עדיין גם אלה שהם פגעו בהם וגם האחרות פשוט לא עוזבות אותם.. וואלה אני לא מבין מה הם מוצאים בהם שאין בי ברור שיש תאלה שנמשכים אליהם אבל אליהן זה פשוט כולן! ואני לא היחיד שבמצב הזה..
יש עוד כמה וכמה אנשים
ושלא תגידו שגמני לא מיתיחס אליהם.. אני מתנהג רגיל כמו שאני המחשב מדבר איתם כדי שלא ירגישו שאני שתי אנשים אבל זה פשוט לא עוזר אני הכי עצמי שאני יכול להית אני פשוט מתנהג כמו תמיד... ואנשים אוהבים את זה
אני יודע שכאנחנו יוצאים כולם אוהבים להיות במקו שאני הולך אליו אבל עובדה שהם עדיין לא מזמינים אותי ועדיין לא מתיחסים עלי ממש בבצםר...
מה אני יכול לעושץ? אני לא הולך לדבר עם בצפר שלם... אבל דווקא דיברתי בחפיף כזה עם ידידה שלי... זה עזר יומיים.. וזהו..
היא פשוט מפסיקה להתיחס אני חשבתי שאולי זה בגלל שאני לא מכיר את כל אלה שהם מתוסבבות איתם בבצפםר ככה שאני לא יכול להידחף ממש לשיחות שלה עם חברות שלה.. ולהרגיש חלק מהעינים אבל גם שהם לבד שנגיד חזורים לכתה תמיד חוזרים בזוגות אז לפעמים אני חוזר אם מישהי ופיתאום באה חברה שלה.. שאני האומנם מכיר אז אני כאילו מזכיר לה שגם היא קימת אומר לה שלום וזה אבל אז הם פשוט עוברות לנושא שלהם ושכחות שאני שם...
לאומת שאם אחרים הם ישר מתחילים לדבר מה הם עשו אתמול בלילה שכריל אפחד לא הזמין אותי לצאת איתו...
אני לא יודע מה לעשות זה ממש מדכא אותי =[
למישהו יש עצה או משו או שחווה דבר כזה?

ציטוט ההודעה
ף........