חבל שאני לא יכול לכתוב את זה ישר בכל השמחה שהייתי אחרי החזרתי מהמשחק .. אבל אז שמעתי על אדי ואני עדיין בהלם.. אבל החיים ממשיכים אין מה לעשות אז ננסה לסקר את המשחק בצורה הטובה ביותר מאוהד עפולאי מושבע ..
טוב אז קודם הגעתי לאולם רק בשמונה מה לעשות שביום ראשון אני מאמן עד 19:50 והאולם היה מפוצץ
למרות שהמשחק התחיל ב21:00 ...
כמה חברים שלי הלכו לפני אבל באמת שלא נשאר כמעט מקום האולם היה מפוצץ אנשים ישבו על המדרגות ומה לא ..
טוב המשחק התחיל בצורה טובה לעפולה אחרי סל של ניקולה הזר של עפולה ג'רמין ***(אני ממש מפחד שיגנבו אותו לעפולה ) אבל בסדר ג'רמין הול זכרו את השם עם סל ועבירה אך מחטיא את העונשיין ..
וויציץ המשיך לעשות צחוק מהגנה של עפולה גור פורת למי שמכיר בצד השני עפולה די התרגשו החטיאו זריקות חופשיות
ומכבי רצו ל 11-4 משהו כזה ... שכחתי לציין שבאסטון פצוע ופארקר בלי סיבה לא התלבשו חבל מאוד ..
נראה שמכבי הולכים לברוח אבל אז יוסי דדון אקס נהריה וג'רמין הול עם שתי שלושות מביאים לעפולה יתרון על מכבי 16-14!! לא נשכח את זה..מכבי שוב רצו קצת והרבה הראשון נגמר 32-22 נראה החמיישיה של עפולה התעייפה וזה לא נראה טוב .. אבל עפלו לא הרימו ידים וריכוז ענק של שמוליק ברנר וגר'מין הול עם שלושה על הפנים של גרין ואחר כך דאנק על הפנים של גרין הורידו את הפרש לנקודה בלבד .. אז דן שמיר שהיה המאמן (פיני ישב כמו בחופשה על הספסל) החזיר את ניקולה שפשוט לא החטיא והמחצית נגמרת ב55-50 כן כן מ.כ העמקים קולעים 50 נקודות נגד מכבי במחצית !!
במחצית השנייה שחקני עפולה היו הרבה יותר עייפים אבל לא נתנו למכבי לברוח יותר מ10 כאשר ג'רמין הול עושה צחוק מארנולד ויוסי דדון אם עוד שלושה החזירו שוב את עפולה למרחק של נגיעה אבל אז שארפ עם שלושה וחטיפה הביאו יתרון 12 ודי גמרו את המשחק .. .
רבע רביעי כבר לא היה משחק מכבי סגרו טוב הגנה ועפולה פשוט איבדו את הראש והיתרון עלה ל30 ..
ואז 5 דקות לסיום נכנס עומרי כספי כן כן עד אז שום נגר לא שיחק וזה הישג .. בורשטיין גם כן לא נח 35 דקות רצופות במשחק גביע מול עפולה מי היה מאמין ....
בקיצור עפולה נתנו הצגה ענקית הול קלע 41 נקודות ברבע השלישי זה היה פשוט הול נגד ניקולה .. שקלע 37 נקודות אולי עם החטאה אחת מהשדה הול קלע את ה41 13-18 מהשדה מדהים ..
בקיצור היה ענק כאשר פארקר נכנס לאולם כל האוהדים השתגעו לגמרי אפשר לחשוב מי זה והכול הביאו לשמעון כסא מיוחד שלא יכאב לו הגב והוא כל המשחק דיבר עם פיני .. אני לא זוכר עוד אירועים מיוחדים מה שכן הייתה התקפה שבורשטיין עשה שתי עבירות תוקף בהתקפה אחת ולא קיבל אפילו לא פעם אחת .. ארנולד שחקן התקפה טוב אבל הגנה ??? או שהוא לא יודע איפה הוא צריך לעמוד או שהוא פשוט לא יודע לשמור .. סולומון השחקן הכי מהיר שיצא לי לראות בחיים (אני מדבר על באמת לראות ולא טלויזיהב ) אבל חוץ מזה הוא נראה מאוד בודד .
וכמובן תוצאה סופית 113-90 אם קבוצה כמו עפולה קולעת 90 נקודות נגד מכבי אז המצב עוד רחוק מלהיות טוב ..
בקיצור מקווה תקראו אני התרגשתי ויצאתי די מרוצה מהמשחק ..
אבל שוב תנו כבוד לאדי שהלך היום לעולמו אחד המתאבקים הגדולים של WWE

ציטוט ההודעה