אתם מתבייישים לספר להורים שיש לכם חברה וזה? ונגיד אתם יוצאים איתה לסרט.. וההורים שואלים אותכם עם מי אתה הולך? אתם תשקרו או תגידו את האמת..
אתם מתבייישים לספר להורים שיש לכם חברה וזה? ונגיד אתם יוצאים איתה לסרט.. וההורים שואלים אותכם עם מי אתה הולך? אתם תשקרו או תגידו את האמת..
|
|
אני אגיד ת'אמת בכלליות.. אני יוצא עם ....
להגיד רגשות להורים, בדר"כ לא עד שנוצר משו חזק שכבר צריך לספר להורים.
בדר"כ אני נותן להורים שלי "עצם" שישמחו שיודעים משו, אבל לא ת'פרטים הרגשיים. רק מספר עם מה.. והיה נחמד.
זאת עד שיש משו רציני ואז מספר...
למה ה' לוקח את הטובים ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
חח אחי למה שאני יתבייש לספר להורים שיש לי חברה? ושאני יוצא איתה?? אין לך מה להיתבייש בזה..
אחי אין לך מה להתבייש... אני בטח שגם להורים שלך היו חברות שהם היו צעירים...
ואני לפחות מספר להורים שלי... הם בשבילי כמו חברים טובים... אבא שלי נותן לי מלא עצות.. ומספר לי סיפורים מהעבר שלו שאני צריך עצה.. וזה מה זה כיףף... אחותי למשל לא ממש מספרת להם הכל... אבל לי אין בעיה לספר.. כאני יודע שזה לא יוצא...
חוץ מזה זה תחשוב איך הם ירגישו אם הם ישמעו שיחה שלך עם חבר.. בבית שלך שמדבר איתך על חברה שלך... או שסתם מישהו או אחים יזרקו מילה.. עדיף לך לספר...
מה כבר יכול לקרות?!?
אני יגיד ת'אמת אני יתבייש
הם יתחילו לשגע אותי בשאלות אבל אני יגיד להם "תפסיקו לשגע אותי עזבו אותי" ויילך וזהו
לא אחי אין מה להתבייש בחברה..
אני בן 16 וזה גיל שיש חברות אין מה להתבייש אחי פשוט לפעמים ההורים חופרים וזה קצת מפדח כזה כמו שקמסוטראנס אמר אני גם אומר לאמא שלי דיי אמא אל תשגעי אותיי ..
ובן כמה אתה אחי?
Vicious Delicious 2006
כשאני יוצא עם מישהי...אני מספר לאימא שלי רק...כי היא לא מתחילה להציק חח
אבא שלי מתחיל להסתלבט עליי קצת..אז אני אומר להם..אני יוצא עם...
וזהו..שלום...
אחי אין לך ממש מה להתבייש...
חברה שלי אצלי מלא.. ההורים שלי מודעים לגמרי שיש לי חברה.. לפעמים אמא שלי מציקה ואומרת לי "תזהר"..
יעני בסדר אז אני אומר לה "אמא אל תציקי לי"..
אבל ככה סבבה :]
גם לא אכפת לי להגיד לה עם מי אני מסתובב או איפה.. היא בחיים לא תבוא לשם לראות אם "הכל בסדר"..
כן גם אצלי זה ככה אחיות שלי ואמא (אנחנו גרים ביחד כולנו) אז הם בדרך כלל מיודעים כשיש לי מישהי רצינית וכשיש לי סטוץ חחח אחיות שלי מסתלבטות עלי ואני עוזר להם
אזרחות ממממ דבר טוב
אני אישית לא מתבייש..
ספר להם.. גם להם היתה בטח חברה בגיל שלך
אני בן 13 וחצי ויש לי חברה אבל אין ההורים שלי מה זה מציקים עד כדי כך שיש תקול הזה באייסיקיו אז הם כזה באים שואלים מי זה..
ולא נראה לי שהם יזרמו .. נראה לי אני אסתיר מהם עד גיל 16-17 זה כבר גיל יותר רציני
תספר להם,תגיד להם שיש לך חברה...מה הם כבר יכולים להגיד לך?
אם אתה בעל ביטחון עצמי זה לא ישפיע עליך...תספר אל תעשה מזה ביל דיל...
אני אישית לא מתבייש אבל גם לא מתחיל לספר להם הכללל.. רק אומר "אני יוצא עם חברה ל..."
אחי אין לך מה להתבייש בכלל...
פשוט תראה להם שלא מפריע לך ההסטלבטויות ותסלבט יחד אם ההורים שלך על המצב...
קח בצחוק... ותהנה מהחיים ומההורים שלך כי שיש לך הורים שמסטלבטים איתך זה טוב כי הם רוצים להיות מעורבים ולדעת אבל נותנים לך יד חופשית ולא קובלים אותך. הם לא מגבילים אותך אם איזה אחת לצאת ובאיזה גיל להתחיל לצאת עם בנות וכל מיני שטויות כאלו.
הם לדעתי רואים בך אדם בוגר.
ותכלס הם יכולים להסתלבט עד מחר.. תנסה פעם אחת לזרום איתם ולא לשים על זה...
וסתם בשביל הקטע נגיד אתה מדבר איתה באייסיקיו ישאל אותך על זה משהו תגיד לו כן רוצה לראות? יבוא.. סבבה.. תשאל אותו "מאשר לי?"... סתם תזרום..
ותאמין לי אתה תרגיש יותר טוב אחר כך ויותר חופשי עם ההורים שלך....
לפי מה שאני רואה בהודעות האלה, יש כמה סוגים של הורים:
1. הורים פתוחים שתמיד שמחים לעזור.
2. הורים חטטנים (שואלים הרבה שאלות).
3. הורים שלא מסכימים בשום אופן שתהיה לך חברה כל עוד אתה תלוי בהם.
אתה מכיר את ההורים שלך יותר מאיתנו![]()