אם אתה אוהב מישהי והיא אוהבת אותך
למה שלא תהיו ביחד?
אם אתה אוהב מישהי והיא אוהבת אותך
למה שלא תהיו ביחד?
|
|
חחחחחח
כל כך הרבה סיבות....
חחח חבר שלי גם היה עושה את זה רק שהוא אמר את זה יותר יפה
אתה אוהב אותה???????.
הי אוהבת אותך???.
תחתנו..!!!
אללה יש כיבוד מחר בערב חחחחח
חח עזבו אל תיחסו אבל דוגרי לא חסרים סיבות
ממש לא חסרים סיבות!!
ידידה שלי וידיד טוב שלי היו חברים...
הם נפרדו.. אחרי שהם נפרדו הוא היה בדיכי ועשה משהו שפגע בו.. (ממש פגע בו) הוא אוהב אותה עדיין והיא אותו.. אבל הוא לא מוכן לחזור אלייה כי הוא הבטיח את זה לעצמו...בשביל לא להיפגע עוד פעם..
קרא חוקי חתימות
פייי...
אני יכול לפוצץ אותך כאן בסיבות למה לא...
אבל יש גם הרבה סיבות למה כן..
ובוא תראה..
למה לא:
1. יש מצב שאחרי הקשר..שאם הוא לא יהיה יציב..שני בני הזוג ילכו לצדדים שונים..ויש מצב אפילו יריבו.
2. סיבות כמו חברויות שונות...למשל אם חבר שלי אוהב אותה..ויש לי קצת כבוד אליו או משהו..ואני חושב שמגיע לו..אז יש מצב אני יתן לו..
יש עוד מלא חח אבל זה לא תמיד רלוונטי..
ויש לי סיבה אחת למה כן..
שמעו..אתם חיים רק פעם אחת..אחר כך תמיד תעבור לכם המחשבה..לא למה הלכתי על זה...או..מה היה קורה אם....
וזה לא כדאי לפספס..יאללה...קפצו על הזמדנות...מה שיהיה יהיה..תחיו עם זה..
1. שקרים.
2. שקרים.
3. שקרים.
לדעתי שיש שקר גדול בתוך קשר, בסוף הוא מתפוצץ והלך הקשר.
זאת כמובן סיבה אחת שאני רואה בה "וירוס" קטלני להריסת קשר.
חברה שלי, לפני שהיתה איתי, אמרה לי שהיא אוהבת אותי ולא יכולה להיות איתי.
אני שברתי ת'ראש יום יומיים, ביום השלישי אמרתי לה לבוא אלי והתנשקנו והכל טוב ויפה עד עכשיו.
מאוהב מעל הראש אני.. ואגב היום יש לנו חודשיים
היום אני יודע מה הסיבה כי שאלתי אותה והיא ענתה.. אבל היא היתה טיפשית מצדה.. וזה לא רלוונטי לעניין.. זה קשור לעבר שלי ושלה..
יש את הפחד לפגוע והלהפגע, לפעמים בן זוג אוהב, לא ירצה שמישהי תהיה איתו כי הוא יכול לפגוע בה מסיבה מסוימת או שהוא ידע שהיא לא תהיה מאושרת איתו אחרי זמן מסוים - כמובן שזה יכול להיות ההפך.. חח קח את סרטי המאפיות עם הרומנים, מאפיונר מושחת לא ירצה שאהובתו תהיה איתו כי יכולים לפגוע בה בגללו. חחח כמה זה יכול לקרות לך אני לא'דע...
אם אני אחשוב על עוד משהו אני אוסיף..