טוב אני ינסה להסביר הכל .
עכשיו אני בן 16 וחצי אני רוצה לעשות את זה מזמן וחיכתי 3 שנים..אני מדבר על ניתוח אף
האף שלי תמיד הפריע לי מרכז הפנים שלא משנה כמה תתלבש יפה תסדר את השער זה הורס הכל
תמיד בתמונות שאני מצטלם אני מרים את הראש כל התמונות שלי כמעט כאלה רק בגלל שממבט למעלה האף נראה פחות מגעיל נראה לי אני הילד היחיד בארץ שאף פעם לא ראה את הקלטת של הבר מצווה וכן בגלל שיצאת מכוער שם..גם בגלל פצעים שהיו אבל בעיקר בגלל האף
מתחילות איתי בחורות אבל זה לא משנה לי אם הסביבה אוהבת אותי או לא אני לא אוהב את עצמי ככה בחופש הגדול שהיה החלטתי סוף סוף להגשים את החלום שלי אם להגיד את זה ככה..
אף רגיל ונורמלי זה התחיל מיזה שחישפתי על זה בגוגל דברים לא כתבתי את המילה ניתוח אף אלה רק אף או ניתוחים כי לא רציתי שאם חבר או המשפחה שלי יהיה במחשב יכתבו משהו במנוע חיפוש וזה יקפוץ להם
נכנסתי לאתר דוקטורס ושאלתי שם בפורום שקשור לדברים האלה
שאלתי שם מה הסיכונים ובכלל על הניתוח ועם בגילי אני יכול...
הרופא שם לא אמר לי תשובה בכלל טובה כי אחר כך קראתי בכלל שיש המון סיכונים בניתוח כזה וזה בכלל לא פשוט אתה יכול כל החיים להיות עם בעיות נשמיה האף שלך יכול אחרי הניתוח להתעווט וצריך ניתוח חוזר עם תיקונים.....ובכלל שנה שלמה לוקח עד שמקבלים תוצאה של אף בסדר
להגיד את זה להורים שלי היה הדבר הכי קשה שהיה לי בחיים אני זוכר שהם היו בחופשה ונסעתי אליהם ביום האחרון כדי להיות איתם לבד..אמרתי להם יש לי משו חשוב להגיד לכם....ואז שהייתי שם הם ישבו והסתכלו עליי.....היה קשה מאוד אני אף פעם לא מדבר עם ההורים לי על כלום אף פעם לא מספר הם לא הורים כאלה ובכלל לא על דברים אישיים .....
הבעיה שלי היא כזאת
אני רוצה להיות שחקן טלווזיה ואני עושה עכשיו כמה דברים כדי לקדם את זה..
בעיקר בגלל הכסף הגדול שיש בזה אבל גם בגלל שזה דבר שאני רוצה לעשות
עכשיו אם אני יילך בגיל 17 לרופא יכול להיות שיהיה כמו שאמרתי פיקשוש בניתוח ואז אני לא יוכל להיות שחקן במעמד כמו שאני מתכנן לועמת זאת ללכת לרופא מומחה של ממש אני מתכוון לאלה של העשירים בעלי השם העולמי אני יוכל ללכת רק אם אני יהיה שחקן גדול כמו שאני רוצה......
אז הנה יש פה מחזוריות כזאת אני לא יוכל להיות שחקן בלי נתוח לא לעשות ניתוח בלי שחקן...
בכל זאת רציתי לשאול פה אם מישהו מכיר חברים דודים וכאלה שעברו ניתוח אף ושהם נראים רגיל בלי הבעיות שיש בניתוח

ציטוט ההודעה