מי זה הקוף הזה ומה הוא קשור?
http://sport5.co.il/Articles/Article...rticleID=25155
מי זה הקוף הזה ומה הוא קשור?
http://sport5.co.il/Articles/Article...rticleID=25155
|
|
בני טבק שחקן עבר די גדול במכבי תל אביב
היה מנהל מחלקות הנוער
רציתי את איוונירררר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
שחקן עבר גדול.
אחד הסמלים של מכבי בעבר.
מאמן די סביר,אימן בזמנו גם את הפועל ב"ש.
אני יודע מי זה ומה הוא עשה
אבל מה פתאום הביאו אותו בלי שום התראה
תגיד תודה שלא הביאו לכם את בן שמעון.
הביאו כיי הם קמצנים
לא רוצים להשיק עיותר מדי
גרנט יקר
שפיגל הומו
למה לא איוונירררר
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]
בתכלס חוץ מזה שהוא ממחלקת הנוער אין לו שום דבר שהוא יכול להגיד שמגיע לו להיות מאמן כי שחקן גדוך הוא היה האמנם אבל לא הראה עדיין תוצאות(עד כמה שידוע לי אם אני טועה תקנו אותי) ממשיות כמאמן
חבל אבל שיהיה לכם בכיף!!
אם כל הכבוד מה הוא עשה כדי לקבל את מכבי ??? אין שכל הם מנסים לחסוך כסף זה כל מה שמעניין את לוני כסף ..
הם מוותרים סופית על העונה הזאת לא איכפת לו שנמשיך לקבל השפלות כל העונה כל עוד הוא עשה כסף ממנויים
שנה הבא הוא שוב יעבוד על אנשים בעיינים
Indianapolis colts Champions!!!
רציתי את איווניר :\
נקווה שהוא טוב
באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה
מה אכפת ללוני ודריקס הם כבר הרוויחו את הכסף שהם רצו ע"י בניית הגלאקטיקוס ומכירת ה-10,000 מנויים... עכשיו העונה כבר נגמרה אז בשביל מה להם להשקיע במאמן יקר ועוד אחרי הוצאות על שחקנים יקרים? בני זונות שימכרו כבר את מכבי ויעופו לעולם
בדיוק .. איך להביא מאמן בלי טיפת ניסיון ישר למכבי לכל הלחץ הזה גועל נפש . שראיתי את זה באתרי ספורט חשבתי זאת בדיחה
Indianapolis colts Champions!!!
לוני המפגר הזה מוציא מלא כסף על שחקנים דרדלה ועל מאמן טוב שהקבוצה מתפרקת לא מוכן להשקיע..
זה שהם עשו כסף על 10000 מנויים זה רק התחלה למה שהם תיכננו, הם רצו גם להבטיח לעצמם את אירופה שנה הבאה בתקווה לעוד בוחטות ואולי גביע מדינה..
עוד שחקן עבר שהולך להכשל =/
מה הבעיה להביא מאמן נורמלי..רציתי את שום
We dont need no educationWe dont need no thought controlNo dark sarcasm in the classroomTeacher, leave those kids alone
אל תחשבו שני טבק בלי ניסיון יש לו ניסיון של שנים והוא היה מאמן את מחלקת הנוער גם ויש לו מה שצריך כדאי להעיר את השחקנים לקראת הדרבי מחר וזה הדבר שצריכים להתרכז ואני בטוח ששום כנראה יבוא למכבי