היום שלישי יש לי איספת הוריםםם סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ממוצע 59 איזה עולםםם רבאקק אמא שלי הולכת לגמורררר אותייי
היא תתלההה אותיי אני משתגעעעע![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אם אתם טובים בתירוצים בבקשה תגידו לו כי אני חייבבבב
היום שלישי יש לי איספת הוריםםם סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק ממוצע 59 איזה עולםםם רבאקק אמא שלי הולכת לגמורררר אותייי
היא תתלההה אותיי אני משתגעעעע![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אם אתם טובים בתירוצים בבקשה תגידו לו כי אני חייבבבב
בתהליכי פרישה מאטרף.
|
|
כל המורות שונאות אותי סתם הן מנסות להכשיל אותי במבחנים נראה לי שהמחנכת אמרה למורים להכשיל אותי כי היה לי ריב איתה
לא ידעתי ש 59 זה ציון טוהנכתב במקור על ידי La Bamba
![]()
חחחח כול המורות זבלל
ממוצע 59 זה טוב ??חחחח
לא ניראה לי ביכלל
בתהליכי פרישה מאטרף.
שונא יום הורים..!!
בהצלחה אחי!
בטעות זרקתי על המורה כיסא אז היא נתנה לי 50 בתעודה.. והכיסא נשבר ומנהלת ידעה שאני שברתי אז היא אמרה לכל המורות להכשיל אותי... זה לא פייר כולם נגדי פה!
זה תירוץ בן בן זו** כדאי לך להשתמש בו
חחחח תודה על התירוצים יואוו עוד שעה וחצי אני גמור חחחח
שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאא
את יום הורים בית ספר מחורבןןןן
בתהליכי פרישה מאטרף.
חחחחחחח אצלי יש מורים שהם לגמרי ההיפך. הם לא מענישים על כל דבר מטופש (ובטח שלא הורדת ציונים רק בגלל איזו טעות), הם פשוט לא עושים כלום. היו מלא מקרים כאלה. למשל פעם היה מקרה שאיזה אחד רשם ים של עלבונות עלי ועל עוד 3 באינטרנט, וכל מה שהמורים עשו זה רק שיחה עם הורים. בטח ההורים שלו צרחו עליו, אבל זה לא עוזר בכלום.
קיצר, מורים הם המומחים בהמצאת תירוצים, כך שאתם לא תצליחו לעבוד עליהם עם תירוצים משלכם. רציני, המורים שלי הם כאלה.
אין שום תירוצים , תירוצים אתה תצטרך לחפש למשפחה שלך כשתעבוד בעבודת זבל , תחזור הביתה עצבני ותקבל משכורת של 10 שקל בחודש , אז אתה תיתן תירוצים.
תתחילו להשקיע, פאק, אתם חושבים שאתם חיים מיום הורים ליום הורים , אתם צריכים את הבצפר הרבה הרבה יותר מאשר הוא צריך אתכם , תקלטו את זה כבר , זה העתיד שלכם.
וואי איזהב באסה אחי...
גם אני לא משהו אבל הרבעון הזה אני מתחיל להשקיע...
/www.anonymous.org.il
/www.anonymous.org.il
כנסוו
בטעות אבל ממש בטעות יצא לי..אבל במקרה כן?
לאחוז במזגן של הכיתה..בטעות תלשתי אותו מהקיר..והפלתי אותו על המורה
כמובן שזה היה בטעות..
אה..והדלת שפרקתי גם כן בטעות והיא נזרקה עליה על ידי חבר
זה לא היה בשביל לוודא הריגה
פשוט שיחקנו אחד באמצע
אני י...
גם איין אני חייב להשקיעע הרבע הזה...
בתהליכי פרישה מאטרף.
אני טיפש הבצפר לא מתאים לי תחזירו אותי בבקקשה לגן אני לא אש בזה שאם מכניסים ת'מוח שלי לפיסטוק אפשר לשמוע אותו מרשרש
27.07.08
"הקוצים של ארץ ישראל"
למענו=\
[/CENTER]