קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מדריך איך לעשות כסף בלי לעשות כלום!+הסבר על האתר
    על ידי Dor1412 בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-03-2007, 15:13
  2. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 22:54
  3. 6 דרכים לעשות באנג'י
    על ידי Bigbond בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 20:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

מה לעשות...?

משתמש אנונימי
    אורח

ברירת מחדל מה לעשות...?

אז ככה....
    זה ה"סיפור" ואני צריך קצת עזרה...
    אני מתחיל להתאב מהידידה הכי טובה שלי...
    ויש אנשים שפשוט שואלים אם אנחנו חברים כי זה נראה ככה.... אבל לה יש חבר... הם רבים 90% מהזמן....
    ונפרדו כבר איזה מאה פעם...העיניין הוא שלפעמיים זה נראה כאילו היא רוצה אותי...
    כי יש את הרגשה כזאת....אוירה כזאת...למשל...
    היא מקנה מהאקסית שלי...(שהיא בעצם ידידה שלה) על זה שאני מתיחס עליה יותר מדי וכל מיני כאלה....וזה לא ככה....אבל ככה היא רואה את זה...או שהיא פשוט יותר מדי חופשיה איתי....למשל היא חופשיה אם אני נוגע בה במקומות מסוימים...לא בכוונה למשהו...פשוט אם אני עושה לה מסג' או משהו כזה...או שהיא מזמינה אותי לישון איתה....אך שוב לא בכוונה שיקרה משהו...והיא יודעת שזה לא נראה טוב...בעיקר אם ההורים שלה...אבל זה לא מזיז לה..
    אני לא יודע....איך אני יכול לעדת אם היא אוהבת אותי באמת או פשוט היא באמת רואה אותי כידיד הכי טוב שלה...?
    כי לפעמים כל כך בא לי לנשק אותה אבל אני מפחד שהיא לא ואז פשוט הכל יהי מוזר....
    בבקשה עזרה....

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    1
    נקודות
    1,074

הצעה שלי, תבלה איתה, לא משנה איך, ובסוף פשוט תסתכל לה בעיניים לכמה שניות, שתקלוט את המבט שך, ותמשיך להתסכל עליה, ואז תתקרב אליה לאט לאט, ונשק. אם אתה רואה שהיא נסוגה כשאתה בא אליה לאט לאט לנשיקה, פשוט תגיד שיש לה משו בשיער, ובאת להזיז את זה.

ככה תדע אם היא רוצה אותך או לא. ובמקרה שלא, היא לא תשים לב שרצית לנשק אותה אם תעשה את זה בדיוק כמו שאמרתי.

ולמקרה שלא, ותיפגע, פשוט תמשיך להיות ידיד שלה כרגיל ותנסה איכשהו לגרום לה להידלק בך

בהצלחה אחי, מקווה שעזרתי

מה אתם מדברים אין על אייקון הוא אחד הזמרים הטובים בעולםםם
    by zaneva

מורחקים האוואטר של SaGy MiYaRa
    שם פרטי
    שגיא
    לייקים
    0
    נקודות
    -1,985
    משפט מחץ
    בגלל מחסור בתקציב כיבינו את האור בקצה המנהרה.הקונה מטט

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan
    הצעה שלי, תבלה איתה, לא משנה איך, ובסוף פשוט תסתכל לה בעיניים לכמה שניות, שתקלוט את המבט שך, ותמשיך להתסכל עליה, ואז תתקרב אליה לאט לאט, ונשק. אם אתה רואה שהיא נסוגה כשאתה בא אליה לאט לאט לנשיקה, פשוט תגיד שיש לה משו בשיער, ובאת להזיז את זה.

ככה תדע אם היא רוצה אותך או לא. ובמקרה שלא, היא לא תשים לב שרצית לנשק אותה אם תעשה את זה בדיוק כמו שאמרתי.

ולמקרה שלא, ותיפגע, פשוט תמשיך להיות ידיד שלה כרגיל ותנסה איכשהו לגרום לה להידלק בך

בהצלחה אחי, מקווה שעזרתי
    נכון תעשה ככה

לפי מה שזה נשמע אם אתה תתקרב אליה ותנסה לנשק אותה לא תהיה לה בעיה... הדבר היחיד שמפריע זה חבר שלה. אם באחת הפעמים שהם נפרדים אתה תדע, אז זה התיזמון הכי טוב אבל גם בזמן שהם חברים זה אפשרי, בתנאי שהוא לא חבר שלך.
    חוצמזה אתה גם יכול לשאול אותה מתישהו אם היא באמת אוהבת את חבר שלה ותגיע איכשהו אליכם...

Kiddie
    אורח

תראה אם אתה יושן איתה באותה מיטה אז פשוט תיראה איתה איזה יום סרט תהיו לבד ושזה יגיע לקטע שהיא רואה תסרט תסתכל עלייה תפנה את הראש עלייה בזמן שהיא רואה שהכל יהיה לאט ונוח ושהיא תרגיש נוח תזיז לה את הסנטר לכיוון הפנים שלך תן לה נשיקה על תחשוש תהיה בטוח תן לה לפרש את זה מקסימום תגיד רציתי כל כך הרבה זמן לטעום את השפתיים האלה....

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    2
    נקודות
    51
    משפט מחץ
    אקונה מטטה...

אוקי...
    שמע אחי...
    אני מזה מבין אותך שאין לך מושג...

אני אומר...אם הייתה הידיד הכי טוב שלה...מעכשיו..תיהיה הכי הכי טוב שלה...
    תיהיה הכי קרוב אלייה..תמיד שם...
    צא איתה הרבה...
    תיהיו מלא ביחד...אם היא כן רוצה אותך..זה כבר יבוא ממנה...
    אם לא...אז אתה פשוט תדע את זה כי אחרי כלכך הרבה "רמזים" (יענו כשתיהיה איתה הרבה) היא לא רוצה...
    קיצר...פשוט תיהיה איתה הרבה...אם היא באמת רוצה אותך..זה יבוא ממנה..או לא..אז חפיף...הרווחת ידידה ממש טובה...

אהה..וטיפ..למרות המסרים שלה...תנסה להגיב באדישות קצת....אבל לא ממש..תראה שאתה בקטע אבל אתה לא יכול כי יש לה חבר...
    אני מקווה שאתה מבין מה אני אומר...בוא נגיד שאם היא באה לנשק אותך אתה הולך על זה...אבל אם היא עושה תנועות כאלה שמראות לך משהו אחד..יש מצב שאצלה זה משהו אחר...אז אל תפרש את זה ותמשיך את המהלך..כי אולי הוא יהיה שגוי..

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי meidan

בהצלחה אחי, מקווה שעזרתי

ואם היא לא מוכנה עדיין לזה ?
    הוא שהיא עדיין לא בטוחה
    הוא סתם יחיה בסרט שהיא לא רוצה אותו ואז אין שום סיכוי שזה ימשיך ביניהם.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אלכס
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אמונה וכוח רצון הם חומרי הבניין הטובים ביותר כדי לבנות

לדעתי Oman צודק... אי אפשר לדעת אם היא רוצה להיות ידידה טובה טובה שלך או חברה שלך.... אם הם נפרדים 349324 פעם אז למה לא התקרבה אליך במקום לחזור אליו שוב כדי להפרד ?
    אישית לא הייתי ישר מנשק אותה כי הדבר הזה שהוא נפרדים וחוזרים כל פעם ממש מפריע לי.
    אז כפי שאור כבר אמר, תתקרב יותר ויותר... ואם היא תרצה זה יבוא ממנה....

בהצלחה ;]
    שלך, אלכס
    למה ה' לוקח את הטובים ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,464 | הודעות: 8,151,046 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect