קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

השדון הראשון שלי לצפייה ישירה

משתמש מכור האוואטר של MR.AHMED
    לייקים
    6
    נקודות
    50

ברירת מחדל השדון הראשון שלי לצפייה ישירה

הסרט "השדון הראשון שלי" עוקב אחר טום, נער צעיר אשר נבהל כמעט מכל דבר, האטי – ציידת רוחות מקצועית השייכת סוכנות CGI ללוחמה ברוחות רפאים רשעים, והוגו, רוח רפאים ירוקה ולא מזיקה אשר חובר אל השניים במטרה להילחם ברוח הקרח הרעה אשר שונאת רוחות ובעיקר ילדים.
    החולשה הגדולה ביותר של הסרט היתה כנראה החלקים הדרמטיים על ידידות, אומץ ודאגה לאנשים אחרים. כל זה הרגיש ממש כלל רק למענו ולעשות את הסרט הזה מעבר לניסיון קומדיה והומור טבעי. זה לא עבד. גם פעולות של הדמויות בסצנות דרמטיות אלה עשו כמעט אף פעם לא הגיוני. אני מאחל לפחות חלקי הקומדיה היו טובים מספיק כדי לתת לי להמליץ ​​לך את זה, סרט זה היה רק ​​לעתים נדירות מצחיק ואני אפילו לא יכול לומר שזה שעון טוב לקהל צעיר. אבל זה בהחלט לא טוב לשעון מבוגרים. לבסוף כמה מילות על ילד שחקן המילוא פארקר: הוא נראה לגמרי במגמת העלייה עם הסרט הזה כאן, אלא גם בפרויקטים בינלאומיים כמו "מר הולמס" או הסרט החדש של טים ברטון. וזה נראה כמו הדמויות שהוא מגלם בסרטים האלה הן לא קטנות בכלל. אני באמת מקווה שסרטים אלה להתברר טובים יותר. התסריט כאן הרס משהו שיכול היה להיות חוויה די טובה. השחקנים הוא מעולה ועמוס בשמות, כי הם מאוד מפורסמים בגרמניה. תוצאה מאכזב עבור זה. לא מומלץ.
    צפייה נעימ
    ה

נערך לאחרונה על ידי MR.AHMED; 15-01-2016 בשעה 16:22.

2. קישורים ממומנים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,780 | הודעות: 8,150,362 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect