H3LL^C@bR4 מה אתה מבלבל את השכל ?!
אני שונא אנשים שמדברים בלי ידיעה !! אוףףףף
אתה לא יודע למה אתה עונה ?! אההה מה זה קשור בכלל מה שאתה אמרת אתה יכול להסביר לי בוא נאי יראה לך כמה יצאת דביל בקטע שלך ...
קודם קודם קודם ! אין דבר כזה דת ערבים ... יש מוסלמים ! מוסכם ? יופי ... דבר יחיד נכון אצלך !
יאללה ...
האיסלם נוצר בשנת 632 לספירה ... (מאה 7 ... )
לא בדיוק ע"י אלא בגללו ... התגלו האליו הקב"ה

בסדר ... לא משנה זה לא הנקודה ..
מקבלים בטולות ... זה רשום בקוראן ... אז מה אתה מבלבל את הביצים !?!?!? רצו להרוג יהודים ?!
אוףףף עזוב אתה לא מבין ...זה המצווה העיקרית שלהם ... ככה שאי אפשר להפסיק את זה .. =\
הרב עובדיה שליט"א הוציא את ההלכה לא לחטט באף ?! מה אתה מפגר ?! לפני שאתה רושם משהו אז תלמד אותו ...
תדבר מידע ולא לחפור בשכל של אנשים ולהטעות אותם ... אתה סתם מדבר ... לא מתאים לך לרששום על זה בכלל תגובה ..
שטויות ?! אתה יודע למה בכלל אסור לחטט באף ?! אהה ? לא, אני בטוח שלא ...
זה תוצר של אב מלאכה ... אסור לקטוף בשבת ... זה ידוע ... אולי לא לך אבל זה ידוע ... יש "
אבות מלאכה" שמהם יוצאים "תוצרים" אחד מהם זה לחטט באף זה לא שאסור לך לחטט ...אסור לך לתלוש ! ואם אתה תחטט באף אתה תתלוש שערות מסכים ? אז כבר יצאת לא מבין ...
לשיר במקלחת ?! זה לא הלכה !!! אתה יודע בכלל מה זה הלכה ?? :wtf:
בחוררר לך תלמד מה זה ..ואז תגיב על שאלות ..
אסור לשיר במקלחת ? זה מהקבלה בכלל ... גם אומרים שאסור לדבר בשירותים ... זה לא איסוררר מהתורה !
זה לא מדאוריתא אם אתה יודע בכלל מה זה ..
הם מאמינים ?! אתה לא יהודי ?
זה משהו שרשום בקבלה .. שגם זה לא סתם ספר .. זה ספר אמת ... רשום שם דברים אמיתים ..
אבל לא איסורים ועברות כמו בתורה ..
אז יצאת מטומטם ?
ועכשיו לעיקר ...
uiop שאל איך זה שהם "מז**ים את הבטולות ... קודם זה אין דבר כזה דת ערבים אלא מוסמים .. כמו שרשמתי ..
המטרה של המצווה הזאת היא להכחיד את היהודים ... איך יש מוסלימים .. ?
ה' בחר בעם היהודי ... רראה שהם רעים ועבר לערבים .. (שמעתי מערבי מוסלמי !!)
עכשיו עם ה' כזה גדול והוא גדול ! ואמיתי ואמת .
אז איך זה שהוא יטעה ?! מה הוא לא ידע שהוא בוחר בנו ? בעם הנבחר ? הוא ידע וזהלא הכי הגיוני... האיסלם ...
ואם זה ככה אז בטח שהם לא מקבלים את הבטולות ..
אז אתה מבין עכשיו ? אבל עם השאלה שלך היית לידע אז הם אומרים שיש גוף עליון .. (יש את זה גם ביהדות ..)
גוף עליון מעל העולם הזה .. שבן אדם הולך לעולמו נכנס לגוף העליון שלו ... ועובר לעולם הבא ..
שם מחכות לו איזה 70 בטולות ... 70 בטולות מחכות ל איזה ערבי מכוער שדומה לקוף חמוץ ... (גם זה לא נשמע הגיוני נכון ? חחח )
מקווה שעניתי ..
תהנה אבי .