שמעו אנשים בזמן האחרון יש פה מודעות על בעיות רפואיות של משתמשים.
אני רוצה להגיד שמחד גיסא אנחנו לא מומחים גדולים לרפואה ומאידך גיסא ישנו פורום רפואה ששם נמצאים באופן שותף אנשים שעוסקים ברפואה (מתנדבי מד"א למינהם) שיכולים לענות בצורה יותר נכונה.

אין אנחנו אחראים לכל דבר שנאמר פה כי אנחנו לא רופאים ואנחנו יכולים לפרש דברים לא נכון על סמך מידע שגוי או ניסיון אישי שיכול לא להיות מתאים לבן אדם אחר ואף פוגע !
אין גם פורום רפואה מציב עמדה שונה- אבל שם בני אדם שעוסקים באופן שוטף ברפואה ולכן יש להם טיפה יותר מושג על מה מדברים.

גם בפורום רפואה הותקן מוד אנונימיות ולכן אין שונה בתגובה בין 2 הפורומים, אך יש הבדל גדול בין עצה של בן אדם פשוט לעצת מתנדבי מד"א שעברו הדרכות וקורסים בנושאים רבים ובעלי כלים המאפשרים ברור מדוייק עם רופאים ומומחים.

קיצר, מה שאני מבקש פה זה דבר פשוט: בעיה רפואית- פורום רפואה בלבד.

אשכולות בנושאי רפואה בפורום מתבגרים ומתגברים יאלצו להנעל ולהמחק ללא הודעה מקדימה.
אני לא אוכל לבצע את זה כי אני לא יכול להיות בזמן הקרוב פעיל כמעט אבל יש פה מספיק אנשים שיעשו זאת, וגם אבקש להתנהג בבגרות בנושא הזה- לקרוא- להפנים- ואם יש בעיה רפואית אז לפנות לפורום רפואה- ותשובה מובטחת לכם.

שיהיה לכולם יום טוב, שבוע מהנה, ומצטער על חוסר הפעילות בזמן הקרוב...
אם יש שאלות עצות הערות הארות וכל דבר אחר מוזמנים לשלוח הודעה לפרטי לכל אחד מההנהלה שמבקרים פה, וגם אני אשמח לשמוע מכם מתי שאוכל להכנס.

שלכם, אלכס