ב7.7 יפורסם חלק ב' כמו שהבטחתי לכם.
מצרכים:
1. מחשב, כמה שיותר יותר טוב ונוח. ממליץ על כמה שיותר כאלה.
2. חיבור לאינטרנט, שלא מתנתק באמצע. ואם כן, גיבוי למקרה כזה. המדפסת עלולה להשבר.
3. היכולת לחשוב ולדעת לשחות. הקיץ פה, פדיחות לא לדעת לשחות. אם יש לכם אלטרנטיבה אחרת לזה מעולה, קיימות מספיק כאלה.
4. כסף. אם אין לכם, לכו לעבוד במקדונלדס כי לשם אתם שייכים. וכנראה תהיו שייכים כי אתם לא תבינו כלום ממה שכתוב פה. אבל תנסו להבין.
5. להיות על אדם על פי ניטשה. בני אנוש חלשים מדי ולא יכולים להדפיס כסף, בגלל שיש להם מוח של עבדים.
6. לא להתחתן. אפילו המדפסת הכי מהירה תתקשה לעמוד בעומס ההוצאות ואתם עלולים לקרוס. עלולים לא. אבל מי ירצה לקחת על עצמו סיכון שכזה? רק משוגע. אתם המשוגעים, חוזרים על אותה פעולה ומצפים לתוצאה שונה. אני חוזר על אותה פעולה ומקבל אותה תוצאה ויודע את זה. אני השפוי. אתם המשוגעים.
7. מי אני?
לאחר שהשגתם את כל זה, תעקבו אחרי:
240. זה המספר הכללי שלהם. הוא מתחלק ל3 מספרים, לא שווים בחלקם. כמו העולם הזה. אחד גדול - שמן כמו דוב, כמו הדוב שיפיל את הפנסיות של הבני אנוש. הוא באמת יעזור לי פה. השמן הזה. כן. כולל במה שאמרתי קודם. אבל שוש. לא אמרתי כלום.
אחד אמצעי. אהוב על כולם ועל הכל. אחלה. אוהב אותו מאוד. לא אכזב אותי אף פעם, אם לא הוא לא היה מדפסת. תודה רבה לך אדוני. מוריד את הכובע וחושף את הפוני. אקרא לו פיפטי סנט. כי בעזרת צבע עורו, הבנתי את הצבע האמיתי של החיים.
וכמובן, אחד תינוק. קטן כזה, חמוד. תמים לפעמים. אך אל תתנו לתמימות שלו להטעות - הוא מגובה על ידי האמצעי תמיד. לא בהכרח על ידי הדוב השמן. למעשה, הדוב השמן לא תמיד מופיע עם התינוק והאמצעי. אבל האמצעי תמיד מופיע עם הדוב או התינוק.
מכאן אפשר להבין מה קורה היום - האם זה הזמן להשמין כמו הדוב? או לתת ביס קטן אבל מכובד מאוד ולהגיד תודה?
בכל מקרה, אחרי שהבנת מי מופיע עם פיפטי סנט, התינוק או הדוב, אני עושה מהלך. את המהלך אני עושה אחרי שR2S2, אח של R2D2 ממלחמת הכוכבים מגיע לחיפוש בגוגל ששווה ל700 בננות ל2 קיפופים. אלה קופים קטנים. כל כך קטנים, שלעיתים קרובות יש פחות מ1 כזה. אבל נדבר עליהם בהמשך. הם לא העיקר, כרגע.
אתם בוודאי תשאלו אותי, מה המהלך שאני עושה?
הרי יש תמיד 2 כיוונים, שמחה ועצב. תקווה ופחד. אבל על אדם התגבר על האדם שבו, לכן הוא מקווה במקום לפחד ומפחד בנמקום לקוות. אבל זה לא לעכשיו.
אם הבני אנוש מקווים, אני נותן אפרקט לתוך הלוע הפתוח (חשוב מאוד שיהיה פתוח) בגיבוי של מסת מלוכלכת של ביג מאק דביל, ככל שיותר רחב יותר טוב. כמובן שהוא שוקל הרבה. מאוד הרבה. המשקל זה החלק החשוב. שחיפים לא מנצחים פה. בנוסף, מגבים אותי 70 או יותר חיות בר, פראיות מאוד. מאוד מאוד. אפילו המוסלמים באירופה בשוק מהפראיות שלהם.
אם בני האנוש מפחדים, אני נותן בעיטה לתוך הלוע הפתוח שלהם אבל כלפי מטה. חשוב מאוד שהלוע יהיה פתוח. אפקט ההפתעה אחרי הכל. שוב, בגיבוי מסה מלוכלכת של ביג מאק דביל, כמו מקודם רק הופך אותו לצד השני. כרגיל, זה לא מוריד ממשקלו. אך הוא מאוד שלילי, כל כך שלילי שהוא רוצה להתאבד. ואני מבין אותו. החיים הם כאב. כאב חסר כל משמעות.
פה, הם מפחדים ככה שאין לי צורך להביא כל כך הרבה חיות. מספיק 30, הייתי אומר אפילו פחות. להביא מעבר לזה זה מיותר.
חשוב מאוד שאם הלוע סגור אין מה לעשות איתם. הם לא מופתעים, לכן ינצחו את ההתקפה שלי. הם רבים וחזקים ממני, כשהם מאוחדים. אבל לא להרבה זמן.
כמובן שאני אוכל גם את ביג מאק דביל לפני זה וצובר כוחות. אם הוא לא מרחיב אותי, גם שאני בדכאון (ואני אוהב להיות בדכאון, שם נמצא הכוח האמיתי) אני חייב להיות רחב. חייב להשמין. שחיפים לא מנצחים במשחק הזה. רק שמנים. וכמובן מביא חיות בר בכמות מספקת.
אבל עם כל הכבוד לשומן, חשוב להשאר על 10-20 אחוז שומן בכל מצב. כלומר, אסור לך להפוך לגוש שומן מצד אחד, ומצד שני, אסור להיות רזה מדי. אני אישית ממליץ על 15 אחוז שומן, אמצע. ככה תשחקו עם הכסף שלכם. על פי האחוזי שומן.
אבל מה הם הקיפופים?
700 בננות מתחלקות בין 2 קיפופים,
לכן,
כשיש למשל 100 בננות, יהיו רק 0.28 קיפופים. זה למה אמרתי. הם כל כך קטנים לפעמים.
תמונה להמחשה:
קיפופים.JPG
בעזרת הבננות והקיפופים, קל מאוד לחשב אותם. ביקוש והיצע, כלבות. ויש פה ביקוש לבננות. וביקוש לקיפופים. רק תזכרו.
חשוב מאוד להפתיע אותם שפיפטי סנט מופיע או עם התינוק, כמו בשיר "שמור על העולם ילד", הוא בהחלט ישמור על המדפסת שלכם. או עם הדוב. אם מדובר בשניהם זה כבר חגיגה אמיתית.
בנוסף לקיפופים, גם הבבונים צורכים בננות. רק באופן שונה, ובננות איכותיות יותר.
אבל יש להם תיאבון משונה ביותר, הפוך משל הקיפופים. אסביר פה:
אם על 700 בננות יש לכם 2 קיפופים על 15 אחוז שומן מהמשקל הכללי שלכם, ויש לכם לצורך העניין 4 בבונים באחוז שומן כזה (חשוב מאוד), במקרה ויהיו כבר 200 בננות, יהיו יותר בבונים, ופחות קיפופים. במקרה של הבבונים, יהיו 10 כאלה!
חשוב מאוד, שיש מספר מוגבל של בננות שאפשר לאכול ביום. למשל אם יש לכם בסך הכל 700 בננות, אתם לא תוכלו לאכול ביום אחד יותר מ20 בננות. אחרת פשוט תקיאו הכל החוצה, אבל עדיין תעלו שומן. או שפשוט תיכשלו להדפיס כסף, או שתקלקלו את המדפסת עם הקיא שלכם. קורה לפעמים שאפשר לאכול 25 בננות במקרה של 700, אבל זה כמעט ולא קורה. רק אחרי צום של יום כיפור, וצמים פעם בשנה...
לכל מספר בננות יש מספר מוגבל משלו. ככל שפחות בננות, ככה אפשר לאכול פחות ביום. החיים קשים, אבל הבבונים מאזנים את זה. ככה שזה לא נורא כמו שאתם חושבים.
עד כאן החלק הראשון והפשוט (מאוד פשוט) של המדריך להדפסת כסף.
זה היה חלק א'. אם יהיה ביקוש יהיה חלק ב'. אבל יהיה ביקוש. נתראה ב7.7
מאחל לכם להתגבר על האדם שבכם. אחרת איך תעקבו אחרי המדריך הזה? לא תעקבו.
תודה.
P,S,
אני נותן את האפרקט והבעיטה 12 פעם, לא 20 כמו כולם. אני חזק מהם פי 2, זה מספיק.
אני שורק לחיות בר 7 פעמים ולא 14 כמו כולם. אני יותר פראי מכולם פי 2, אך בו זמנית לא קוף. רק נראה לכם כזה. בכוונה, כדי שלא תבינו מי אני באמת.
ותזכרו. אתם המשוגעים. אל תמהרו לשלול את מה שכתוב פה.

ציטוט ההודעה