אני הבנאדם הכי דפוקקק שראיתי
אני בן 16 וחצי
עדיין לא הייתה בת אחת שחשבתי עליה יותר משבועיים ושהייתי איתה בקשר יותר משבועיים
כאילו אני שוכח בנות מהר
וגם נמאס לי מהן אחושרמוטה מהרר לא יודע מה יש לי
לא מצליח לשנות את זה זה דופקק אחושרמוטההה
בקיצור עכשיו יש אחת שדלוקה עליי גמני דלוק עליה עכשיו אני חושב עליה כבר יותר מחודש זה שיא בשבילייי אני יודע שהיא רוצה קשר שכאילו שנינו נהנה אחד עם השני ובלי הרבה רגשות וכאלה יעני בלי אהבה סוחפת ושטויות כאלה גמני דיי רוצה את זה כי אני יודע שאני לא מאוהב בה ממש אני לא בנאדם כזה
חחח אז עכשיו יעני בשביל להרשים אותה והלדליק אותה עוד יותר אני תמיד אומר לה דברים רומנטיים וזה אז היא חושבת שאני ממש מאוהב בה מעל הראש וכאלה אז היא אומרת שהיא לא בטוחה שהיא רוצה לפתח ת'קשר שלנו כדי לא לפגוע בי חח יעני זה בסדר זאת לא הבעיהה כי אני יסביר לה
ויעני אין מצב שהיא תפגע רק אם היא תבגוד בי שום דבר אחר לא יכול לפגוע כי האמת כלום לא מזיז אני אחד שסולח מהר ולכולם וכמעט על הכול ואני מוותר הרבה וגם ככה אני יודע שאני לא ידבר איתה ממש כל יום כל דקה כי ככה יימאס לי ממנה גם ואני לא רוצה את זההה
ושמעו מצד אחד בשבועיים האחרונים כל יום ממש כל יום שעה שעתיים אני לא נרדם בלילה אני חושב עלייה וגם בבצפר והכול כל הזמן
אבל לא יודע יש לי פיצוללל אני בנאדם שאין לו כוח להשקיע הרבה מאמץ איפה שאפשר לחסוך באנרגיות אני חוסך
אין לי כוח להתקשר אליה כשהיא מתקשרת אליי אני לפעמים גם מסנן אותה לא יודע מה יש לי לפעמים אני מתתתת לדבר איתה ולפעמים ממש סתם בלי סיבה אין לי כוח אליייה יעני אתמול בשישי בערב יכלתי לקרוא לה אליי ויעני בטוח היינו מדברים על המבצ שלנו וזה ולא היה לי זין לזה באותו יום אז העדפתי לעשות משו אחר במקום להיות איתה
ועכשיו אני מצטער על זה ואני מבין שאנחנו צריכים לדבר פנים מול פנים אחת ולצתמיד ולסדר ת'עניין הזה
גם חברה טובה שלה היא ידידה שלי יעני אני יכול לשאול אותה דברים עליה והיא תעזור כי היא גם רוצה שנהיה ביחד יעני כבר שאלתי וביררתי כמה דברים וזה קצת עזר
אבל אני פשוט דפוקקקק אין לי כוח לדבר איתה ולהיפגש ולפעמים אני פשוט מתתת לראות אותה
ואני יודע שאני לא ממש אוהב אותה יעני דלקו בקטנה בקשר של להנות אחד עם השני לא רק להנות מבחינת סקס אלה מכל הבחינות והכול ולדבר
אפעם לא התאהבתי ממש עד עכשיו רק נדלקתי
בקיצור הדבר הזה משגע אותי אני לא יודע מה לעשותצ צריך עצות להתגבר על הדפיקות הזאתתת
אני לא מבין למה אין לי כוח לראות יעני אני יכול מאה אחוז לזיין אותה אבל זה לא העיקר רוב הבנים שהיו שומעים ישר היו קופצים על זה מתקשרים אליה בלי סוף וזה גם אם אין להם שום רגש אליה אבל לא יודע אני לא לחוץ בקשר לזה ואני מוותר על זה כשאין לי כוח
בקיצור לא יודע מה לעשות עם זה
אני יודע שאני קצת דפוק בראש אבל מה לעשות ככה החיים
וכל הקטע הוא שבכללי אני בתקופה מאוד שמחה עכשיו ועדיין כל הקטע הזה בכלל לא מבאס אותייי

ציטוט ההודעה