נכון יש קורט אנגל מול אנדרטייקר על אליפות משקל כבד??אז בטיסטה אמר ברגע שהוא יחזור הוא יתמודד על האליפות אז ככה אם אנדרטייקר יקח את האליפות הולך להיות פה משהו אדירררררררררררררר....
בטיסטה מול אנדרטייקר.
מה אתם אומרים אפשרי שזה יקרה....?
נכון יש קורט אנגל מול אנדרטייקר על אליפות משקל כבד??אז בטיסטה אמר ברגע שהוא יחזור הוא יתמודד על האליפות אז ככה אם אנדרטייקר יקח את האליפות הולך להיות פה משהו אדירררררררררררררר....
בטיסטה מול אנדרטייקר.
מה אתם אומרים אפשרי שזה יקרה....?
|
|
אם זה קורה אני כנראה מפסיק לראות סמאק
זה מסכם את מה שאני חושבנכתב במקור על ידי AdAm
אין מצב שזה יקרה
"הבאתי לך ברזילאיות עם חוטיני מסתובבות לך בבית חופשי, ואתה לא עושה כלוםלפחות שיעמוד לך בשביל הנימוס" (אסי כהן_מסודרים)
אפשרי אבל אני רוצה שקורט ינצח את טייקר.
מוטי המנהל יש לי שאלה אליך כתוב לך פורום אהוב כדורגל אבל אתה מנהל wwe אז איך זה הגיוני ובנושא הזה זה יהיה חרא של פיוד אבל הם צריכים לעשות בטיסטה מול אנגל ואז אנגל ינצח ויקרה משהו בין טייקר לקורט ולקיין
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחנכתב במקור על ידי הארי פוטר 124
מה הקשר להפסיק לראות סמאקדאון...ולמה בטיסטה יהרוס את הקרב????ההבפך אני לא סובל את אנדרטייקר.....
טוב בטיסטה לא מתאבק..
סתם הוא שמה נכון?
אתם סתם מדברים שטויות זה שאתם לא אוהבים אותו זה לא אומר כלום...
מה לעשות הוא גוש שרירים אבל עדיין אוהבים אותו..
ולדעתי יכול להיות פיוד אדיר בין טיקר לבטיסטה..
מלא בטיסטה בומב ולסט רייד תחשבו על זה..
תראה לפי דעתי צריך להיות לך פורום אהוב wwe ולא כדורגל אבל מה שאתה רוצה אני חושב שמנהל של משהו צריך להיות הרבה יותר במקום שהוא מנהל ולא להשקיע בפורום אחרנכתב במקור על ידי MotkotO
12p גאה להיות שייך
עד המוות אשיר לך מכבי עד שיצא הגרון!!
מה זה קשור תגיד לי ?? הוא חייב לאהוב את מה שהוא מנהל ?.??? אסור לאהוב עוד דברים ???נכתב במקור על ידי הארי פוטר 124
מה זה השטויות האלה אני ממש לא מבין מאיפה הבאת את זה ..
זה ממש לא אומר שהוא כל היום בכדורגל הוא אוהב את הפורום זכותו הוא מבין בהאבקות הוא מנהל האבקות .
אז לא צריך להגיד כאלה שטויות .
לגבי הנושא לא נראה שאנגל יפסיד טייקר אמר שהוא רוצה להילחם עם מארק הנרי ברסלמניה לא מבין למה עם הגוש חרא הזה אבל שיהיה .. בטיסטה עוד לא חוזר יש זמן הוא רק עבר ניתוח הוא אמור לחזור ברסלמניה מינימום ולא קודם .
Indianapolis colts Champions!!!
מוטוקטו-אחי לא התכוונתי אליך שאמרתי מה הקשר להפסיק לראות סמאק התכוונתי למישהו שמעליך פשוט אני לא יודע לעשות תגי מטפת....דבר שני אם בטיסטה לא מתאבק אז מה הוא בדיוק?
אההה עכשיו הבנתי אחי....באמת אולי שיחדשו את התרגילים שלהם גם בטיסטה שיעשה פינישר חדש אחי......ד"א-אולי אתה יודע אם איזה מישהו בהאבקות עושה פינישר חדש?