מלפני 3 חודשים בסביבות סוכות ההורים שלי חיפשו דירה 5 חדרים עכשיו אנכנו ב4 ואנכנו 3 אחים אחותי ואחי הקטנים שניהם בחדר אחד ואחותי בת 14 התחילה להתלונן שהיא רוצה חדר אז עם קצת עזרה מסבא ההורים שלי התחילו לפחש הם ראו דירה אחד של 5 חדרים הדירה הראשונה שהם ראו!! והם החליטו שהם רוצים אותה
אני גר עכשיו בראשון לציון בנאות שקמה ואני נישאר בשעונה רק עובר לכיוון של בצפר מרחבים(עכשיו אני ליד בצפר שקמה) קיצר כל הבית שלי עכשיו מלא בארגזים ב20 לחודש אנכנו מקבלים מפתח ושבוע בערך צובעים(אין תקציב לטאילנדים) וב27 מעברים את הדברים אז עד ה20 לחודש אנכנו חייבים לגמור לארוז אז קבלו איפה אני גר עכשיו
עוד 3 שבועות....
מבניין של 12 קומות ל4 קומות אנכנו קומה ראשונה מעל הדירת גן בתמונה למעלה הדירה היה זאת שממול לזאת עם הדגל
טוב ועוד משהו כיף דודים שלי שגרו בשעונה שלי בשכירות עזבו לרומניה הם כבר גרו שם אבל עכשיו הם הפסיקו לשלם על הדירה כי בן דוד שלי עזב ללאס וגאס אז התחילו לחלק את הדברים שלהם בן המשפחה ואת השאר למסחן עד שהם יחזרו לארץ וקיצר סבתא שלי אמרה לדוד שלי שישאיר לי את המערכת קולנוע ואמא שלי רצתה מיטה וארון בשביל אחותי אז לקחנו הכל ותיראו קצת תמונות שלי מהחדר עכשיו מלא בארגזים עם המערכת קולנוע וגם דוד שלי זרק לי טלוויזיה 33 אינץ אז הולך להיות לי חדר ממש תותח בדירה החדשה החדר הוא גם גדול מאוד(מתחת למרפסת בתמונה)
הנה תמונות של החדר עם הכלבה שלי
יאלה אחים שלי יש הרבה מה לעשות מחר בגלל זה לא יכלותי לצאת היום מחר צריך לפרק ארון וסיפריה חחח בשבוע האחרון לא יהיה לי מחשב אז אני לא יהיה אבל אני יחזור אחרי עם תמונות מהדירה החדשה![]()

ציטוט ההודעה