קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 40

סססססססמאלה אדוניייי

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ
    רוג'ום עושים באהבה או לא עושים בכלל!

ברירת מחדל סססססססמאלה אדוניייי

או בעברית לא פרחית:
    איזה ערב תענוג!!

כמו שהבטחתי לפני שבועיים וחודש, אני בחופשה קצרה עד יום שני בערב, והכל בשביל להינות כבכל שנה מסופשבוע האולסטאר שהוא חג קדוש בשבילי.

אני חייב לציין שאני צופה באירועים האלה כבר הרבה שנים והלילה היו אחד הטובים שראיתי.

Radio Shack Shooting Stars
    את הערב התחילו עם תחרות ה"3 על 3" המשולבת משחקן NBA שחקנית WNBA ושחקן עבר גדול מהNBA, כשהיו ארבע קבוצות: סן אנטוניו, יוסטון, לייקרס ופיניקס, כאשר כל קבוצה מנסה את מזלה משש נקודות קליעה על המגרש כולל הזריקה הסופית מחצי מגרש, הספרס עם שלושה שחקנים שידועים באיכויות הקליעה שלהם (פארקר, קר וווקר) גנבו את ההצגה כשביצעו את כל התהליך ב25.1 שניות, שזהו זמן מדהים לכל הדעות, בעיקר בזכות הקליעה מהזריקה הראשונה של פארקר ממחצית המגרש.
    את המקום השני לקחו הLA ים כם קובי ליסה לזלי ומג'יק שהראה כמה שהגיל עושה את שלו, שסיימו את הכל רק אחרי 40+- שניות..
    במקום השלישי הגיעה יוסטון עם מקגריידי שריל סוופס וקלייד דרקסלר המדהים, ואחרונים הגיעו פיניקס עם שון מריון דן מארלי וקלי מילר.
    התחרות הייתה חביבה במיוחד בעיקר בזכות הזריקות המאתגרות מהחצי.

PlayStation Skills Challenge
    תחרות הכישורים האישיים של האולסטאר שכבר מתקיימת כמה שנים ברציפות ומוכיחה עצמה כמאתגרת כל פעם מחדש, בהשתתפות ארבעה שחקנים מעולים: סטיב נאש (הזוכה משנה שעברה), לברון ג'יימס, כריס פול ודווין וויד.
    על כל אחד מהמשתתפים לעבור מסלול קצר שכולל צעד וחצי, סללום, מסירת חזה ראשונה, bounce pass זריקה מחצי מרחק עוד מסירת חזה וסללום עם סיומת בצד השני של המגרש בסל.

בשנה שעברה סטיב נאש הציב רף גבוה מאוד כשעשה את כל המסלול ב25.4 שניות, אליו לא התקרב בכלל היום בתחרות כאשר איכזב מאוד עם החטאות מחצי מרחק שהרסו לו את ההשתתפות.
    לאחר סיבוב ראשון חלש של כל המשתתפים עלו לברון ג'יימס ווויד לגבר, שם לברון השיג תוצאה סבירה של 33.7 שניות, אבל דווין וויד שעלה אחריו עקף אותו והשיג תוצאה מעולה של 26.1 שניות למסלול.
    התחרות הייתה חזקה מאוד לדעתי, והיא משהו שצריך להמשיך לשנים הבאות.

Foot Locker Three Poing Shootout
    אולי התחרות המכאזבת של הערב, שבה בטוח שלא ראינו את המיטב של כל אחד ממשתתפיה.
    התחרו השנה שישה שחקנים: ריי אלן, גילברט ארינס (שתפס את מקומו של ראג'ה בל שלא הגיע מסיבות אישיות), צ'ונסי בילאפס, דירק נוביצקי וקוונטין ריצ'רדסון.

הסיבוב הראשון היה חלש לכולם חוץ מריי אלן שהראה סיבוב סביר עם 19 נקודות עם רצף של 9 קליעות רצופות, שממנו עלו לגבר אלן, נוביצקי וארינס.

בגמר זה כבר היה סיפור אחר, ארינס עלה ראשון ונתן רק 16 נק', שאותי אישית זה מאכזב לאחר שבשנים קודמות 16 לא היה נחשב למספיק לגמר, נוביצקי עלה אחריו ועם רצפים לא רעים סיים עם 18 נק'.
    אבל האכזבה הגדוטלה באה מריי אלן שפשוט קרס בגמר וקלע רק 15 נק' עם סיומת גרועה מאוד בשתי העמדות האחרונות.

נוביצקי לקח את התואר לראשונה בשבילו ולראשונה בשביל שחקן דאלאס אי פעם, לאחר שהציג יכולת סבירה.

דעתי היא שהתחרות לא הייתה ברמה מספיק גבוהה ומהיכרת של שנים קודמות עם כל המשתפפים אני יודע שהם מסוגלים להרבה יותר, אפילו שחלקם (ארינס ובילאפס לדוגמא) בכלל לא משחררים מהירים אלא יותר קלעים במהלך משחק....

ולאירוע החשוב ביותר הערב:

Sprite Rising Stars Slam Dunk Contest
    בהחלט היה שווה להישאר ער עד עכשיו משמונה בבוקר ביום שבת לאחר לילה של חוסר שינה מטורף אבל זה כר נושא אחר...

התחרות הציגה ארבעה מתמודדים שעל הנייר נחשבים לעילית שבמנתרי הליגה.
    השתתפו נאקים ווריק מממפיס, אנדרה איגודלה מהסיקסרס, נייט רובינסון מהניקס והזוכה משנה שעברה ג'וש סמית מההוקס.

ווריק היה ראשון וביצע דאנק יפה לכל הדעות שהראה ריצה מצד ימין של המגרש עם ניתור בסביבות הבקבוק לשתי ידיים אחורי מרשים שנתן לו מספר נק' סביר להמשך התחרות.
    אחריו עלה אנדרקה איגודלה שלא הרשים (לפחות אותי) עם דאנק סביר של הקפצה עצמית לחצי ווינדמיל ממרכז הבקבוק.
    כאן התחיל לדעתי הערב:
    נייט רובינסון, המתנשא לגובה של 175 ס"מ, ושוקל גם לא מעט כם גוף חזק מאוד לגודל שלו, הוכיח לכולם שלהיות גמד זה לא סתם גימיק, עם דאנק יפה מאוד של הקפצה עצמית ל360 מעלות והטבעה עם שתי ידיים.
    אחרון עלה ג'וש סמית שאיכזה לאורך כל התחרות ואפילו שכחתי מה שהוא ניסה לעשות מרוב ביזיון שהלך שם.

בהטבעה השניה נעזרים המתמודדים בחבר לקבוצה, או כל אחד שהם חפצים בו למעשה...
    ווריק הביא חבר מהקבוצה שיש קרוב לסל, ומסר לו את הכדורגל להטבעת ריחוף עם יד אחת, שהייתה מרשימה בעיקר בזכות השהייה הממושכת באוויר שהוא ביצע, אבל מספר הנקודות שהוא קיבל כבר התריע על זה שהוא לשלב הגמר כבר לא יגיע.

אחריו על אנדרה איגודלה שהבטיח להפתיע עם דאנק מרשים משל עצמו ועלה על כל הציפיות שהיו ממנו, נעזר בחברו לקבוצה AI שמסר לו את הכדור דרך הצד האחורי של הקרש איגודלה שרץ מאחורי הבייס ליין תפס את הכדור, התחמק מלנגוח בקרש והטביע את הכדור עם שתי דיים באחורית באחד הדאנקים היפים ביותר שראיתי בחיים שלי, ריוף מדהים!!!! של הפורוורד הנהדר הזה שכבר הוכיח את עצמו אתמול במשחק הרוקיז עם יכולות ריחוף, אבל עלה על כל דימיון עם ההטבעה הזאת....

לאחר הרמת הרף נאלץ גם רובינסון הננס להביא את הטוב שבו, וכאות מחווה (וחנפנות) לספאד ווב (זוכה תחרות ההטבעות של 1986), הביא את הגופייה הישנה של ספאד וביקש ממנו לעמוד קרוב לסל ולמסור לו את הכדור.
    כמובן שהכל היה מתואם מראש אבל עדיין היה יפה, ווב הסכים ומסר לרובינסון מסירה מעולה דרך הריצפה לניתור מדהים של נייט אל מעל ווב לדאנק יד אחת מדהים, שעוד יותר הקפיץ את הקהל, אותי בבית, ואת אמא שלי שחשבה שקרה לי משהו.

ג'וש סמית כבר כשל בניסיון הראשון שלו לבצע משהו מדהים וסיים עם הטבעה לא חשובה שכבר היה ידוע מראש שלא יעלה לגמר...

את הגמר התחיל רובינסון עם ניסיון מדהים משלו, כשניסה למסור לעצמו מאיזור השלשה דרך הקרש ולהעביר בין הרגליים להטבעה, לאחר שכשל במספר ניסיונות ניסה להטביע בין הרגליים "רגיל" ורק לאחר כחמישה ניסיונות הצליח השחקן להטביע, ולמרות השהייה המדהימה שלו באוויר הוא קיבל על הדאנק רק 44 נקודות.
    איגודלה שעלה אחריו התחיל עם דאנק מדהים כאשר מסר לעצמו דרך הקרש ובמהלך הקפיצה העביר את הכדור מסביב לגב והטביע עם יד אחת, כאשר הוא משלב טכניקה גבוהה מאוד ריחוף מדהים ודימיון מפותח... על הדאנק הזה הוא קיבל 50 נק' שפתחו פער משמעותי על רובינסון.
    רובינסון לא נשאר חייב ועלה עם רעיון משלו כאשר קפץ מעל אחד מחבריו שישב ובטביע עם יד אחת, הטבעה זיכתה אותו ב50 נק' בעיקר בגלל השהייה הפשוט מדהימה באוויר.

איגודלה נסה לצאת בחלק עם דאנק לא מדהים כדי לקחת את התחרות אבל לא בצורה הכי יפה שיש, כאשר הטביע בין הרגליים בריצה על הבייס ליין עם יד שמאל, שכבר ראינו מספר פעמים בתחרויות קודמות... על זה הוא קיבל 44 נק' בתיאום של השופטים כדי לגרום להטבעה נוספת של כל שחקן...

רובינסון עלה ראשון וניסה הטבעה מטורפת ומונפצת כשאשר ניסה להעביר את הכדור בין הרגליים לזרוק לקרש, וכל זה מחצי מגרש, לתפוס את הכדור ולהטביע, מה שמצריך גם דיוק, גם טכניקה וגם זריזות שלא תיאמן, לאחר הרבה מאוד ניסיונות כושלים ניסה רעיון אחר והתקרב קצת עד לקו השלוש, משם ניתר העביר פעמיים בין הרגליים מסר לקרש והטביע עם יד אחת כדי לתת לו 47 נק' ולאפשר לאיגודלה לנצח בלי הרבה קושי.

אבל איגודלה שכנראה זלזל מדי הטביע דאנק מרשם מהבייס ליין אבל לא מרשים מספיק וקיבל עליו 46 נק' שלא הספיקו, ונתנו את הגביע לגמד מניו יורק, שכמובן הודה לספאד ווב על תרומתו לאחד הדאנקים היפים בהיסטוריה של התחרות.

אז זהו, אני כותב את זה עכשיו בעייפות מטורפת אז אם יש משהו לא בסדר במה שכתבתי תתחשבו קצת ישנתי בערך 5 שעות מאז שחזרתי בשישי בבוקר אחרי לילה של 4 שעות. אז זה שאני ער זה בכלל טוב.

אני חייב לציין עוד משהו, כרגיל נהניתי להקשיב לצוות הפרשנים של TNT שכל פעם מצליח להצחיק והמציא עוד ירידות על קני סמית', בעיקר בזכות צ'ארלס בארקלי המלך!
    אז תנו להם כבוד, ואני מקווה שהסופשבוע הנהדר הזה ימשיך גם היום בערב במשחק החשוב מכולם, כשכוכבי המערב פוגשים את כוכבי המזרח למשחק שאמור להיות מרתק וצמוד שם ביוסטון הרחוקה.

אז לילה טוב לכם, או בוקר טוב

חן.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    60
    משפט מחץ
    Give Me The Strength To Accept The Things I Cannot Change

with you all the way
    רובינסון פשוט מדהים
    ידעתי שאני יהיה שפוך בעבודה היום וואלה אבל היה שווה לראות את זה אני מקווה שהיום יהיה משהו יותר טוב אפילו רק מקווה

משתמש כבוד האוואטר של AllenIverson
    שם פרטי
    עדן =]
    לייקים
    0
    נקודות
    2,449
    משפט מחץ
    Every day i have a dream and in this dream there is no maccabi !

I love you man ...
    איזה כיף פני =]
    ענק יופי של סיקור .
    אני אשאיר את של שנינו פתוח אפילו את שלי אולי אני אנעל

שוב אני אומר, שואו ענק גם של רובינסון אבל חבל, הציפייה היא שהNBA יראו קצת יותר הוגנות בהחלטות שלהם ...
    לא ייתכן שאחרי 70 פעם שהוא מנסה את אותו דאנק הוא יקבל 44 נק' .
    ואממ
    " רובינסון לא נשאר חייב ועלה עם רעיון משלו כאשר קפץ מעל אחד מחבריו שישב ובטביע עם יד אחת,"
    אולי יש שם לחבר הזה
    והוא לא ישב

חחחח הדנאק של שני הAI's ביחד היה פשוט מדהיםםםםםם
    אני לא מעכל אני ממשיך לראות ולראות מחדש את הדאנק הזה .

התחרות שלשות בהחלט הייתה אכזבה ענקית ....
    ציפיתי ליותר מריי אלן בגמר .
    אבל התחרות כישורים עלתה על הציפיות, היה מעניין מאוד =]
    וויד לקח בצדק, עשה את זה בענק ....

שוב, תודה חן פשוט ענק !!
    מתגעגעים אלייך אחי

אגב
    GO EAST !!!
    והיה לילה פשוט ענק .... אולסטאר מעולה, פשוט מעולה עד עכשיו !
    נקווה שגם היום זה יימשך :Boxing:
    נערך לאחרונה על ידי AllenIverson; 19-02-2006 בשעה 07:07.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    One day the Rockets will launch

מה שג'וש סמית עשה זה הוא ביקש מאחד השופטים שישים מן נייר סלוטייפ לבן כזה על הרצפה ממש קרוב לאיזור השלשה.... כל הקהל והשדרנים היו המומים... כולם חשבו שהוא הולך לנסות לקפוץ ממקום שאף אחד עד עכשיו אפילו לא חלם לקפוץ ממנו... הוא התחיל לרוץ אבל פתאום איבד שליטה על הכדור... הוא חזר וניסה שוב, כל הקהל על הרגליים!! והוא רץ ובסוף קפץ והטביע מקו העונשין... אז אף אחד לא הבין למה הוא שם את הסלוטייפ הזה שם ולמה הוא החליט לא לנסות להטביע משם.... כולם התאכזבו...

למרות שהניתור שלו בדאנק היה אדיר, אחרי כל ההייפ שהוא יצר זה ניראה לכולם כמו דאנק פשוט ולא יצירתי...

Most Valuable User האוואטר של One Man Army
    לייקים
    5
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    משפט מחץ

לאיגודלה הגיע לזכות, הוא המנצח האמיתי!
    קני סמית' או איך שלא קוראים לו בא להצביע 9 ואז שינה ל8 ובגלל זה היה שיוויון
    גם בשלשות נוביצקי קלע אחרי הבאזר
    עזבו התאכזבתי (חוץ מהשוטינג סטארס שסאן אנטוניו ניצחו)

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    780
    משפט מחץ
    You have ONE advantage over me.....you can kiss my ass and I can't!!

היה מדהים פשוט הכול אני נהנתי למרות שזה יצא שהייתי ער 20 שעות ברצף .. אבל היה שווה את זה ..
    תחרות הטבעות הייתה מדהימה ראיתי תמיד באיגדואלה כביריון שקופץ גבוה אבל הטבעה של מאחורי הקרש OMG פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםם אחד הדברים הכי מדהימים שראיתי ..
    גם נייט היה ענק הביא כמה דאנקים גדולים בעיקר מעל ספאד ווב למרות שבהילוך החוזר ראו שהוא נגע בו קצת עם הרגל בכתף .
    אבל בסדר אבל לסלוח על זה .. .
    התחרות השלושות הייתה בסדר השחקנים באים יותר מדי לכיף מאשר לקלוע ריי אלן ממשיך להרוס לעצמו אם אין לו חשק לנצח שלא השתתף כל הכבוד לדירק ששוב הראה שאירופה שולטת חחח ... וזה שהוא קלע אחרי הבאזר מתי ראיתם שחקן בגובה 2:13 קולע ככה .? ..
    תחרות הכישרונות חשבתי שוייד יקח.. פול לדעתי התרגש יותר מדי בכל זאת הוא רק רוקי לברון ווייד כבר מנוסים וסטיב נאש דווקא בקליעה הרס לעצמו ..
    גם תחרות של השחקן השחקנית ושחקן העבר היה יפה טוני פארקר קלע שתי זריקות כמו שהוא בחיים לא קולע במשחקים וזה היה מפתיע.. ושוב ראינו כמה קובי איש של אתגרים פארקר קלע מזריקה ראשונה קובי דאג לעשות אותו דבר מדהים .
    רק מאריון הסתבך חח לזריקת הסבתא שלו קצת קשה מהחצי חחח

Indianapolis colts Champions!!!

משתמש כבוד האוואטר של HaZiLiBiLi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

רק אני לא ראיתי?
    כמו טמבל קמתי, הלכתי לשטוף פנים וחזרתי למיטה לישון :\
    גרר
    טוב תכף יש שידור חוזר...

וואי אחרי הסיקור אני מחכה כבר בקוצר רוח :]

תודה חן :]

התחרות הטבעות שמעתי מדהימה

דווין וויד מלךך!

הדאנק של איגודלה עם AI נשמע מדהיםם!!!

באסהאנטר = מ-ל-ך תודה אחי יווו איזה פצצהההההההה

Atraf`s VIP
    לייקים
    0
    נקודות
    17
    משפט מחץ
    כוכבים יש רק בשמים

אוףףףףףףףף לא ראיתי מתי שידור חוזר סעימק1
    The Hibachi!

Gilbert Arenas - #0 Shoting Gurd
    "כי כולם אמרו שהוא יהיה 0"
    Agent Zero Elite BackCourt Unit - We Fear No One!

Ballin Till We Fall...

לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Asaf93
    אוףףףףףףףף לא ראיתי מתי שידור חוזר סעימק1
    עכשיוווו

התחיל לפני רבע שעה

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ווואי ראיתי תקציר של התחרות הטבעות באתר של הNBA פיי איזה דאנק של רובינסון על וובר
    אין לי 5+ ואני מת לראות למישהו יש לינק או משהו

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ

אם יהיה לי את התחרויות איפשהו אני אפרסם פאב פה, אבל כרגע אפילו אני לא מוצא, אז נצטרך לחכות עם זה, בטוח אפשר למצוא את זה איפשהו בביטורנט.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    It will always be Miller time!

הולייייייייייייייייי שיטטטטטטטטטטטט נייט רובייסון וAI אינגודאלה!!!!!!!!1

תענוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג איזה ערב ענקק..

פני תעשה לי ילד אין לי זמן לקרוא את הסיקור אני אקרא בערב!!!
    אני הייתי עושה תיקו ונותן לשניהם מקום ראשון, זה פשוט היה עצום הכל פשוט מדהים היה, השופטים היו קצת אכזריים מדיי היו דאנקים של 50 נקודות שקיבלו רק 45 46.

השלשות ריי אלן איכזב, בכשרונות דווין וויד היה מדהים.

The Indianapolis colts, superbowl XLI champions!

לייקים
    0
    נקודות
    0

ווואו
    וואו
    וואו

פשוט WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה דאנקים של איגודלה וווווואוו
    ה-50 שלו מאחורי הסל פשוט מדהים
    WOW!!!!!!!!!
    סמית' איכזב :\

אבל ווווווואו!!!!!!!!!!!!!!
    אני יושב ורואה ולא מאמין!
    איגודלה מדהיםםםם
    אני לא מבין אין הוא לא ניצח
    הוא היה הרבה יותר טוב מרובינסון
    לא הרבה
    אבל היה יותר טוב
    נערך לאחרונה על ידי HaZiLiBiLi; 19-02-2006 בשעה 17:52.

משתמש באטרף
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Denver Nuggets

בושההה מה שהם עשו עם השובר שיווין, בכוונה נתנו לאיגו 44 שיהיה טיי ברייקר, ומשם זה כבר היה ברור שהם נותנים לנייט ת'ניצחון.
    איגואדלה הוא האלוף שלי בזכות ההטבעה הבלתי נשכחת עם אייברסון, אני מכניס את זה לעשרת הדאנקים הגדולים אי פעם.

בשנה הבאההה איגודלה לאליפפפפוווותתת

משתמש כבוד
    לייקים
    0
    נקודות
    2,083
    משפט מחץ

טוב השגתי לנו לפחות לעכשיו את התחרות השלשות, כשמשיגים לי את כל שאר הדברים אני מקווה גם.
    מי שרוצה גישה להורדה של התחרות על פאב שלי שיבקש בפרטי, הכנתי גישה במיוחד בשבילכם.
    Mutene@gmail.com
    תמיד זמין במקרה הצורך.
    מרץ 05 כבוד!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,763 | הודעות: 8,206,356 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect