ריי מיסטריו המתאבק כמעט בטוח הכי נמוך שנמצא כיום ב
-WWE,אבל זה לא הפריע לו להפוך לאחד מן הכוכבים הגדולים של החברה,למרות גודלו הצליח לנצח מתאבקים גדולים ממנו כמה וכמה בעזרת מהלכים מדהימים,אקרובטיים וייחודיים.
שאלה:שנכנסת להאבקות מקצועית,גובהך היה איזשהו מעצור.איך הצלחת למנוע אותו לגרום לו לעבוד לטובתך?
תשובה:אני לא מביא לזירה מה שמתאבק רגיל מביא אלייה,הסגנון שלי הוא ייחודי אתה לא מוצא כל יום מתאבק בגובה 170 ס"מ ו70 ק"ג שיכול לעשות את הדברים שאני עושה שרק זה שם אותו במרכז והאוהדים תמיד משו כמו "וואו,סתכלו על הילד הזה יש לו מהלכים !" זה פותח את עיניהם של אוהדים ומתאבקים אחרים.
שאלה:עשית לעצמך שם כאקרובט,אחד שעושה מהלכים עם סיכונים בזירה,לאחר הפציעות שעברת ואולי עם הגיל האם אתה משתדל קצת פחות להשתמש באותם מהלכים?
תשובה:כל הפציעות שלי היו בברך השמאלית עשיתי שם 6 ניתוחים,כשהייתי צעיר ותמים לא ידעתי את הסיכונים שאני לוקח מתי שאני עושה את מה שאני עושה בזירה,והייתי נחוש שאף אחד לא יעצור בעדי ! וכן אחרי שאני כבר ב"משחק" 16 שנים הורדתי מהירות,אני מנסה לשמור על הסגנון שלי רק פשוט לאט יותר.
שאלה:בנך בן ה-9 היה מרכיב מרכזי בעלילה שהייתה בינך לבין אדי גאררו ז"ל בשנה השעברה.האם היו לך חששות כלשיהן בנוכע להשתתפות דומיניק?
תשובה:זה הדאיג אותי קצת,בנוגע לאיך הוא יגיב בגלל שזה היה משכנע מאוד והוא בסך הכל בן 9 ועוד תמים,אבל אני חושב שהוא הגיב טוב מאוד,הוא אהב לשחק,אהב את הדרמה ואהב את העסק. זה הראה לי שאולי ביום מן הימים הוא גם יעמוד בזירה דומיניק עשה עבודה מעולה ווינס היה מרוצה מאוד עם עבודתו,העובדה שעבדתי עם אדי על זה הפכה את זה לאפילו קל יותר,הוא היה מאוד קשור לדומיניק וגרם לו להרגיש בסדר עם מה שהוא עושה.
שאלה:בחיים האמיתי אתה ואדי גאררו ז"ל שנפטר בנובמר 2005 הייתם קרובים מאוד.מה דעתך על הדרך שבה WWE משתמשים בשמו בשביל לקדם את הפיוד בינך לבין רנדי אורטון?
תשובה:זה קשה מאוד לשמוע את מה שהוא אומר,לאדי הייתה השפעה כל כך גדולה על הקהל,על החברה ועל המתאבקים עצמם,כולם אהבו אותו,אבל לדעתי לאשתו יש הרבה מאוד מה להגיד בקשר לשימוש בשמו בפיוד ביני לבין רנדי,האם נוח לה עם כל מה שנעשה ביני לבין רנדי,היא הכירה את אדי טוב ולפי דעתי אדי היה רוצה שזה יימשך כמה שיותר.
אני חושב שהוא בגן עדן והוא נהנה מכל רגע !
קרדיט לבולטימורסאן ולreymysteriorulz

ציטוט ההודעה