לתאריך 13.3 בעצם זה לפנות בוקר, נערך ראו...!
תוצאות מהירות:
ג'ון סינה, קיין וביג שואו מול טריפל אייץ', קרליטו וכריס מאסטרס - המנצחים סינה, שואו וקיין כתוצאה מפסילה!!!
יחידת ספייריט מול שון מייקלס - יחידת ספייריט המנצחים
טריש סטארטרוס מול ויקטוריה - המנצחת טריש סטארטרוס שנשארה אלופת הנשים
אדג' מול גולדאסט - המנצח אדג'
שלטון בנג'מין מול רוב ואן דאם - המנצח שלטון שנשאר האלוף הבין יבשתי
פרוויו(זה תירגום מהWWE):
בשבוע שעבר סינה וטריפל אייץ' היו מוכנים לקרב, אבל אורטון נכנס ונתן לאלוף הWWE את הRKO. האם סינה ואייץ' יעשו את אותו הדבר לאחר הרסלמניה מאין איבנט מול רסלמניה מאין איבנט בSaturday Night’s Main Event?
עוד בSaturday Night’s Main Event, שון מייקלס ילך אחד על אחד עם שין מקמהן. שבוע שעבר בראו, שון זרק כוס של שתן לפרצופו של מקמהן, אבל שין קיבל את הצחוק האחרון בזה שהוא העלה את הקרב שלו נגד HBK מקרב רגיל לקרב דמים ותיק.
פלוס, Verne Gagne ששמו היה מוזכר להכנס לרשימת האול אוף פיים(היכל התהילה) בשבוע שעבר. האם עוד שם יכנס בשבוע הבא בראו?
דעתי לגבי Saturday Night’s Main Event:
הולך להיות קרבות די טובים... לא רעים בוא נאמר ככה... לגבי הקרב של 3 מסמקדאון על 2 מראו זה די ברור שסמקדאון יקחו, כולם אומרים שטריפל אייץ' יעזור כל הזמן לסינה באותו קרב, אך הם לא יצליחו לעצור את הRKO של אורטון.
לגבי שון מייקלס ושין מקמהן גם זה די ברור ששין יקח בגלל שוינס יתערב, ולכן גם הפיוד בינו לבין מייקלס יגדל...!
עוד דבר שאני רוצה להתייחס אליו שלא רשמו באתר של הWWE, הוא שסטון קולד סטיב אוסטין יחזור בSaturday Night’s Main Event לעשות תחרות בירה עם ג'י בי אל, אולי זה ידליק נורה קטנה שבו אומרים שהוא חוזר להתאבק...!
עד כאן להיום, אני יעדכן את Saturday Night’s Main Event ביום שבו יהיה... לבנתיים תהנו מזה...!
קרדיט: תירגום אך ורק שלי, תורגם מהאתר הרשמי של הWWE
תהנו!!!![]()

ציטוט ההודעה