של האבא של האבקות והיה גם האבא המקסיקני של כולם, אדי גאררו היקר והאהוב ז''ל.
שלום חבר, או איך שאומרים בספרדית- צאו' אמיגוס... אדי גוררו ז''ל יהיה זכרו ברוך ושנשמתו תיהיה צרורה בצרורה החיים לעד!אמן!
של האבא של האבקות והיה גם האבא המקסיקני של כולם, אדי גאררו היקר והאהוב ז''ל.
שלום חבר, או איך שאומרים בספרדית- צאו' אמיגוס... אדי גוררו ז''ל יהיה זכרו ברוך ושנשמתו תיהיה צרורה בצרורה החיים לעד!אמן!
|
|
אם אתם רוצים, מצאתי חתימה שמישהו הכין והוא מזמין את כולם לאמץ ולשים בחתימות, כן, אני יודע שאולי כולנו כבר שכחנו את המוות של המתאבק הזה אך אני לא.. המתאבק האהוב עליי ביותר נפטר, אז איך אני יכול להמשיך ולצפות כרגיל? בהחלט לא, לא היה לי קל להביא את התמונות שלו, העלה לי זיכרונות מהקרבות שלו, מתי שהוא שיקר, מתי שהוא רימה מתי שהוא הצחיק ומתי שהוא הפסיד (לא היו הרבה כאלו) - מתאבק אגדי, היכל התהילה ללא ספק, חבל שהוא רק 1 מבין מתאבקים כ''כ רבים שהולכים לעולמם בדרכים כ''כ מצערות, אה ואם יש שמועות למותו- אז הוא מת מהתקף לב לאחר לקיחת סם, צר לי להגיד את זה אבל הוא התאבד במילים אחרות.
החתימה:
תודה רבה, תמשיך כך.
'we will miss u eddie
אני לא שכחתי את המוות שלו אפילו לרגע !
הוא המתאבק הכי אהוב עליי עדיין ........ לא מעניין אותי שהוא ניפטר - כמובן שמעניין אותי אני אוהב אותו !
אבל אני לא יכול להגיד שאני אוהב מישהו אחר זה קשהההה
-------------------------------------------------------------------------------------------
-----* ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*
אני כל כך מתגעגע אליו...אני ממש לא שחכתי אותו... מתאבק ענקק
תודה על התמונות
viva larsa
אח האיש והשם!
תודה
יפה תמשיך להשקיע ככה...
אחי תודה על התמונות
יהי זכרו ברוך
המתאבק בין האהובים עליי.
בונא אתה מטומטם בטירוף הקפצת משו מלפני שנתיים!~!!
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!