======================= קרדיט לי לInjection =============================
בארט הארט והאלק הוגן- בארט הארט היה מאוד מרוצה מהכנסתו להול אוף פיים, לאחר שהאול אוף פיים נגמר, בארט הארט הלך לבר לשוחח עם מתאבקים על סיפורים מהעבר. לפני הטקס, הוא בילה זמן רב ודיבר המון עם קולד סטון סטיב אוסטין. לגבי שון מייקלס בארט הארט לא דיבר עליו ולא על המקרה שקרה ביניהם בעבר. זה היה כלי שבר, כאשר האלק הוגן הלך לכיוונם של קולד סטון ובארט הארט, והשניים המשיכו ללכת והתעלמו ממנו לחלוטין.הארט הרחיב על כך בראיון כאשר אמר שבשנות ה90 האלק הוגן עשה לו את אותו הדבר, התעלם ממנו לחלוטין, לכן הארט הגיב שזו הייתה הרגשה נפלאה להחזיר לו באותה מידה.
- הפירסום בניו יורק בשביל השנה הזאת לPPV של ECW הרשימה של חלק מהמתאבקים תהיה טרי פאנק, רוב ואן דאם, וכריס בנואה, וסאנד מן.
- ככל הנראה דין מלנקו יחזור לזירה בPPV. כמה דיווחים אמרו שדין מלנקו וכריס בנואה רוצים לעשות קרב משותף בשביל אדי גררו בPPV.
- טאג'ירי יעוף מיפן ויבוא לPPV.
======================= קרדיט לי לInjection =============================
קרדיט לwrestlinginc, תירגום בלעדי שלי....
עד כאן החדשות, בהמשך אני יביא חדשות על הWWE, וTNA........
לגבי בארט הארט חבל שהוא נוטר טינה לכל כך הרבה אנשים... כאילו מה יוצא לו מזה גם להוגן, גם לשון מייקלס, גם לוינס מקמהן, חבל מאוד שזה ככה....
לגבי הPPV של ECW הולך להיות פי פי וי אחד היפים, כאשר כל המתאבקים שהוזכרו למעלה ישתתפו, וכמו שראיתם בפוסטר גם טריפל אייץ' יתווסף לרשימה....
תהנו![]()

ציטוט ההודעה