יאלה למשחק!!
טוב, יש כאלה שמכירים את המשחק הזה מי שבמקרה גולש בגיימר.
קודם כל קרדיט ענק! אבל ענק לניץ' מגיימר על הרעיון למשחק.
אולי השם קצת מטעה אתכם אבל אל תבינו את המשחק לא נכון, זה לא עוד משחק איי-פאד שמתנהל על פי פרומואים, זה לא עוד משחק שמתנהל על פי משחקי מחשב זה משחק רציני[!!].
מי שבאמת גולש מפה בגיימר מכיר את המשחק אבל אני הולך לשנות קצת את המשחק, אחרי שיהיו מספיק רשומים[לפחות 15], אנו נתחיל את המשחק.
איך הוא הולך?
פשוט מאוד, אתם בוחרים איזה מתאבק שאתם רוצים אבל אני מבקש! אך ורק מהWWE ולא אכפת לי אפילו מהCZW, רק משם! הבחירה היא חופשית, אבל תעשו טובה אל תבחרו מתאבקים כמו איירון שיק כי מה לי ולו? מתאבקים נורמלים ומוכרים כמו:דה רוק, טריפלס, HBK, סטיב אוסטין וכו' וכו'.
זה פשוט מאוד אחרי שיהיה לנו 15 רשומים נתחיל במשחק וזה פשוט מאוד, אני מדי פעם כותב סיפור, מה זאת אומרת סיפור? מן מקרה רצח שאחד מהמתאבקים נרצח.
מה זאת אומרת?
אני כותב סיפור לדוגמה עכשיו:
"פיקאצ'ו רצה לרצוח אותו, הוא לא ידע איך!
הוא ידע שהאיש הזה הוא כבר מת, הוא נסה לתכנן כל הזמן הוא כל הזמן נסה לתכנן איך להרוג מישהו שכבר מת, בכל זאת הוא בלתי מנוצח , כל נסיון התנקשות בו נכשל!
אני לא חושב שזה אפשרי."
זה סתם היה סיפור קל, במקרה שלנו הנרצח כמובן הוא אנדרטייקר.
למה? שימו לב לרמזים "איש מת", בלתי מנוצח ברסלמניה וכו'.
כמובן שהסיפורים רק יהיו קשים יותר.
שימו לב,כאשר אני מביא סיפור אתם צריכים לחקור פה ביחד מי הנרצח! אני מזכיר הנרצח ולא הרוצח, נקח את המקרה שלנו שהנרצח זה אנדרטייקר ואתם חשבתם שזה האלק הוגאן[סתם דוגמה], אז האלק הוגאן הוצא להורג והוא לא משתתף יותר במשחק!!! ולמזל המשתמש שבחר את אנדרטייקר הוא עדיין משחק במשחק מבלי לדעת שהוא בכלל היה אמור להירצח.
ככה אנחנו ממשיכים עד שנגמר כל האנשים עד שכולם נרצחו ונשאר לנו איש אחד אחרון.
והוא יהיה המנצח.
אני מקווה שהבנתם, אם יש לכם שאלות אני ישמח לענות עליהם המשחק הוא משחק מענה!
אבל שימו לב, אתם צריכים לחקור ביחד את הסיפורים ומתי שאני אומר שההצבעה פתוחה אתם מצביעים בפשטות ככה:
אני מצביע שאנדרטייקר - [פה השם משתמש שמי שבחר את אנדרטייקר] - הוא זה שנרצח.
פשוט וקל, ההחלטה של מי שירצח היא הגרלה ואין לי שום קשר לתוצואות.
מקווה שהבנתם! אז יאלה חברים להירשם!
אבל לפני שאתם נרשמים, בחחייאת תקראו הכול! זה חשוב! אחרת לא תבינו איך לשחק!
יאלה להירשם!
ואני מבקש, מתאבקים מוכרים שאפשר לעשות עליםה סיפורים..
ועוד דבר, פתחתי תמשחק בעוד פורומים אז לא להיכנס ללחץ.אני מקווה שהבנתם, עכשיו תורכם להירשם!!
נרשמים:
undertaker200 - אנדרטייקר.
GalBm - טריפל אייץ'.
Coupe - סטיב אוסטין. ------> |הוצא להורג|
injection - רנדי אורטון.
GuYB - אדי גררו.
stonecold - קורט אנגל.
HLH - שון מייקלס.
triple_x - כריס בנואה.
tip tip - גולדברג..
Denis_5012 - בטיסטה.
RaUl - ריי מיסטיריו.------> |הוצא להורג|
סנדוקאן - ריק פלייר ------> |נרצח|
.
OzzY - ביג שואו.--------->|נרצח|
SAGI2607 - קיין.
motkoto- ויידר ---------> |נרצח|
קודם כל, מי שנרצח זה בהגרלה מוחלטת אז בבקשה לא להתחיל לקלל כי אין לי שום החלטה לנרצחהחלטתם להרוג את ריי מיסטירו, ממש לא יפה! הוא חף מפשע!!
או שהוא ישבור לו את הידיים, יהיה לו קשה לנצח ככה, מה שהוא ידע שהוא הולך למות.
רצח 5 במשחק:
אבל הרוצח התחרט, כי הוא ראה את ריי מיסטירו הולך ברחוב ופשוט ירה בלי שום סיבה, אחר"כ הוא רצה להרוג את היריב שלו מלפני כמה זמן! את האיש השמן הזה! שהתעללו בו כל כך הרבה!!!
הוא יהיה איש מת!!! מת!! אף אחד לא יעזור לו, גם לא הסטייבל הגרוע שלהם! גם לא החיה שהוא בגד בה, וברור שלא "כוכב הסרטים", הוא שינה בחיים שלו כל כך הרבה פרצופים, התאריך היה 8 בפבואר תאריך מושלם! פול חייב למות, לכן הרוצח החליט שהוא זה שימות אחרי שהוא רצח את ריי מיסטיריו זה היה כל כך מושלם.
הודעה חשובה:
ברצח מספר 10 אני יעשה "החזרה לחיים", זאת אומרת שאני יפתח אשכול חדש ואתם תחליטו את מי אתם רוצים להחזיר, למי שיהיה הכי הרבה קולות הוא זה שיחזור למשחק.

ציטוט ההודעה